Çok düşük toglu olanlar var içine bi şey giydirmeden onu giydirebiliriz ama uygun fiyatlı da değiller çok sezonluk bi şey olacak kışın giyemicek. İlk başta müslinle yarım kundak yapıp üstüne de duruma göre hafif bi şey örteriz belki? Ay kafamda deli sorularYazın uyku tulumu belki fazla gelir de klima da korkutuyor muslin örtüp uyutabilir miyiz acaba
Evet evet tek doktordayim, evime yakın hastanenin diğer şubesi aklıma bir şey takılırsa o dr'a giderim diyorum oradaki Dr da iyi ve benim şu anki doktoruma gittiğimi biliyor gidince açık açık soyledim başka uzman görüşü almak istiyorum diye sağ olsun rahatlattı epeyi beni. Yine bir sıkıntı olursa teyit amaçlı ona giderim ama tek drla ilerliyorm ben de :)Aynen canım aman hadi ilk erken doğum olunca devlette de bi kaydım olsun diye gidiyorum sırf ta herşeyi birbirine karıştırdılar vallahi. Sen şimdi tek doktordasın dimi zaten birden fazla olunca insanın aklı böyle karışıyor ya. Aman bende kendi doktorumun ağzına bakayım en iyisi devlette kaydım varmı var onun haricinde ne dedikleriyle ilgilenmeyim
Anam kız sizde zayıfsınız ya fit hamileler grubunda. Uzak durun bendenmaşallah kızlar çok tatlı olmuşsunuz göbüşlerle
Aay kundak yapınca zaten kipirdamazlar muslin de ağızlarına falan gelmez sanki dimiÇok düşük toglu olanlar var içine bi şey giydirmeden onu giydirebiliriz ama uygun fiyatlı da değiller çok sezonluk bi şey olacak kışın giyemicek. İlk başta müslinle yarım kundak yapıp üstüne de duruma göre hafif bi şey örteriz belki? Ay kafamda deli sorular
Evett en mantıklı okuduğum yöntem o olduAay kundak yapınca zaten kipirdamazlar muslin de ağızlarına falan gelmez sanki dimibu bebiş işleri zormuş ya soru içinden soru çıkıyor matruska gibi
Totonla Dagi deviriyosun sözü var ya ben öyle hissediyorumÇocuum içerde bi dönüyo maşallah zangır zangır titriyo vücudum sanarsın deprem oluyo öyle sallıyo beni. Benim daha şimdiden gücüm yetmiyo bu sıpaya
Aynen seninki kadar fark çıksa anlıcam ay sinir oldum doğru düzgün bak dimi işte zaten ayda bir anca geliyoruz sinir herifKesin yanlış ölçmüştür canım hatırlarsan ben de hem perinatologa hem kendi doktoruma gitmiştim aynı gün biri 880 biri 900 ölçmüştü fark dediğin bu kadar olur bence, o özenli bakmamıştır zaten devlette kim özeniyo ki yaptığı işe
Ay ciddiden ikinizin değerler aynı gidiyor baya hep aynı günlere mi denk geldi kontrollerinizgulumsebebek bende de bu şekilde 1288 +-188 yazıyor her gittiğimde böyle bir aralik var 337 +-49 yazıyor. O değil de bizim değerler çok yakın şimdi bakarken fark ettim hep aynı günler mi gittik naptik 337, 649,1288 benim de
Aay ben de anneme söyledim o da evet tabii ki atlet gibi giymesi lazım yenidoğan üşür dedi yeğenimden tekrar tecrübelendi sanırım iyi oldu önden bir torunEvett en mantıklı okuduğum yöntem o oldubüyüklerimin kafasıyla iş yapmak istemiyorum her şeyi unutmuşlar bilmiş bilmiş ona gerek yok buna gerek yok duyduğum absürdlüklere bir yenisi eklendi bak çıtçıtlı body zıbın vs gerek yokmuş tek kat kendi kıyafeti yetermiş yenidoğana, gel de güven şimdi
ahahah olabilir hayatımgulumsebebek bende de bu şekilde 1288 +-188 yazıyor her gittiğimde böyle bir aralik var 337 +-49 yazıyor. O değil de bizim değerler çok yakın şimdi bakarken fark ettim hep aynı günler mi gittik naptik 337, 649,1288 benim de
Hahahaha gerçekten öyleTotonla Dagi deviriyosun sözü var ya ben öyle hissediyorumböyle kibar döneyim falan yok zart diye yer değiştiriyor vura vura
Senden özendim rahat mı battı nolduysa üniversiteden randevu alıym bi de oraya gidiym dedimAynen seninki kadar fark çıksa anlıcam ay sinir oldum doğru düzgün bak dimi işte zaten ayda bir anca geliyoruz sinir herif
Ay ciddiden ikinizin değerler aynı gidiyor baya hep aynı günlere mi denk geldi kontrolleriniz
Ne güzel olmuş bana kafayı yedirtecekler geçen gün de bebeğe anason içirmeyi planlıyolardıAay ben de anneme söyledim o da evet tabii ki atlet gibi giymesi lazım yenidoğan üşür dedi yeğenimden tekrar tecrübelendi sanırım iyi oldu önden bir torun
Ay en güzeli valla bende önümüzdeki ay gitcem bidaha da gitmem gerek kalmaz artık inşallah üniversite hastanesineEvet evet tek doktordayim, evime yakın hastanenin diğer şubesi aklıma bir şey takılırsa o dr'a giderim diyorum oradaki Dr da iyi ve benim şu anki doktoruma gittiğimi biliyor gidince açık açık soyledim başka uzman görüşü almak istiyorum diye sağ olsun rahatlattı epeyi beni. Yine bir sıkıntı olursa teyit amaçlı ona giderim ama tek drla ilerliyorm ben de :)
Kızlar tulum toglu olmayanlardan alıyorum ben fermuarlı daha rahat oluyor alt değiştirmesi filan. Çıtçıtlılar uğraştırıyor hele gece değiştirmek zorunda kalınca ekstra iş gibi insana. Hala kızıma fermuarlı tulum gecelik kullanıyorum bel açılma sorunu da olmuyor.Aay kundak yapınca zaten kipirdamazlar muslin de ağızlarına falan gelmez sanki dimibu bebiş işleri zormuş ya soru içinden soru çıkıyor matruska gibi
Eyvah eyvah senin işin biraz zor gibiNe güzel olmuş bana kafayı yedirtecekler geçen gün de bebeğe anason içirmeyi planlıyolardı
Takipli görünüyorum ya sonuç gösterme olarak alıyorum nezaman girsem boşluk buluyorum o yüzden. Ama yeni kayıtta zor bulunuyor. Bikez kayıt açtırdın mı gerisi daha kolay oluyor. Bide sizin üniversite hastanesinde de öylemi sözde randevu veriyorlar ama asla randevu saatine uyulmuyor erken giden öne geçer kural buSenden özendim rahat mı battı nolduysa üniversiteden randevu alıym bi de oraya gidiym dedimakşam 20’de yeni randevu açılcakmış en erken 23 şubata o da yetişebilirsem sen de hep randevu mu kovalıyosun yoksa takipli gözüktüğün için direkt alabiliyo musun
Aay süper o zaman ilk aylar kundak sonraki aylar da muslin örtü kışa girerken yine konuşuruzAy en güzeli valla bende önümüzdeki ay gitcem bidaha da gitmem gerek kalmaz artık inşallah üniversite hastanesine
Kızlar tulum toglu olmayanlardan alıyorum ben fermuarlı daha rahat oluyor alt değiştirmesi filan. Çıtçıtlılar uğraştırıyor hele gece değiştirmek zorunda kalınca ekstra iş gibi insana. Hala kızıma fermuarlı tulum gecelik kullanıyorum bel açılma sorunu da olmuyor.
İlk dönem yazın ince uzun kollu zıbın ve müslin örtüyle yatırmıştım bacaklar kapanıyor da kollar sabaha karşı üşür filan diye ince penye uzun kollu zıbınla işi götürmüştüm zaten dönemiyorlar bi elleriyle örtüyü çekiştirebilirler onada yenidoğan dönemi kundaklı çözüm var
Şimdik ilk başta kundak + ince örtü o zaman dimi kışa doğru da tulum arayışına başlarızAy en güzeli valla bende önümüzdeki ay gitcem bidaha da gitmem gerek kalmaz artık inşallah üniversite hastanesine
Kızlar tulum toglu olmayanlardan alıyorum ben fermuarlı daha rahat oluyor alt değiştirmesi filan. Çıtçıtlılar uğraştırıyor hele gece değiştirmek zorunda kalınca ekstra iş gibi insana. Hala kızıma fermuarlı tulum gecelik kullanıyorum bel açılma sorunu da olmuyor.
İlk dönem yazın ince uzun kollu zıbın ve müslin örtüyle yatırmıştım bacaklar kapanıyor da kollar sabaha karşı üşür filan diye ince penye uzun kollu zıbınla işi götürmüştüm zaten dönemiyorlar bi elleriyle örtüyü çekiştirebilirler onada yenidoğan dönemi kundaklı çözüm var
Çok şanslısın kuzum ben herkese bi laf diye diye kendi kendime büyütcem gibi duruyo herkesi uzaklaştırdım kendimdenEyvah eyvah senin işin biraz zor gibibenimkiler önden tecrubelendi ben bir şey dediğim zaman garipsemiyorlar yengelerim tecrubelendirmis oldular
Tabi canım öğleden sonraki randevuya sabah 8’de geliyolar kim saatinde girebilmiş kiTakipli görünüyorum ya sonuç gösterme olarak alıyorum nezaman girsem boşluk buluyorum o yüzden. Ama yeni kayıtta zor bulunuyor. Bikez kayıt açtırdın mı gerisi daha kolay oluyor. Bide sizin üniversite hastanesinde de öylemi sözde randevu veriyorlar ama asla randevu saatine uyulmuyor erken giden öne geçer kural bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?