2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Canım ya bugün en çok ben anlarım seni
Kızımın yenidogan kıyafetleri, hastane çıkışları, isimli tulumu vs hepsi kayıp, her şey var ama ilk doğduğunda giydikleri yok. Hatıra olarak saklayacaklarim yok. Evi talan ettik eşimle yok. Galiba taşınırken atilacaklarin arasına karıştı. şaka gibi çok moralim bozuldu.

Aay kızlar süt geliyor diyince çok korktum ben de şu an asla dokunmuyorum bir defa ıslak gibi geldi ama elimden mi bulasti anlamadım bir de süt gibi değildi seffafti sut olmayabilir, şimdi asla dokunmuyorum korkudan

Aay kızlar süt geliyor diyince çok korktum ben de şu an asla dokunmuyorum bir defa ıslak gibi geldi ama elimden mi bulasti anlamadım bir de süt gibi değildi seffafti sut olmayabilir, şimdi asla dokunmuyorum korkudan
Dokunma dokunma Allah korusun ben duşta bile hafifçe oraları lifliyorum benim bünye sağlam değil valla seni bilmiyorum ama ne olur ne olmaz

Birine vermiş olabilir misin canım
Eşim de öyle diyor her şeyi vericem vericem diyordun vermişsindir diye ama versem tam set olarak verirdim. Hem de hiç hatırlamıyorum verdiğimi :/
Bizim evde de kara delik var aradığım bulunmaz ama böyle zamanlarda depo gibi olan baza altından çıkar genelde. Alaksız yerdedir heryere detaylıca bak canım buraya koymamışımdır deme
Dimi ya bir gün oturup her yere bakmak lazım o zaman, inşallah çıkar
Yaa çok üzücü gerçekten senin manevi değeri de varmış bir de ben de oğlumun yenidoğanlarını bulamamıştım baya bir süre sonra kanepe bazasından çıktı, diğerlerini yatak bazasına koymuştum onların yanında olmayınca ben de verdim heralde diye düşünmüştüm ama çıktı.
Buluruz inşallah ne diyim

Sağol canım bencede çok iyi bir dolap için bu dönemde amin inşallah

melegim can bundan önceki gebeliginde öyleymiş hatta göğüs pedi bile kullanıyormus..
3 gündür bendende gelmeye başladı kılzar sızlıyordu zaten ben seviniyorum çünkü ne zaman sütüm geldiyse bol bol emzirdim bebişimi

her oynadığında açıp izleyesim geliyor artık aktif ve sert hareket etme dönemleri başladı 30dan sonra tutana aşk olsun ne bokslar ne tümsekler

her oynadığında açıp izleyesim geliyor artık aktif ve sert hareket etme dönemleri başladı 30dan sonra tutana aşk olsun ne bokslar ne tümsekler
Dusuncesi bile o kadar güzel kii ben çok şaşırdım ve bugün baya bildiğin boks yapti çok sert vurdu karnım titredi ordan da tüm vücudum titriyo gibi oluyo bu ne güç oğlum maşallah diyorum şimdiden böyleyse 30dan sonrasını düşünemiyorum ama hamileliğin galiba en güzel dönemine girdik hissetmek daha güzel diğer türlü ben hamileligimden bir sey anlamamistim

Aynen artık hamile olduğumuzu daha çok hissederiz hem karnımız büyüdü hem bebek hareketleri güçlendi ve biz artık ağırlaşıyoruz 3. Trimister kolay değil

Aynen artık hamile olduğumuzu daha çok hissederiz hem karnımız büyüdü hem bebek hareketleri güçlendi ve biz artık ağırlaşıyoruz 3. Trimister kolay değil
Evet ben eskisi kadar yolda yürüyemiyorum tuvaletim geliyo hemen birde alttan bir şey çekiyormuş gibi oluyo rahatsız edici sende var mı öyle seyler

Evet ben eskisi kadar yolda yürüyemiyorum tuvaletim geliyo hemen birde alttan bir şey çekiyormuş gibi oluyo rahatsız edici sende var mı öyle seyler
Olmaz olur mu var tabi, benim çat kemiği ağrımda var az yorulim hemen bacağımın atasındaki kemikler ağrımaya başlıyor. O alttan bişe çekiyor hissi dahada artacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…