2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Yok maalesef. Bide tayin durumumuz var hemen arkasına belki çocuk 1.5 aylıkken felan ev taşınacak o yüzden yani bi gelirler artık duruma göre inşallah huni takıp gezmem evde

Oğlum 6.5 yaşında hala ayrı yıkıyorum farklı deterjanla şunu fark ettim ikinci doğana kadar ilk çocuk annenin gözünde hiç büyümüyor heralde. 32 numara ayakkabı giyiyor hala çıkarıp öpüyorum ayaklarını minnak ayaklı oğlum diye bebiş gelince oğlum dev gibi gelecek gözüme
Kızlar ebebeğin leke çıkarıcı harika eltim oğlunun kıyafetlerinden vermişti, bekleyince sarı leke olmuş onları sıcak suya ısladım deterjanla 1 gün bekledi ve sonuç hiç leke kalmamış
Ayy çok sevindim canım benim de sarı lekeli çok kıyafet var, ebebeğin leke çıkarıcısından almıştım deneyeyim ben de kaynar su ile mi beklettin normal sıcak su ile mi? Bir de çitiledin mi?

Kız maşallah sana oğlan kime düşkün peki baba ı mı anacı mı

Aay kizlar kendi kendime nazar değdirdim resmen. Sinuzitten dolayı ben çok baş ağrısı çekerim kışın. Hamilelikte de bir defa baş ağrısı yaşadım eşim masaj falan yaptı epeyi uyudum vs derken ilaç içmeden atlatmistim. Geçtiğimiz günlerde aklıma geldi hiç baş ağrısı çekmiyorum şükür diye. Bugün akşam üzeri eşimle bı kahve + pasta keyfi yapalım dedik. Sonrasında çok kötü oldum. Önce karnım ağrımaya başladı, karnım ağrıyınca aynı regl dönemi gibi midem bulanmaya basladi. Sonra bir anda başım dönmeye ve ağrımaya başladı. Pasta mi yaptı kahve mi bilmiyorum bu arada pasta 3 gunluktu ama dolapta nasıl olsa dun de yedim bir şey olmadı diye onemsememistim kendi kendime nazar degdirdim sanırım tansiyonumu olctuk 10-6 falan çıkardı 11-7ydi normal geldi yine yüksek değil ama son bir saatte yavaş yavaş pert oldum resmen

Bugün kaç litre su içtin canım

Kız maşallah sana oğlan kime düşkün peki baba ı mı anacı mı
Anacı tabi ki oğlan olup da babacı olan görmedim kız biz düne kadar beraber uyuyorduk birkaç aydır ayırdım işte artık. Yine ben uyuyana kadar yanında yatıyorum sonra kalkıyorum tabi.
Hatta burada da konuşulmuş yuh artık hala beraber yatıyorlar falan diye hahaha ama çok farklı bi duygu ya o mis kokusunu içine çekip uyumak kaç sene beraber yatılabilir ki büyüyünce zaten istemeyecek o yüzden tadını çıkarmak lazım

Sen ne kadar anacısın ana ruhlu biriymişsin yengeç burcu musun çok merak ettim

Kızlar eşimle emzik alalım mı diye konuştuk ki alınacak ben seçtim tutturmuş bebek niye emzik emsin birşey emecekse memeni emer Allah öyle yaratmış. Ben de doğar doğmaz emziği vermeyi düşünüyorum. Biz bu bebeği büyütürken eşimle çok zıtlaşacağız şimdiden. Yav herşeye karışıyor Seda Sayanın da dediği gibi kalk git be adam

Değilim ama ruhum yengeç bence ben kovayım oğlum yengeç
Kovalar da özgürlüğüne çok düşkünler kayınvalidem kova. Son oğlanı yaptı diye bir pişman bir pişman söylenip duruyor cahil kafam ne diye yaptım diyor çocuğun sınav yılı olduğu için yemek bekliyor. Okuldan gelince evde olmasını istiyor öyle olunca anlaşamıyorlar hala da küsler kayınvalidem de özgür ruhlu olunca yemek yapayım demez gezip tozayım der koca çocuk yemeğini yapsın yumurtasını kaynatsın çayını demlesin ben emzircem mi onu beni evde istiyor diyor ben tabi evde kavga ortamı olunca sesimi çıkarmadım kova burcu genel olarak özgürler bence seni bilmiyorum ama genel olarak ben hep öyle gördüm

Kızlar geçen gün Koza Bebek diye bi site gördüm uygun fiyatlı outlet ürünlerinde de 90-120 tlye falan tulum vardı ben de instagramdan mesaj attım iade var mı diye, outlet ürünlerde değişim iade yok dedi neyse sipariş veriym zaten çok uygun fiyatlı içime oturmaz kötü gelirse dedim. 0-3 ay söyledim bana iki tulumu da 6 aylık göndermişler resmen ellerinde ne kaldıysa onu kakalamışlar. Tekrar mesaj attım böyle böyle diye verdikleri cevaba bakın, kalıplar darmış ondan 1 beden büyük gönderiyolarmış onlara kaldı çünkü karar vermek. Kusura bakmayın karışmış deseler bile olurdu yani sinir oldum baştan da iade değişim yok diye önünü kesip elde ne kaldıysa yolluyolar haberiniz olsun

Ah ya hiç kıyamam valla acıdım minik oğluşa
Evet canım kovalar kaynanan gibi genelde arkadaşlarım da diyor sen kova olduğuna emin misin diye ama bilekliğim var yani doğru doğum günüm ve saatim
Bana da eşim diyordu evlenince de aralarında yatarsın artık diye hala arada ben yediriyorum yemeğini, eşim diyor ki nasıl kendisi yiyecek bu çocuk, evlenince napcaksın, oğlum da diyor ki karım yedirir o zaman da
Fazla korumacıyım biliyorum aşmaya çalışıyorum ben de ama işte ana yüreği bebiş doğunca ister istemez ilgim azalacak zaten

Bebiş doğunca kıskanır mı acaba şu an kardeşi olacağı için mutlu mu nasıl davranıyor soruyor mu bebeği :)

Bebiş doğunca kıskanır mı acaba şu an kardeşi olacağı için mutlu mu nasıl davranıyor soruyor mu bebeği :)
4 yaşından beri kardeşi olmasını istiyor, her gün yatarken dua ediyordu Allahım kardeşim olsun diye. Niye benim kardeşim yok diye ağlıyordu falan :) Aslında biz tek çocukta kalmayı düşünüyorduk eşim de ben de istemiyorduk ama oğlumu böyle görünce yalnız kalsın istemedik :) araya baya zaman girince de insan bebek özlüyormuş gerçekten burnuma bebek kokusu geliyordu. Sonra Allah nasip etti şimdi heyecanla bekliyor doğunca da böyle devam eder kıskanmaz inşallah

Maşallah canım rabbim mutluluğunuzu daim etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…