2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Ben zaten çorap falan giymekte çok zorlanıyorum oturmadan tayt falan giyemez oldum artık eğilmiyorum dizlerimi kırıyorum ben de

Ben her seferinde tsh de veriyorum onun farkıdır o zam yakında dediler ama bilemiyoruz
Ben ocaktan beri 1245 veriyorum sen 1400 mu veriyorsun.. eğer öyleyse dediğin gibi tahlil farkı ama onun dışında eğer yeniyse 1400 olması üzer..
Birde biz ilerleyen süreçte 2 haftaya bir gidicez nasıl altından kalkicaz bu durumun hani ücret alırlar dimi yine

Aay süper o zaman ilk aylar kundak sonraki aylar da muslin örtü kışa girerken yine konuşuruz
Aynen canım sonrada işte fermuarlı tulum bulunduğun şehrin soğukluğuna göre tog lu yada togsuz
Tabi canım öğleden sonraki randevuya sabah 8’de geliyolar kim saatinde girebilmiş ki ben devlette üniversitede torpil çok severim hep bi tanıdık bulur aradan sıvışırım sistem bizi buna zorladı
ben randevu günü sabah 6 da kalkıp gidiyorum ilk grupta içeri giriyorum kan idrar vs 10-11 de işim bitiyor oda kan verme sırası varsa. Gerçi bugün beklemedim kan idrar vermeyi sinir geldi önümde de 100 kişi vardı kim takar dedim çıktım bi torpil bana da lazım neyseki ayda bir gidiyorum sıkıntı olmuyor ama kontroller için sadece üniversite hastanesine gidenlere üzülüyorum ne bebeği gösteriyorlar ekranda ne doğru düzgün bilgi veriyolar nede ultrason kağıdı yani 9 ay sadece üniversiteye git sıfır ultrason kağıdı hatırasıyla gebeliği tamamlamak öyle 4 boyutlu fotoğraf filan zaten lüks
Ben zaten çorap falan giymekte çok zorlanıyorum oturmadan tayt falan giyemez oldum artık eğilmiyorum dizlerimi kırıyorum ben de
ay evet ya çorap giymek bana da zulüm olmaya başladı

Süper. Bi masraftan daha kurtulduk

Kuzum şöyle bir saçmalık var kontrol randevusu 10 gün doktor bizi 15 günde bir görmek istiyor çok saçma her seferinde para

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…