2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Kızlar benden hergün bir kaç damla süt geliyor sizlerde de aynı durum var mı doktor sorun yok dedi ama hergün bir kaç damla illa geliyor ya

Fiyatta iyi baya Sağlıkla sıhhatle kullanın uzuuun ömürlü olur inşaAllah
Sağol canım bencede çok iyi bir dolap için bu dönemde amin inşallah
Kızlar benden hergün bir kaç damla süt geliyor sizlerde de aynı durum var mı doktor sorun yok dedi ama hergün bir kaç damla illa geliyor ya
melegim can bundan önceki gebeliginde öyleymiş hatta göğüs pedi bile kullanıyormus..

Sıkarsan vs tetiklersen fiziksel olarak evet erken doğum yapiyormus
Hiç dokunmuyorum ama insan korkuyor ya daha çok minikler 37 den sonrası normal de 27deyim daha Allahtan yukarıda bebiş onu düşünüp rahatlıyorum öyle bir durum olsa aşağıya inerdi dimi

Hiç dokunmuyorum ama insan korkuyor ya daha çok minikler 37 den sonrası normal de 27deyim daha Allahtan yukarıda bebiş onu düşünüp rahatlıyorum öyle bir durum olsa aşağıya inerdi dimi
Evet canım düşünme sadece fazlalık akiyo akinti gibi düşün.. ellemedigin içinde sıkıntı yaratmaz

Sen bakma şimdi öyle oluyolar doğunca bi süre daha öyle oluyolar sonra bakıyolar sen baş ediyorsun bana gerek yok galiba diyip susmayı öğreniyorlar hemen hemen her taze baba da bu var
Eki Görüntüle 3388733 sonunda bebeğime dolap aldım kızlar iç dizaynı çok hoşuma gitti
İndirim varken kacirmadim
Ay çok güzelmiş iki askılıklı Olması çok iyi bi kata takımları bi kata montları filan benim kızımın dolabının iç dizaynı böyle değildi ikinci askılığı yaptırdım rahat ettim iyi günlerde kullanın inşallah bebişinle
Ahahah zaman olur ve aktif olursam burdan haber ederim
beklerim canım

Evet benimde çok hoşuma gitti 2 askilikli olmasi ve alt ayakkabılık kısmı gerçekte ortadan bir daha bölmusler çok kullanışlı geldi bana sende güle güle kullan canım

merhaba:) benim de çekiyor buGün dayanamadım tatlı yedim ama doktor şekerli bi şey meyve suyu yeme dedi, aminiyon sıvısı artmaması için
Ben akşam tatlı yemedim 1 dilim çavdar ekmeği yediğim halde bide yağsız etli yemek o da azdı 170 çıktı tokluğum hiç kaçırmaya gelmez bide üstüne tatlı yeseydim kimbilir kaç çıkacaktı

Evet benimde çok hoşuma gitti 2 askilikli olmasi ve alt ayakkabılık kısmı gerçekte ortadan bir daha bölmusler çok kullanışlı geldi bana sende güle güle kullan canım
Aynen vallahi iç dizaynı çok kullanışlı çok hoşuma gitti benimde Allah hepimize iyi günlerde kullanmayı nasip etsin

Kızlar dün akşam göğsümden süt geldi.
Önce ıslaklık gördüm sonra ucuna dokundum bir damla filan ilk süt olur ya hani sarımsı öyle süt cıktı.

Sonra hemen bıraktım sıkmadım sıkınca sorun oluyormuş cünkü
Sabahta eğer sıkarsam yine gelecek gibi başı nemli.

Erken dogumun habercisi olabilir mi

Bunu yaşayan var mi daha önce .

Grupta sütü gelmeyen birkaç kişi kaldı sadece benim gelmedi ama gelen çok var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…