- 9 Mayıs 2022
- 3.910
- 3.522
- 83
Yok maalesef. Bide tayin durumumuz var hemen arkasına belki çocuk 1.5 aylıkken felan ev taşınacak o yüzden yani bi gelirler artık duruma göreAaa aynen gurbette olunca zor ya olsun az biraz sabır napcan canım nekadar kalacaklar planladın mı
Vallahi poposunu ısır şaplatşimdide tembihle bidaha bizi korkutma de
vallahi bende öyle 37 derdim hepte öyle düşünüyorum vaktinde doğacak sağlıkla gelecek diyeevrene ne gönderirsek onun karşılığını alıyoruz inşallah
Oğlum 6.5 yaşında hala ayrı yıkıyorum farklı deterjanlaAklımda kalsın o zaman kaynar suda bekleteyim kaka yaptığında en azından ilk zamanlar temiz temiz giysin oğluşum yavbüyüyünce zaten umursamam sanırım kendi kıyafetlerimle bir atarım biraz büyürse şimdi daha yeni diye özeniyoruz da bir yaştan sonra hiç özenmem
Ayy çok sevindim canım benim de sarı lekeli çok kıyafet var, ebebeğin leke çıkarıcısından almıştım deneyeyim ben deKızlar ebebeğin leke çıkarıcı harikaeltim oğlunun kıyafetlerinden vermişti, bekleyince sarı leke olmuş onları sıcak suya ısladım deterjanla 1 gün bekledi ve sonuç hiç leke kalmamış
Kız maşallah sanaOğlum 6.5 yaşında hala ayrı yıkıyorum farklı deterjanlaşunu fark ettim ikinci doğana kadar ilk çocuk annenin gözünde hiç büyümüyor heralde. 32 numara ayakkabı giyiyor hala çıkarıp öpüyorum ayaklarını minnak ayaklı oğlum diye bebiş gelince oğlum dev gibi gelecek gözüme
Ayy çok sevindim canım benim de sarı lekeli çok kıyafet var, ebebeğin leke çıkarıcısından almıştım deneyeyim ben dekaynar su ile mi beklettin normal sıcak su ile mi? Bir de çitiledin mi?
Yani çok sinir bozucu bir şey oradan geçersen falan soyle sizden böyle böyle almıştım hakkımı da helal etmiyorum diye, sormuşsun bir de özellikleYıkadım bile kuzum birde hiç aklıma gelmedi gidip vermek
İnsanlar maalesef çok kurnazlar kuzum yaYani çok sinir bozucu bir şey oradan geçersen falan soyle sizden böyle böyle almıştım hakkımı da helal etmiyorum diye, sormuşsun bir de özellikle
Gerçekten öyle yazık günah yani, neyse bakalım sıkma canını başka bir battaniye bakarsın olmadıİnsanlar maalesef çok kurnazlar kuzum ya(resmen sahtekarlık da işte
Evet canım müslini var ayrı kalın bir tane var birde iki incesi var. Yine belki kışlık bir tane alırım havaya göreGerçekten öyle yazık günah yani, neyse bakalım sıkma canını başka bir battaniye bakarsın olmadı
Bugün kaç litre su içtin canımAay kizlar kendi kendime nazar değdirdim resmen. Sinuzitten dolayı ben çok baş ağrısı çekerim kışın. Hamilelikte de bir defa baş ağrısı yaşadım eşim masaj falan yaptı epeyi uyudum vs derken ilaç içmeden atlatmistim. Geçtiğimiz günlerde aklıma geldi hiç baş ağrısı çekmiyorum şükür diye. Bugün akşam üzeri eşimle bı kahve + pasta keyfi yapalım dedik. Sonrasında çok kötü oldum. Önce karnım ağrımaya başladı, karnım ağrıyınca aynı regl dönemi gibi midem bulanmaya basladi. Sonra bir anda başım dönmeye ve ağrımaya başladı. Pasta mi yaptı kahve mi bilmiyorum bu arada pasta 3 gunluktu ama dolapta nasıl olsa dun de yedim bir şey olmadı diye onemsememistimkendi kendime nazar degdirdim sanırım tansiyonumu olctuk 10-6 falan çıkardı 11-7ydi normal geldi yine yüksek değil ama son bir saatte yavaş yavaş pert oldum resmen
Anacı tabi kiKız maşallah sanaoğlan kime düşkün peki baba ı mı anacı mı
Sen ne kadar anacısın ana ruhlu biriymişsinAnacı tabi kioğlan olup da babacı olan görmedim kız biz düne kadar beraber uyuyorduk birkaç aydır ayırdım işte artık. Yine ben uyuyana kadar yanında yatıyorum sonra kalkıyorum tabi.
Hatta burada da konuşulmuş yuh artık hala beraber yatıyorlar falan diye hahaha ama çok farklı bi duygu ya o mis kokusunu içine çekip uyumakkaç sene beraber yatılabilir ki büyüyünce zaten istemeyecek o yüzden tadını çıkarmak lazım
Değilim ama ruhum yengeç benceSen ne kadar anacısın ana ruhlu biriymişsinyengeç burcu musun çok merak ettim
Kovalar da özgürlüğüne çok düşkünler kayınvalidem kova. Son oğlanı yaptı diye bir pişman bir pişman söylenip duruyor cahil kafam ne diye yaptım diyorDeğilim ama ruhum yengeç benceben kovayım oğlum yengeç
Ah ya hiç kıyamam valla acıdım minik oğluşaKovalar da özgürlüğüne çok düşkünler kayınvalidem kova. Son oğlanı yaptı diye bir pişman bir pişman söylenip duruyor cahil kafam ne diye yaptım diyorçocuğun sınav yılı olduğu için yemek bekliyor. Okuldan gelince evde olmasını istiyor öyle olunca anlaşamıyorlar hala da küsler kayınvalidem de özgür ruhlu olunca yemek yapayım demez gezip tozayım der koca çocuk yemeğini yapsın yumurtasını kaynatsın çayını demlesin ben emzircem mi onu beni evde istiyor diyor ben tabi evde kavga ortamı olunca sesimi çıkarmadım kova burcu genel olarak özgürler bence seni bilmiyorum ama genel olarak ben hep öyle gördüm
Bebiş doğunca kıskanır mı acabaAh ya hiç kıyamam valla acıdım minik oğluşa
Evet canım kovalar kaynanan gibi geneldearkadaşlarım da diyor sen kova olduğuna emin misin diye ama bilekliğim var yani doğru doğum günüm ve saatim
Bana da eşim diyordu evlenince de aralarında yatarsın artık diyehala arada ben yediriyorum yemeğini, eşim diyor ki nasıl kendisi yiyecek bu çocuk, evlenince napcaksın, oğlum da diyor ki karım yedirir o zaman da
Fazla korumacıyım biliyorum aşmaya çalışıyorum ben de ama işte ana yüreğibebiş doğunca ister istemez ilgim azalacak zaten
4 yaşından beri kardeşi olmasını istiyor, her gün yatarken dua ediyordu Allahım kardeşim olsun diye. Niye benim kardeşim yok diye ağlıyordu falan :) Aslında biz tek çocukta kalmayı düşünüyorduk eşim de ben de istemiyorduk ama oğlumu böyle görünce yalnız kalsın istemedik :) araya baya zaman girince de insan bebek özlüyormuş gerçektenBebiş doğunca kıskanır mı acabaşu an kardeşi olacağı için mutlu mu nasıl davranıyor soruyor mu bebeği :)
Maşallah canım rabbim mutluluğunuzu daim etsin inşallah4 yaşından beri kardeşi olmasını istiyor, her gün yatarken dua ediyordu Allahım kardeşim olsun diye. Niye benim kardeşim yok diye ağlıyordu falan :) Aslında biz tek çocukta kalmayı düşünüyorduk eşim de ben de istemiyorduk ama oğlumu böyle görünce yalnız kalsın istemedik :) araya baya zaman girince de insan bebek özlüyormuş gerçektenburnuma bebek kokusu geliyordu. Sonra Allah nasip etti şimdi heyecanla bekliyor doğunca da böyle devam eder kıskanmaz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?