2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Ya bu canı soğan çeken arkadaş kimdi 1 hafta 10 gün önce?
Onun mesajı okuyunca canım çekmişti o günden beri hala soğan krizi devam ediyor bende
Bugün pazara özellikle gittim minikleri seçip almak için.
Hepinizin canı çeksin ben soğan kokarken siz öyle çiçek gibi dolanmayın

Eklentiler

• IMG_20240215_203242.webp
    36,8 KB · Görüntüleme: 52
Çalışamaz raporunu her doktor veriyor mu? Bilenleriniz var mııı ? 32. Hafta da. Yoksa ona da böyle kurul gibi bişey mi gerekiyor ?

Nst ayrı ücret olması lazım her nstde karından muayene yapıyor mu ki bence randevusuz nst gösterip çıkarsınız
Nst ücretsiz kuzum her muayenye gittiginde yapılıyor zaten 32. Haftada başlıyor. Olurda acil gidersen direk nstye baglıyorlar bebekte sancı felan çıkarsa alttan açılma var mı diye bakıyorlar

Nst ücretsiz kuzum her muayenye gittiginde yapılıyor zaten 32. Haftada başlıyor. Olurda acil gidersen direk nstye baglıyorlar bebekte sancı felan çıkarsa alttan açılma var mı diye bakıyorlar
Her hastanede ücretsiz değil malesef ek ücret alıyorlar

Şu nst için o zaman doktorumuz bakmayacaksa normal yakındaki acile gitmekte mantıklı değil mi benim hastane uzakta ondan giderken cok geriliyorum insanlar carpisan araba kullaniyor sanki olcumlerim yanlis cikabilir oraya gidene kadar

Kız mideniz de mi yanmıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…