2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Ağrım yok ama acı eşiğim çok yüksektir inşallah toparlar bu ilaç daha çok minikler şu zaman hızlı geçse de kucağımıza alsak
Ayy ınsallah ama zaman cok farklı bı olguymus bazen cok cabuk gecıyor bazen cok yavas sankı yavas gecıyor gıbı

Yukarıda olması daha iyi bence canım erken doğum riskin olmaz, benim göğsümün baya aşağısında öyle olunca da hep kasıklarımda hissediyorum tuvalette falan korkuyorum çıkacak diye
Kızlar bebislerinize havlu-bornoz falan aldınız mı? Link atabilir misiniz öneriniz varsa:)
Ben ebebekten aldım canım, bornoz ilk etapta kullanışsız olur zaten, başlıklı havlular kullanışlı oluyor kundak havlu diye geçiyor sanırım
Sağol kuzum sakınan göze çöp batıyor gerçekten
Çok geçmiş olsun ben de geçirmiştim enfeksiyon geçenlerde, enfeksiyona açık oluyor vücudumuz heralde
Kızlar bugün kontrolüm vardı benim miniş 22+4 kilosu 583 g. Boyu da 28 cm çıktı doktor normal dedi ama kilosu çok değil mi ya.
Notlarıma baktım da ben de tam 22+4 te gitmişim en son kontrole, 549 gr 28 cm miş. Normal yani bence

Aslında vururken falan döndüğü zaman kasik, makat kısmında hissediyorum ama organlarım sanki yukarıda toplanmış baskı yapıyor gibi geliyor kaburgalarımin oynadığını hissettim bir ara eğilip kalkarken, eklemler hareket eder ya bazen kıt kıt diye kaburgamda eğilip kalkarken öyle kıtladi, bebişin yeri çok bol galiba aşağılarda yukarılarda hep geziyor

Kızlar bir de hamile çatlak kremi ne kullanıyorsunuz bilmiyorum ama ben ilk lıerac almıştım hala da kullanıyorum emilimi güzel yapış yapış hissetmiyor. Ama geçen hafta başka bir çatlak kremi almıştım ona bayıldım çok iyi cidden. 1 gün sonra bile hala nemli.
Arayışta olanlara canı gönülden tavsiye.
Satıcı dermojet kendi sitesinden alırsanız 340 liraydı sanırım.

Benim başlarda göğüslerim çok kasinmisti şimdi çatlak mi damar mi tam anlayamadigim bir şeyler var. Karnımda hiç kaşınma olmadı hindistan cevizi yağıyla nemlendiriyorum. Çatlak olması için illa kasinmasi mi gerekiyor

Son ayda kaburgaya çıkıyor aslında, o zamanlar ben de aynı şimdi tarif ettiğin gibiydim nefes alırken batıyordu, seninki son ayda kafana kadar çıkar o zaman

benim de arada kaşınıyor ben çok kaşımamaya çalışıyorum. Bu saatten sonra göbüşler hızlı büyüdüğü için bol bol nemlendirmek gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…