Ben biraz yürüyünce hemen kasıklarım ağrıyor, çömelirken falan da sıkışıyor iyice. Azıcık yukarı çıksa iyi olurdu :) tuvalet olayı bende de öyle çok su içiyorum zaten enfeksiyon olmayayım diye öyle olunca sürekli tuvaletteyim
Ben ocaktan beri 1245 veriyorum sen 1400 mu veriyorsun.. eğer öyleyse dediğin gibi tahlil farkı ama onun dışında eğer yeniyse 1400 olması üzer..
Birde biz ilerleyen süreçte 2 haftaya bir gidicez nasıl altından kalkicaz bu durumun hani ücret alırlar dimi yine
Tabi canım öğleden sonraki randevuya sabah 8’de geliyolar kim saatinde girebilmiş ki ben devlette üniversitede torpil çok severim hep bi tanıdık bulur aradan sıvışırım sistem bizi buna zorladı
ben randevu günü sabah 6 da kalkıp gidiyorum ilk grupta içeri giriyorum kan idrar vs 10-11 de işim bitiyor oda kan verme sırası varsa. Gerçi bugün beklemedim kan idrar vermeyi sinir geldi önümde de 100 kişi vardı kim takar dedim çıktım bi torpil bana da lazım neyseki ayda bir gidiyorum sıkıntı olmuyor ama kontroller için sadece üniversite hastanesine gidenlere üzülüyorum ne bebeği gösteriyorlar ekranda ne doğru düzgün bilgi veriyolar nede ultrason kağıdı yani 9 ay sadece üniversiteye git sıfır ultrason kağıdı hatırasıyla gebeliği tamamlamak öyle 4 boyutlu fotoğraf filan zaten lüks
Bakın benim minişin havlusu geldi ne şirin
Yaz bebesi olacak diye bir tane böyle normal incelikte havlu aldım Hepsiburada dan ben çok beğendim fiyatı da düşüktü baya bir de kalın kışlık alırım yeter herhalde.
Ben ocaktan beri 1245 veriyorum sen 1400 mu veriyorsun.. eğer öyleyse dediğin gibi tahlil farkı ama onun dışında eğer yeniyse 1400 olması üzer..
Birde biz ilerleyen süreçte 2 haftaya bir gidicez nasıl altından kalkicaz bu durumun hani ücret alırlar dimi yine