Aslında hep buralardaydım,takipteydim de konuşmalara dahil olamıyordum bi türlüHoşgeldinizzzz kızlar nerelerdesiniz ya bizde bi avuç kaldık diyorduk grup şenlendi yinesat yaş ve kalp atışını duyduğunuz haftayı da yazarmısınız ekliyorum
Artık burdayım :)teşekkürler,hoşbuldummmBak o kadar benimde satım 4 ağustos yakınmışiz niye bekledin gelmek icinişin şakası bir yana hosgeldin canim
Yok valla yiyorum ben yedikçe eşim diyor benim midem yandıKız mideniz de mi yanmıyo
Off aklıma hep cigkofte geliyo soğanı görünce canım çekti cigkofteYa bu canı soğan çeken arkadaş kimdi 1 hafta 10 gün önce?
Onun mesajı okuyunca canım çekmişti o günden beri hala soğan krizi devam ediyor bende
Bugün pazara özellikle gittim minikleri seçip almak için.
Hepinizin canı çeksin ben soğan kokarken siz öyle çiçek gibi dolanmayın
Ben daha yeni başladım iki seferdir falan içiyorum ama yakın arkadaş olcaz gibiAy benim yanıyor ya soğandan alakasız ama ne yersem yanıyor gaviscona ip bağlayıp boynuma asacam o derece
Olur tabi canım neden olmasın. Zaten kendi doktoruna her gittiginde oda bakacak zaten belli bir hafta sonraŞu nst için o zaman doktorumuz bakmayacaksa normal yakındaki acile gitmekte mantıklı değil mi benim hastane uzakta ondan giderken cok geriliyorum insanlar carpisan araba kullaniyor sanki olcumlerim yanlis cikabilir oraya gidene kadar
Helal olsun ne diymYok valla yiyorum ben yedikçe eşim diyor benim midem yandı
Al işte başladık yineOff aklıma hep cigkofte geliyo soğanı görünce canım çekti cigkofte
Yaaaa bende sağ ayağımda sıkıntı yok ama sol ayağıma giyerken çok zorlanıyorum çorap ayakkabı abdest falan çok zor oluyorBen de sol ayagima giyebilirim sağ ayağıma giyemiyorum ilginç bir şekilde
Olmadı doktoruma sorarım valla bir şey derse de kendi burnumun dikine giderim gibi geliyorOlur tabi canım neden olmasın. Zaten kendi doktoruna her gittiginde oda bakacak zaten belli bir hafta sonra
Ahhahahaha hayırr ben kendimi hep zor tutuyorum elimden gelse her gün yerim sana bulaşmasın bu kriz atlatilir gibi degilAl işte başladık yineyeni kriz yükleniyorrrr
Bebisler o tarafa mi dönüyor bilemedim kiYaaaa bende sağ ayağımda sıkıntı yok ama sol ayağıma giyerken çok zorlanıyorum çorap ayakkabı abdest falan çok zor oluyorneden acaba
Ben de yemeye yer arıyorum zaten kim ne deseOlmadı doktoruma sorarım valla bir şey derse de kendi burnumun dikine giderim gibi geliyorbeni bebisimi sağlıklı dogurtsun yeter
Ahhahahaha hayırr ben kendimi hep zor tutuyorum elimden gelse her gün yerim sana bulaşmasın bu kriz atlatilir gibi degil
Ben de yemeye yer arıyorum zaten kim ne dese
AyAyy evet daha geçenlerde dedim bi avuç kaldık survivor gibi diyebende sevindim
hahahah bendimYa bu canı soğan çeken arkadaş kimdi 1 hafta 10 gün önce?
Onun mesajı okuyunca canım çekmişti o günden beri hala soğan krizi devam ediyor bende
Bugün pazara özellikle gittim minikleri seçip almak için.
Hepinizin canı çeksin ben soğan kokarken siz öyle çiçek gibi dolanmayın
bende bende aynıyım şişe Şişe içesim varAy benim yanıyor ya soğandan alakasız ama ne yersem yanıyor gaviscona ip bağlayıp boynuma asacam o derece
Ben bıraktığın yerdeyimAy
hahahah bendimsoğan ekmek aşermiştim arkamdan bi kaç kişi daha yemişti canı isteyip. Sen hala devam mı
bende bende aynıyım şişe Şişe içesim var
Yok kız 4 kere olmuyor mesela ilk sefer 10. Gün gitsen sonrakine 15 gün sonra gitsen para ödesen sonra yine 10. Gün kontrole gitsen derken biraz daha hesaplı oluyorTabi canım niye veresin o kadar ama her türlü ayda 4 kere gitmiş olunca 2800 bayılmış olcaz
Kız sen de zayıfmışsın yaaBugünü saymazsak 27+0 güncellemesi bizdennn
Belli bi haftadan sonra kontroller 15 te bire düşüyor, son haftalar haftada bir hatta 2 kez oluyor bir sorun olmasa bileYaaa bu bekleme işini hiç sevmiyorum o kotuymus bıde hızlı bakması da sacma sorsana neden 15 gune bır cagırıyorsunuz dıye
Direkt veriliyor canım, kadın doğumcu veriyor.Çalışamaz raporunu her doktor veriyor mu? Bilenleriniz var mııı ? 32. Hafta da. Yoksa ona da böyle kurul gibi bişey mi gerekiyor ?
Çoğu hastanede ücretli nstNst ücretsiz kuzum her muayenye gittiginde yapılıyor zaten 32. Haftada başlıyor. Olurda acil gidersen direk nstye baglıyorlar bebekte sancı felan çıkarsa alttan açılma var mı diye bakıyorlar
84,5 kiloyum bacım nerem zayıfYok kız 4 kere olmuyor mesela ilk sefer 10. Gün gitsen sonrakine 15 gün sonra gitsen para ödesen sonra yine 10. Gün kontrole gitsen derken biraz daha hesaplı oluyor
Kız sen de zayıfmışsın yaa
Belli bi haftadan sonra kontroller 15 te bire düşüyor, son haftalar haftada bir hatta 2 kez oluyor bir sorun olmasa bile
Direkt veriliyor canım, kadın doğumcu veriyor.
Çoğu hastanede ücretli nstben 200 ₺ diye duydum gittiğim hastanede güncel fiyat
Ay hem buralardaymış hem yazmıyormuş niye yazmıyorsun hah şöyle dahil ol fikir alışverişi yapalım az da dedikodu yaparız zaman geçer işteAslında hep buralardaydım,takipteydim de konuşmalara dahil olamıyordum bi türlü
Kalp atışı 5+4 tü yaş 30
haydaaaOff aklıma hep cigkofte geliyo soğanı görünce canım çekti cigkofte
gidip soğan ekmek yiyesim geldi bak gene geliyor soğan perileriBen bıraktığın yerdeyim
Ay yazmışım kalmış.Ayy evet daha geçenlerde dedim bi avuç kaldık survivor gibi diyebende sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?