2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Evet aşırı şiddete meyilli hırçın oluyolar beyinleri mi yıkanıyor nedir onları izledikçe. Haberlerde bi sürü o yaş grubu çocukların okulda birbirini bıçakladığını görüyoruz. Allahım esirgesin. Amin canım inşallah aklı başında ahlaklı evlatlarımız olur hepimizin. Bu devirde elimizden nekadarı gelirse daha da fazlasını yapmaya çalışmak şart nekadar koruyabilirsek okadar iyi

Peki sonrasında gebe kaldılar mı

Kızlar şeker yüklemesi yapıldı, tek sorun 2 saat gecirmekti biz de yürüyüş yaptık gördüğümüz bimlere girdik elma aromalı olmasını sevmedim sadece frambuazli falan olsaydı içilebilir bir şey bence gazlı gibi yapısını Redbull'a benzettim. Bebisimi göremedim sadece şeker yüklemesi yapıldı asistani da 4 haftada bir geliyorsunuz ya yine o şekilde devam dedi. Geçen hafta görmüştüm en son şimdi 3 hafta sonraya randevu alacağım. Bebeğimi gorcem diye gidip görememek üzdü

Sonrasında bebek sahibi olabildiler mı peki

Hadi geçmiş olsun canım sonucu ilet :)

Hadi bunu da atlattın sonuçta güzel çıksın inşallah

Bu hafta benim de karnım bir anda büyüdü ya kalkıp yatarken resmen yuvarlaniyorum 7-8-9. Aylar var daha dusunemiyorum
Aynen aynen vallahi bende sonraki ayları düşünemiyorum kızımda karnım yoktu ya hiç bu zorlanmaları yaşamamıştım. Kızımda bu haftalarda canım isterse karnımı kamufle edebiliyordum busefer öyle bi durum mümkün değil. Birazda kiloya bağlamıştım ama sende de varsa normal galiba göbekten yani. Bide nefes nefese kalma durumu var o sende de varmı Çok iş yapmışım gibi nefes nefese kalıyorum nefesim bi tarafıma kaçıyor

Merdiven çıkarken oluyor o bana koşmusum gibi hissediyorum su ara bende aşırı bir bel ağrısı var, dün masami supurdum sadece, sanırsın bütün evi supurmusum belim koptu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…