2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Kızlar bu doğum ücretleri ne olacak ya yeni 24 bin oldu medstar bir daha zam gelecekmiş biz doğurana kadar kaç zam gördü ilk randevuya 600 TL ye gitmişim şimdi 1400 TL verdim bunun ucu kaçtı iyice
Ben 12.haftada doğum paketi satın almıştım iyi ki öyle yapmışım yoksa altından kalkamazmışız sizde yok muydu öyle bi şey

Aynen alt sınırdan 1 birim yukarı çıkmış şükür yoktur herhalde şeker giremedim bi doktora kaç gramcık olmuş merak ediyorum

Kızlar bu doğum ücretleri ne olacak ya yeni 24 bin oldu medstar bir daha zam gelecekmiş biz doğurana kadar kaç zam gördü ilk randevuya 600 TL ye gitmişim şimdi 1400 TL verdim bunun ucu kaçtı iyice
Ben de bi düşünmüştüm medstarı ama 2 3 ayda bir zam getiriyorlarmış kafalarına göre saçma sapan vitale daha uygundu hem doktor da çok iyi orda yapmayı düşünüyorum ben zaten 1 gece kalınıyor eşimi yanımda olsun diye sırf

Dimi sarsak yeterli herhalde ya annem battaniye ördü kalın olarak o var, orta kalınlıkta nohut battaniyesi var, daha da sıcak olursa muslin var zaten tulum iyice yakar herhalde çocuğu
Evet canım kışa girerken alırız o zaman da boyları kiloları ne olacak Allah bilir ona göre alırız bence

Bitane de benden gelsin o zaman
Yaa ne kadar da fit bi hamile maşallah senin bebiş de aşağıda gibi duruyor dimi benim de öyle. Kasıklarına baskı hissediyor musun?
Yok yok üşümezler baktık serin gidiyo sarar sarmalarız zaten uyku tulumunda hiç fikrim yok ya ne yapmalı nasıl uyutmalı tecrübeliler aydınlatır bizi
Ben uyku tulumu hiç kullanmadım evimiz yaz kış sıcak oluyor, 25-26 derece altına inmiyor o yüzden müslin örtüler yeterli oluyor

Cuss 1400 mu olmuş en son 1245 vermiştim
24 bin ocaktan beri olan fiyat o da artmıstir o zaman

Sağoll hayatımm teşekkür ederim :) Evet göbeğim aşağıda dimi ben de öyle düşünüyorum. Açıkçası çok baskı hissetmiyorum ya da hissediyorum farkında değilim alıştım herhalde bilmiyorum :) Ama zırt pırt tuvalete gidiyorum bi hareket etsin hemen geliyo

Sağoll hayatımm teşekkür ederim :) Evet göbeğim aşağıda dimi ben de öyle düşünüyorum. Açıkçası çok baskı hissetmiyorum ya da hissediyorum farkında değilim alıştım herhalde bilmiyorum :) Ama zırt pırt tuvalete gidiyorum bi hareket etsin hemen geliyo

Ben biraz yürüyünce hemen kasıklarım ağrıyor, çömelirken falan da sıkışıyor iyice. Azıcık yukarı çıksa iyi olurdu :) tuvalet olayı bende de öyle çok su içiyorum zaten enfeksiyon olmayayım diye öyle olunca sürekli tuvaletteyim

Çok şanslısın kuzum ben herkese bi laf diye diye kendi kendime büyütcem gibi duruyo herkesi uzaklaştırdım kendimden
Bizimkiler önden torpulendi gibi oldu, bazen annemle teyzem çok yorum yapıyor şu kesinlikle olmaz falan filan diye konuştu operatör doktorlar diyorum sen de boşver takılma, önden bı tecrubelenseler iyi olacakmis ama sen torpulersin onları da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…