2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Kızlar ellemedim de kaşımadımda durduk yere sağ göğüsümden sıvı geliyor süt gibi beyaz değil de kolostrum gibi sarı
Benimde öyle ellemeden kaşımadan da geliyo ben araştırdım bebek doguncada kolostrum geliyormuş çok şükür yoksa boşa gidiyor diye üzülürdüm
Hayırlı uğurlu olsun şimdiden

Kizlar doktorum magnorm magnezyum ilaci vermişti . Ama karmaşa halen devam ediyor . Sizin kulandiğiniz magnezyum hangisi ? Ne zaman aliyorsunuz ?

Ben hep iyi bi şeymiş gibi yorumluyorum ya nedense, sütünüz var çok şükür şimdiden varsa bebiş geldiğinde de olcak demek ki diye mutlu oluyorum
Ben korkuyorum herşey vaktinde güzel gibi düşünüyorum vaktind gelsin şimdiden gelmesin
Benimde öyle ellemeden kaşımadan da geliyo ben araştırdım bebek doguncada kolostrum geliyormuş çok şükür yoksa boşa gidiyor diye üzülürdüm
Hayırlı uğurlu olsun şimdiden
ay inşallah hepimizin bol bol sütleri olur

Sen sıkı sütyen mi takıyorsun farkında olmadan acaba? Yada prolaktin baya yüksek sende. Benim bekarken oluyordu prolaktin yüksekti ondan kaynaklanıyordu
Yok canım hatta aksine sütyenlerim yanlarımı sıkıyor diye gidip yeni emzirme sütyenleri aldım bi tık bol bile duruyor. Bekarken de mi geliyordu
Kizlar doktorum magnorm magnezyum ilaci vermişti . Ama karmaşa halen devam ediyor . Sizin kulandiğiniz magnezyum hangisi ? Ne zaman aliyorsunuz ?
diasporal kullanıyorum canım akşamları bikez dedi eczacı bana. Geçenlerde bağırsaklarımda sıkıntı ve aşırı gaz sıkışması çekmiştim ozaman verdi doktor şak diye düzeldi vallahi ama düzensiz kullanıyorum o sebeple huzursuz bacak sendromumu düzeltmedi henüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…