2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Yazın uyku tulumu belki fazla gelir de klima da korkutuyor muslin örtüp uyutabilir miyiz acaba
Çok düşük toglu olanlar var içine bi şey giydirmeden onu giydirebiliriz ama uygun fiyatlı da değiller çok sezonluk bi şey olacak kışın giyemicek. İlk başta müslinle yarım kundak yapıp üstüne de duruma göre hafif bi şey örteriz belki? Ay kafamda deli sorular

Evet evet tek doktordayim, evime yakın hastanenin diğer şubesi aklıma bir şey takılırsa o dr'a giderim diyorum oradaki Dr da iyi ve benim şu anki doktoruma gittiğimi biliyor gidince açık açık soyledim başka uzman görüşü almak istiyorum diye sağ olsun rahatlattı epeyi beni. Yine bir sıkıntı olursa teyit amaçlı ona giderim ama tek drla ilerliyorm ben de :)

Aay kundak yapınca zaten kipirdamazlar muslin de ağızlarına falan gelmez sanki dimi bu bebiş işleri zormuş ya soru içinden soru çıkıyor matruska gibi

Aay kundak yapınca zaten kipirdamazlar muslin de ağızlarına falan gelmez sanki dimi bu bebiş işleri zormuş ya soru içinden soru çıkıyor matruska gibi
Evett en mantıklı okuduğum yöntem o oldu büyüklerimin kafasıyla iş yapmak istemiyorum her şeyi unutmuşlar bilmiş bilmiş ona gerek yok buna gerek yok duyduğum absürdlüklere bir yenisi eklendi bak çıtçıtlı body zıbın vs gerek yokmuş tek kat kendi kıyafeti yetermiş yenidoğana, gel de güven şimdi

Kızlar bu doğum ücretleri ne olacak ya yeni 24 bin oldu medstar bir daha zam gelecekmiş biz doğurana kadar kaç zam gördü ilk randevuya 600 TL ye gitmişim şimdi 1400 TL verdim bunun ucu kaçtı iyice

Çocuum içerde bi dönüyo maşallah zangır zangır titriyo vücudum sanarsın deprem oluyo öyle sallıyo beni. Benim daha şimdiden gücüm yetmiyo bu sıpaya
Totonla Dagi deviriyosun sözü var ya ben öyle hissediyorum böyle kibar döneyim falan yok zart diye yer değiştiriyor vura vura

Aynen seninki kadar fark çıksa anlıcam ay sinir oldum doğru düzgün bak dimi işte zaten ayda bir anca geliyoruz sinir herif
Ay ciddiden ikinizin değerler aynı gidiyor baya hep aynı günlere mi denk geldi kontrolleriniz

Aay ben de anneme söyledim o da evet tabii ki atlet gibi giymesi lazım yenidoğan üşür dedi yeğenimden tekrar tecrübelendi sanırım iyi oldu önden bir torun

Senden özendim rahat mı battı nolduysa üniversiteden randevu alıym bi de oraya gidiym dedim akşam 20’de yeni randevu açılcakmış en erken 23 şubata o da yetişebilirsem sen de hep randevu mu kovalıyosun yoksa takipli gözüktüğün için direkt alabiliyo musun

Ay en güzeli valla bende önümüzdeki ay gitcem bidaha da gitmem gerek kalmaz artık inşallah üniversite hastanesine
Kızlar tulum toglu olmayanlardan alıyorum ben fermuarlı daha rahat oluyor alt değiştirmesi filan. Çıtçıtlılar uğraştırıyor hele gece değiştirmek zorunda kalınca ekstra iş gibi insana. Hala kızıma fermuarlı tulum gecelik kullanıyorum bel açılma sorunu da olmuyor.
İlk dönem yazın ince uzun kollu zıbın ve müslin örtüyle yatırmıştım bacaklar kapanıyor da kollar sabaha karşı üşür filan diye ince penye uzun kollu zıbınla işi götürmüştüm zaten dönemiyorlar bi elleriyle örtüyü çekiştirebilirler onada yenidoğan dönemi kundaklı çözüm var

Takipli görünüyorum ya sonuç gösterme olarak alıyorum nezaman girsem boşluk buluyorum o yüzden. Ama yeni kayıtta zor bulunuyor. Bikez kayıt açtırdın mı gerisi daha kolay oluyor. Bide sizin üniversite hastanesinde de öylemi sözde randevu veriyorlar ama asla randevu saatine uyulmuyor erken giden öne geçer kural bu

Aay süper o zaman ilk aylar kundak sonraki aylar da muslin örtü kışa girerken yine konuşuruz

Şimdik ilk başta kundak + ince örtü o zaman dimi kışa doğru da tulum arayışına başlarız

Tabi canım öğleden sonraki randevuya sabah 8’de geliyolar kim saatinde girebilmiş ki ben devlette üniversitede torpil çok severim hep bi tanıdık bulur aradan sıvışırım sistem bizi buna zorladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…