2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Kızlar sanırım bende enfeksiyon başladı vajinada akıntı ve ağrı başladı doktoruma yazdım hemen bir fitil önerdi başka bir yol ile atlatan var mı

Kızlar sanırım bende enfeksiyon başladı vajinada akıntı ve ağrı başladı doktoruma yazdım hemen bir fitil önerdi başka bir yol ile atlatan var mı
Hamile olmadan önce 0.5 ml şişeye bir tatlı kaşığı kadar sirke döküp içiyordum ve her tuvalet sonrası sirkeli su ile siliyordum öyle geçmişti fitil bile gecirmemisti

Benim ilginç tarafı aşağıya da vuruyor yukarıya da vuruyor içeriyi geniş buldu galiba geziyor
Benimde öyle bazen göbek deliğinin baya üstünde bazen kasıkta yerleri rahat heralde canı sıkıldıkça
Geziyo

Kızlar gümüş kapak aldınız mı? Ne düşünüyorsunuz

kızlar bebişe ne hazırladınız? hastane çantaları hazır mı

Canım benımkı sanırım gectı cok sukur chanberry kurusu yıyorum gunde 15 20 tane metro markette bulmustum

Ay buyün bi yazı gördüm canlı dinleme mi ne özelliği varmış bebeğin kalp atılı duyuluyor karnıma koyuyorum su sesi felan geliyor içerden o sesi duyuyorum ayyy o kadar değişik ki ses atılsa atıcam size de ablama attım whatsapptan o da duydu ay gece gündüz dinlerim şimdi ben

Elinde olan denesin hele hareket edince felan bi su sesi geliyo o kadar güzel kiiiiii bayadır göremiyorum zaten çok iyi geldi bu icat

Ay nasıl yaptın bende var iphone ve airpod

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…