2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Ye şekerim ye bu saatte çok güzel oluyor
Bebeler büyünce dönüp okuruz bunları vayy be soğan bile aşermişiz diye

Ahhhh ahhhh.. aynen o lanet yazı vardı... cok sevindim daha iyi uyanmana ama başka ilaçta böyle mideni bulandiriyorsa ilacı bırak doktoruna danış değiştirsin her ilaç herkese iyi gelmiyo
Sağol canımmm Bugün yeni ilaca başladım bi sorun olmadı ama ilerleyen günlerde belli olur daha çok , eğer bu da beni kötü etkilerse hepten bırakırım galiba
Kayınpederime kanser teşhisi kondu canım. 6 aylık hamilelik sürecime bir kalp ameliyatı bir kanser sığdırıyorum kalan 3 ayım keyifli geçer inşallah
Allahım şifa versin en acilinden, inşallah herşey yolunda gider. Tabi ki üzücü bi durum canım.. İster istemez hepiniz etkileniyorsunuz. Hele eşinin üzüldüğünü görünce sende daha cok etkileniyorsun. Kalan ayların huzurla sağlıkla geçsin

Kızlar bende sanırım sorun Gün yetmiyor bana. Çalışmıyorumda. Ama gün içinde o kadar aklıma takılan şeylere bakıp araştırıyorum ki nasıl geçiyor saatler nasıl akşam oluyor anlamıyorum. Bir de evde iş güç yapmıyorum previa yüzünden, iyice ağırlaştım dahası tembelleştim artık basit şeylere de zorlamıyorum. Bi kızımı okula götürüyorum yakın diye. Bi akşam yemeği. Bi bakıyorum gün bitmiş buraya bile eskisi kadar sık giremez oldum günler uzuyor da bi bana kısalıyor sanki

Kısalması iyi değil mi bitsin çabucak uzasa daha daralmaz mı insan?

Size aşermelerinizde afiyet olsun kızlar ben sıkı diyetteyim gebelik şekerinden dolayı 52 kilo ile gebe kaldım 60 ım şuanda boyumda 165 hiç kilo ile ilgili değil bu şeker olayı ama hiç karnım doymuyor canım inanılmaz baklava çekiyor benim yerime de yiyin

Kısalması iyi değil mi bitsin çabucak uzasa daha daralmaz mı insan?
Bir tek o açıdan seviniyorum canım günlerim çok çabuk geçiyor , bir yandan da bebişimin ve kendi ihtiyaçlarını bitiriyim diyorum. Çünkü zaman gerçekten çok çabuk geçiyor bana. Ama burada eskisi kadar aktif olamıyorum diye de üzülüyorum sayfaları okuyana kadar yine sayfa birikiyor arada kaçırdığım şeyler oluyor merak ediyorum

Sende ya da bebekte Her hangi bir belirti var mıydı şekere dair, yoksa testte mi cıktı

Olsun canım bende sık uğrayamıyorum vakit buldukça bakıyorum iyi olalım geri herşey hallolur inşaAllah

Sende ya da bebekte Her hangi bir belirti var mıydı şekere dair, yoksa testte mi cıktı
Yok hiçbir belirti yoktu hatta testi isterken doktorda bende dedik nasılsa çıkmaz da yapalım yine de bi bu eksik kalmasın bi yaptık çıktı

İnşallah kötü etkilemez şifa olur canim

Gülüp eğleniyorduk senle özledim o günleri

Amin canım Allah razı olsun inşallah. Artık daha iyi gibi baya aşmış durumda güçlü de görünüyor. İnşallah herşey de güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…