2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Hoşgeldinizzzz kızlar nerelerdesiniz ya bizde bi avuç kaldık diyorduk grup şenlendi yine sat yaş ve kalp atışını duyduğunuz haftayı da yazarmısınız ekliyorum
Aslında hep buralardaydım,takipteydim de konuşmalara dahil olamıyordum bi türlü
Kalp atışı 5+4 tü yaş 30

Off aklıma hep cigkofte geliyo soğanı görünce canım çekti cigkofte

Olur tabi canım neden olmasın. Zaten kendi doktoruna her gittiginde oda bakacak zaten belli bir hafta sonra

Olur tabi canım neden olmasın. Zaten kendi doktoruna her gittiginde oda bakacak zaten belli bir hafta sonra
Olmadı doktoruma sorarım valla bir şey derse de kendi burnumun dikine giderim gibi geliyor beni bebisimi sağlıklı dogurtsun yeter
Al işte başladık yine yeni kriz yükleniyorrrr
Ahhahahaha hayırr ben kendimi hep zor tutuyorum elimden gelse her gün yerim sana bulaşmasın bu kriz atlatilir gibi degil

Ben de yemeye yer arıyorum zaten kim ne dese

Ayy evet daha geçenlerde dedim bi avuç kaldık survivor gibi diye bende sevindim
Ay
hahahah bendim soğan ekmek aşermiştim arkamdan bi kaç kişi daha yemişti canı isteyip. Sen hala devam mı
Ay benim yanıyor ya soğandan alakasız ama ne yersem yanıyor gaviscona ip bağlayıp boynuma asacam o derece
bende bende aynıyım şişe Şişe içesim var

Tabi canım niye veresin o kadar ama her türlü ayda 4 kere gitmiş olunca 2800 bayılmış olcaz
Yok kız 4 kere olmuyor mesela ilk sefer 10. Gün gitsen sonrakine 15 gün sonra gitsen para ödesen sonra yine 10. Gün kontrole gitsen derken biraz daha hesaplı oluyor
Bugünü saymazsak 27+0 güncellemesi bizdennn
Kız sen de zayıfmışsın yaa
Yaaa bu bekleme işini hiç sevmiyorum o kotuymus bıde hızlı bakması da sacma sorsana neden 15 gune bır cagırıyorsunuz dıye
Belli bi haftadan sonra kontroller 15 te bire düşüyor, son haftalar haftada bir hatta 2 kez oluyor bir sorun olmasa bile
Çalışamaz raporunu her doktor veriyor mu? Bilenleriniz var mııı ? 32. Hafta da. Yoksa ona da böyle kurul gibi bişey mi gerekiyor ?
Direkt veriliyor canım, kadın doğumcu veriyor.
Nst ücretsiz kuzum her muayenye gittiginde yapılıyor zaten 32. Haftada başlıyor. Olurda acil gidersen direk nstye baglıyorlar bebekte sancı felan çıkarsa alttan açılma var mı diye bakıyorlar
Çoğu hastanede ücretli nst ben 200 ₺ diye duydum gittiğim hastanede güncel fiyat

Benim kilo aldı başını gidiyor yarın diyetisyene gidecemmm kontrolden sonra

84,5 kiloyum bacım nerem zayıf

Aslında hep buralardaydım,takipteydim de konuşmalara dahil olamıyordum bi türlü
Kalp atışı 5+4 tü yaş 30
Ay hem buralardaymış hem yazmıyormuş niye yazmıyorsun hah şöyle dahil ol fikir alışverişi yapalım az da dedikodu yaparız zaman geçer işte
Off aklıma hep cigkofte geliyo soğanı görünce canım çekti cigkofte
haydaaa
Ben bıraktığın yerdeyim
gidip soğan ekmek yiyesim geldi bak gene geliyor soğan perileri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…