- 5 Mayıs 2023
- 8.608
- 10.139
- 178
Evet ya doğunca poposundan isircam teyzeleri ne varda annesini teyzelerini korkutuyormusAy yeni gördüm bunu nasıl sevindim anlatamam yaa aile gibi olduk böyle birinde bi sıkıntı olunca vallahi benimde içim sıkılıyor bugünde yok deseydin doktora git diye darlayacaktım seni. Ay çok şükür ya korkutma bizi yakışıklı düzgün dur annenin karnında
Benim kayınvalidem de öyle ilk torun olmasına rağmen hiç bir şey yokmuş gibi davranıyor hatta üzüldü kendini nene yapmışız aşk olsun bizeymiş birde yaşlı hissediyormuşÇok tuhaf ama faydası dokunmuyor faydası dokunanları çekemiyor ve eşime karşı sürekli bi şeyi var Allahtan eşim çok anneci olan tipten değil ben asla kalp kırmak istemiyorum ama ilk torunları olacak asla hevesli değiller
Ahahahha midem olunca öyle ama başka şeyde üşenirimKız pişiyi benim de canım çekti. Yapımına baktım o kadar uğraşcağıma düz ekmek arası peynir yerim dedim vazgeçtimmaşallah siz iyi hamaratsiniz
Kız deli misin Allah korusun niye ölsün Allah seni napmasın kızGünaydın kızlardediklerinizi yaptım dün duşta salladım karnımı sola yattım sonra bir şey olmadı derken sırt üstü yattığım an bebeğim harekete başladı tekme atmsmisti ama olsun döndüğünü disardan gordum videoda bile çıktı çok şükür sabahta 1 saat önce çikolata yedim ve eşime sarıldım böyle yaptığımda hep tekme atıyordu yine attı eşimle oturup aglayacaktik sevinçten nerdeyse hafif ağrı var sadece o da sanırım dün çok durtmemden ötürü bebegim uyuyorsa da uyandırdım çok şükür ölmemiş veya cansizlasmamis paylaşmak istedim iyi oldugumu
Bende mideme çok üşenirim tam tersi birde en güzel yemeği de yapınca iki kaşıkla kalkıyorum sanırım midede yer kalmadı benim asla şöyle doya doya bir tabağı bir kase yemeği bitiremiyorumAhahahha midem olunca öyle ama başka şeyde üşenirim
Aay gidip söylesene ya yazık günah ya hiç vicdanları yok bu insanlarınBelki de canım. Pamuklu demişken bebek mağazası gördüm çarşıda gezerken kışlık battaniye sordum . Kadın gösterdi pamuklu mu dedim %100 Pamuk dedi. Kutuluydu direk aldım. Bugün onu da yıkadım etiketinde %100 polyester yazıyor(((
Benim de korkularım vardı erken doğum riskiyle ilgili. Doktoruma söyledim. Evrene pozitif enerji ver dedi hep iyi düşün dedi güzel şeyler iste hiç korkma dedi onun dediği gibi kendimi rahatlatıyorum evrene hep en az 37 diye mesaj yolluyorumKızlar bugün tam 27+0 haftalığım. Kızım 26+4 te doğmuştu kabus gibi bi geceydi. Bu hafta biraz diken üstündeydim açıkçası tamamen psikolojik. Hep başından beri bu sefer vaktinde doğacak diye telkinlemiştim kendimi ama bu hafta modum düşmedi değil. Şükür ki 27 yi bugün gördüm hala kendimi hep vaktinde doğacak diye telkinliyorum tüm dualarımda bu yönde 37 yi de görürüm inşallah. İnşallah hepimiz vakti zamanında sağlıkla kucağımıza alırız
Valla benim de yaBenim de sanki afedersin 5 litre çişim var gibi hissediyorum koştur koştur gidiyorum, 2-3 damla geliyor. Ay birde yarım saatte bir çiş ihtiyacım oluyor
Korkma canım inşallah hepimiz zamanında doğumlar yapacağız iyi düşünelim iyiyi cagiralimKızlar bugün tam 27+0 haftalığım. Kızım 26+4 te doğmuştu kabus gibi bi geceydi. Bu hafta biraz diken üstündeydim açıkçası tamamen psikolojik. Hep başından beri bu sefer vaktinde doğacak diye telkinlemiştim kendimi ama bu hafta modum düşmedi değil. Şükür ki 27 yi bugün gördüm hala kendimi hep vaktinde doğacak diye telkinliyorum tüm dualarımda bu yönde 37 yi de görürüm inşallah. İnşallah hepimiz vakti zamanında sağlıkla kucağımıza alırız
Kız maşallah halası ütüye yardım edecekse vallaKurutmam var canım işe kalkındıktan sonra bigünde yıkar kurur ütülerim de. Ütü yapamıcam halası yengesi var onlar gelsin yapsın dün ütü yaptım ondan da belim ağrıdı valla
3 gündür de öyle tekmesiz yatmasın canım anasını korkutmasinKız deli misin Allah korusun niye ölsün Allah seni napmasın kızdüşünme kötü şeyler uyuyordur uyandığında sen hissetmiyorsundur canım bazen hareket ettiklerinde hissetmiyormuşuz dürtükleme kız bebişi bir rahat ver oğluna
Ben tutmayı düşünmüyorum, dinimiz de bu konuda bize esneklik tanımış zaten o yüzden zorlamanın gereği yok gibi geliyor. Doktorum bana şimdi bile aç kalma 3 ana öğün 2 ara öğün bol su iç diyor. Oruç tutunca Allah korusun olumsuz bir şey olsa kendimi çok fazla suçlarım bu konudaRamazan ile ilgili ne düşünüyorsunuz kızlar,oruç tutmayı düşünüyor musunuz,ben açıkçası doktoruma sorup tutmayı düşünüyorum,eşim ve ailem tutmamı istemiyor,ama sonradan tutacak olmak ta çok zor geliyor bana, bilemiyorum yani.İlk kızımda 7 aylıktım tutmuştum çoğunlukla..şimdi ne yapayım bilmiyorum...
Aaa aynen gurbette olunca zor ya olsun az biraz sabır napcan canım nekadar kalacaklar planladın mıYani oda olacak gibi değil. Annemsiz olmak istemem nazım ona geçer kaynanama da derim diyeceğimi ama işte bi anne olamaz yani.
O yüzden gurbette olunca zor oluyor bu işler. Değilse akşamına herkes evine gider biri kalır biri gider mesela on numara. Ama napalım sabredeceğiz biraz.
Vallahi poposunu ısır şaplatEvet ya doğunca poposundan isircam teyzeleri ne varda annesini teyzelerini korkutuyormus
vallahi bende öyle 37 derdim hepte öyle düşünüyorum vaktinde doğacak sağlıkla gelecek diyeBenim de korkularım vardı erken doğum riskiyle ilgili. Doktoruma söyledim. Evrene pozitif enerji ver dedi hep iyi düşün dedi güzel şeyler iste hiç korkma dedi onun dediği gibi kendimi rahatlatıyorum evrene hep en az 37 diye mesaj yolluyorumpozitif düşün canım hiç korkma endişe etme
Aklımda kalsın o zaman kaynar suda bekleteyim kaka yaptığında en azından ilk zamanlar temiz temiz giysin oğluşum yavSen biraz sabretcen galiba mecbur. Biraz biri biraz diğeri kalsa annelerin olmaz mı öyle ayarlasan ikisi bir kalınca darlıcak seni
aynen kötüyü çağırmamak lazım canım hep iyi düşünelim iyi olsun ben inanıyorum bu gebeliklerimiz hepimiz için iyi olacak Allahın izniyle
bazı lekeleri leke çıkarıcıyı deterjanla bir katsan da çıkarmıyor hele süt mama lekesi ağız mendilleriyle kaka bulaşan çamaşırlarsıcak suya leğene basmak gerekiyor bi kaç saat sonra at tertemiz çıkar. En kolayı şimdi temiz olanları elden geçirmek
Yıkadım bile kuzum birde hiç aklıma gelmedi gidip vermekAay gidip söylesene ya yazık günah ya hiç vicdanları yok bu insanların
Aminnnnn canım inşallahKorkma canım inşallah hepimiz zamanında doğumlar yapacağız iyi düşünelim iyiyi cagiralim
benim kendi halalarımdan da hayır gelmez tam olarak benimkiler de aynı cinsten varlıkları yokluklarından daha dertKız maşallah halası ütüye yardım edecekse vallabizim halalar da büyü yapan cinsten ahshhshshdhdh tabi benim kendi halamdan bahsediyorum
Allah korusun aklına kötü şeyler getirme canım am 3 gün niye hiç tekme atmamış beyefendi acaba derin bir uykuya mı dalmış napmış3 gündür de öyle tekmesiz yatmasın canım anasını korkutmasininsan her şeyi düşünüyor ama korktuğum için öyle düşündüm
Bende hala olduğum için bayağı yardım ettim yengeme hatta ben refakatçi kalmıştım bayağı herşeyini yapmıştım. Diğer halaları da bebeği sevip gittiler. Hala var hala var işteAminnnnn canım inşallah
benim kendi halalarımdan da hayır gelmez tam olarak benimkiler de aynı cinsten varlıkları yokluklarından daha dertama kızımın halaları yapar yani biri sözde fazla bildikli de diğeri iyi maşallah ağzı var dili yok cinsten
Evet karar verdim çevremde yeni doğum yapan 2 kişi vardı sezeryan ile onların ilk aşamada sütü gelmedi lansinoh elektrikli denediler sütleri geldi bende elektriklisini alacam çiftli olandan alırım zaman kazanmak için canımCanım ben araştırıyorum da onu henüz karar veremedim elektrikli alsam kimi yorumda bozuldu vs diyor manuel mi alsam bilemedim. Sen naptın karar verdin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?