2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Kuzum şöyle bir saçmalık var kontrol randevusu 10 gün doktor bizi 15 günde bir görmek istiyor çok saçma her seferinde para
Evet ya şahsen ben yeni ev dizdim biliyorsunuz ayda 2800 vermek beni üzer.. acaba bizim bilmediğimiz bir şeyi var mı para almama gibi desem alırlar

Kuzum şöyle bir saçmalık var kontrol randevusu 10 gün doktor bizi 15 günde bir görmek istiyor çok saçma her seferinde para

Evet ya şahsen ben yeni ev dizdim biliyorsunuz ayda 2800 vermek beni üzer.. acaba bizim bilmediğimiz bir şeyi var mı para almama gibi desem alırlar

Kızlar doktor bana 15 günde gel diyince ben 10. gün gidiyordum tekrar para vermemek için ilk başlarda riskliydi ya benim, o zaman siz ayda bir giderken ben 15 te bir gidiyordum daha doğrusu 10 günde bir. Doktor bir şey demiyordu. 5 gün için 1400 vermeye hiç gerek yok bence

Canım rısklı buldugu ıcındır bence artık benım doktorumda 15 gune bır cagırabilir sonucta onlarda rıske atmak ıstemıyor

Tabi canım niye veresin o kadar ama her türlü ayda 4 kere gitmiş olunca 2800 bayılmış olcaz

Evet onlar haklı ki bende sevinirim ilgilenmesine ama cebimiz ağlayacak gibi
Neyse canımız sağolsun ne dıyelım ben doktora verdiğim paraya hıc uzulmuyorum hele kendı doktoruma cok ozel ılgılenıyor odasına gırınce hemen ayaga kalkıyor tokalasıyor sakalasıyor asla 5 dakıkadan fazla bekletmıyor bekletırse de cay servısı falan yaptırıyor bırde zamda gelmedı 1 ay once 650 yle muayne olduk amelıyat parası fazla sadece onada helalı hos olsun

Canım ben birde normal randevumdan 30-45 dk geç alınıyorum.. tamam doktor çok bilgili sagolsun ama muayene de çok hızlı geçiyor ilk doktorumda bebegi baya görüyordum şimdiki hemen gösterip kapatıyor insan ne biliyim görmek istiyor.. birde 1245 vermekte o kadar az hiçbir şey yapılmadan biraz can sıkıcı oluyor ama onun dışında gerçekten doğuma 30 bin isteselerde veririm sonuna kadar hak ediyor.. birde 1245e zam gelecekmiş 800 küsurden bir anda o kadar yükseldi yeni fiyata korkuyorum

Yaaa bu bekleme işini hiç sevmiyorum o kotuymus bıde hızlı bakması da sacma sorsana neden 15 gune bır cagırıyorsunuz dıye

Merhaba beni de ekler misiniz acaba sat 23 Ağustos muhtemel beklenen doğum tarihi 29.05.24 cinsiyeti erkek

Sat 3 ağustos beklenen doğum tarihi 7 mayıs cinsiyetimiz erkek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…