2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Evet ya doğunca poposundan isircam teyzeleri ne varda annesini teyzelerini korkutuyormus

Benim kayınvalidem de öyle ilk torun olmasına rağmen hiç bir şey yokmuş gibi davranıyor hatta üzüldü kendini nene yapmışız aşk olsun bizeymiş birde yaşlı hissediyormuş

Kız deli misin Allah korusun niye ölsün Allah seni napmasın kız düşünme kötü şeyler uyuyordur uyandığında sen hissetmiyorsundur canım bazen hareket ettiklerinde hissetmiyormuşuz dürtükleme kız bebişi bir rahat ver oğluna

Aay gidip söylesene ya yazık günah ya hiç vicdanları yok bu insanların

Benim de korkularım vardı erken doğum riskiyle ilgili. Doktoruma söyledim. Evrene pozitif enerji ver dedi hep iyi düşün dedi güzel şeyler iste hiç korkma dedi onun dediği gibi kendimi rahatlatıyorum evrene hep en az 37 diye mesaj yolluyorum pozitif düşün canım hiç korkma endişe etme

Korkma canım inşallah hepimiz zamanında doğumlar yapacağız iyi düşünelim iyiyi cagiralim

Kurutmam var canım işe kalkındıktan sonra bigünde yıkar kurur ütülerim de. Ütü yapamıcam halası yengesi var onlar gelsin yapsın dün ütü yaptım ondan da belim ağrıdı valla
Kız maşallah halası ütüye yardım edecekse valla bizim halalar da büyü yapan cinsten ahshhshshdhdh tabi benim kendi halamdan bahsediyorum

3 gündür de öyle tekmesiz yatmasın canım anasını korkutmasin insan her şeyi düşünüyor ama korktuğum için öyle düşündüm

Ben tutmayı düşünmüyorum, dinimiz de bu konuda bize esneklik tanımış zaten o yüzden zorlamanın gereği yok gibi geliyor. Doktorum bana şimdi bile aç kalma 3 ana öğün 2 ara öğün bol su iç diyor. Oruç tutunca Allah korusun olumsuz bir şey olsa kendimi çok fazla suçlarım bu konuda

Aaa aynen gurbette olunca zor ya olsun az biraz sabır napcan canım nekadar kalacaklar planladın mı
Evet ya doğunca poposundan isircam teyzeleri ne varda annesini teyzelerini korkutuyormus
Vallahi poposunu ısır şaplat şimdide tembihle bidaha bizi korkutma de
vallahi bende öyle 37 derdim hepte öyle düşünüyorum vaktinde doğacak sağlıkla gelecek diye evrene ne gönderirsek onun karşılığını alıyoruz inşallah

Aklımda kalsın o zaman kaynar suda bekleteyim kaka yaptığında en azından ilk zamanlar temiz temiz giysin oğluşum yav büyüyünce zaten umursamam sanırım kendi kıyafetlerimle bir atarım biraz büyürse şimdi daha yeni diye özeniyoruz da bir yaştan sonra hiç özenmem

Korkma canım inşallah hepimiz zamanında doğumlar yapacağız iyi düşünelim iyiyi cagiralim
Aminnnnn canım inşallah
Kız maşallah halası ütüye yardım edecekse valla bizim halalar da büyü yapan cinsten ahshhshshdhdh tabi benim kendi halamdan bahsediyorum
benim kendi halalarımdan da hayır gelmez tam olarak benimkiler de aynı cinsten varlıkları yokluklarından daha dert ama kızımın halaları yapar yani biri sözde fazla bildikli de diğeri iyi maşallah ağzı var dili yok cinsten

3 gündür de öyle tekmesiz yatmasın canım anasını korkutmasin insan her şeyi düşünüyor ama korktuğum için öyle düşündüm
Allah korusun aklına kötü şeyler getirme canım am 3 gün niye hiç tekme atmamış beyefendi acaba derin bir uykuya mı dalmış napmış

Bende hala olduğum için bayağı yardım ettim yengeme hatta ben refakatçi kalmıştım bayağı herşeyini yapmıştım. Diğer halaları da bebeği sevip gittiler. Hala var hala var işte kız kardeşlerim de halası bende halayım değişkenlik gösteriyor bu halalık iç duygusu kendi halalarımı hiç anlatmayayım o dosya çooookk karışık

Canım ben araştırıyorum da onu henüz karar veremedim elektrikli alsam kimi yorumda bozuldu vs diyor manuel mi alsam bilemedim. Sen naptın karar verdin mi
Evet karar verdim çevremde yeni doğum yapan 2 kişi vardı sezeryan ile onların ilk aşamada sütü gelmedi lansinoh elektrikli denediler sütleri geldi bende elektriklisini alacam çiftli olandan alırım zaman kazanmak için canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…