2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Son ayda kaburgaya çıkıyor aslında, o zamanlar ben de aynı şimdi tarif ettiğin gibiydim nefes alırken batıyordu, seninki son ayda kafana kadar çıkar o zaman
Yaa benimki niye bu kadar yukarilardaki doktoruma bir sorcam bunu çünkü 3 ay var daha ben şimdiden boyleysem diğer aylar sıkıntı

Ben hiçbir şey kullanmıyorum ya arada zeytinyağı sürüyorum. Annemle teyzemlerde hiç çatlak olmamış ona güveniyorum belki olursa da artık..

Ben hiçbir şey kullanmıyorum ya arada zeytinyağı sürüyorum. Annemle teyzemlerde hiç çatlak olmamış ona güveniyorum belki olursa da artık..
Genetik tabi ama benim annemde çaTLAK VAR BU SAATTEN SONRA DİKKAT ETMEYE ÇALIŞACAĞIM BENDE KARNIM GERİLİYOR ARTIK HİSSEDİYORUM :)

Hahaha benim de güvenim biraz bu yönde benim annemde de hiç çatlak olmamış, maşallah bende de hiç kaşıntı olmadı. Eskiden banyo sonraları vücudumu yaglardim şimdi yatmadan önce sürmeye başladım inşallah çatlamayiz da bu süreci de hindistan cevizi yağıyla atlatmış olurum

Kızlar Bella maison'un kundak havlusundan alıyordum ama trendyola da bir bakayım dedim yorumlar beklentimin altında çok yumuşak değil vs şeklinde. Başka bir ürün bakcam sanirimm

Aynen. Umarım aynı olur da çatlamayiz.

Kızlar park yatakta yatağın kenarına koruma süngeri mi deniliyor her neyse ondan gerekli mi konuluyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…