2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
O belli olmuyor ama benimki 2 yaşına girecek hala çamaşırlarını ayrı yıkıyorum deterjanı da ayrı. Çünkü kaşınıyor göğüsü filan bide üstüne hala zıbınlarını tenine değen kısmını yani içten de ütülüyorum
vallahi bende halayım tek halayım kendi çocuğum gibi severim yeğenimi benim kızımın halaları da kızımı öyle severler. Bence bizim kendi halalarımız garip düzgün halaya düşmemişiz bende 5 tane var al birini vur ötekine

Yok maalesef. Bide tayin durumumuz var hemen arkasına belki çocuk 1.5 aylıkken felan ev taşınacak o yüzden yani bi gelirler artık duruma göre inşallah huni takıp gezmem evde
Ayy kafadan 1bucuk ay sendeler sonrası ya nasip desene Allah yardımcın olsun huni takmaya karar verirsen bana da haber ver bende iki çocukla her an tetikte bekliyor olacağım huni takmayı

merhaba:) benim de çekiyor buGün dayanamadım tatlı yedim ama doktor şekerli bi şey meyve suyu yeme dedi, aminiyon sıvısı artmaması için

Az içtim canım ya 1 litre var yok, ben de suya bağladım sonrasında içtim. Akşam 2 kase çorba içtim başımın ağrısı geçti anlamadım midem yanıyor şimdi de bir yeri toplarken bir yeri bozdum
Çok geçmiş olsun canım geçende de beb geç saatte çorba içtim benimde midem yanmıştı dediğin gibi bi tarafı toparlasak diğer taraf dagiliyo

Süt icmedigim icin içten içe vicdan yaptım sanırım
bende sut icemiyorum inek sutu cok kotu yapiyor beni bitkisel sutler tuketiyorum normalde de doktoruma baslarda sordugumda o da badem sutu onermisti daha saglikli oldugunu soylemisti hatta

bende sut icemiyorum inek sutu cok kotu yapiyor beni bitkisel sutler tuketiyorum normalde de doktoruma baslarda sordugumda o da badem sutu onermisti daha saglikli oldugunu soylemisti hatta
Ben sevmediğim için icmiyordum bebiş için içmeye başladım ama bana da iyi gelmiyor laktozsuz içiyordum ama onu da bıraktım badem sütünü deneyeyim bir de teşekkür ederimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…