2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
25+2de gittim ben de 786 gram dedi 24+6 çıkmıştı 1 haftayı önemsemiyor doktorlar çok fazla canını sıkma bebişe yarayan şeyleri yemeye çalış diğer kontrolde düzelir inşallah

23+6 ya göre az degil canım benimkide tam o haftada 700 gramdı. Bebege kilo yapan şeyler muz kefir kuruyemiş ıspanak haşlanmış yumurta eger yemiyorsan dene canım

Benim ağrım özellikle kalçama yakın yerde çatı kemiklerimde ağrı oluyor senin nerende oluyor ağrı
Benim de çatı kemiği mi oluyor bilmiyorum bikini bölgesinde hemen iç tarafında resmen kemiklerim ağrıyordu nst ye vs bağladı bir şey çıkmadı idrar yolu enfeksiyonu çıktı ondan kaynaklı deid ama bilmiyorum

Aynen araştırınca previa vs çıkıyor bizimki o değil sadece aşağıda evet baktı galiba ondan
Çok ağrın olursa dayanılmayacak gibi krampların olursa magnezyum doktoruna sorup al bence. O kadar güzel bir şey ki masaj gibi resmen ağrıdan eser kalmıyor yumuşacık yapıyor tüm kemiklerimi resmen bilmiyorum başka kullanan var mı aramızda ama benim vazgeçilmezim kutu kutu alıyoruz

Benim tükürük salgim çok arttı sürekli yutkunuyordum bir kere eger salyaysa o agzimdan durduk yere ustume akti haahah prenseslerde tükürür
Ama yastığıma hic geçmesede gün içinde yutkunuyordum ve bir anda geçti

Sahi mi şuan iyiyim pek olmuyor yürüyüş sırasında kasılıyor arada ama rahatsız etmiyor fazla hemen geçiyor

Benim kasılmalarım çok oluyordu magnezyum geçen ay günde bir alıyordum bu ay 2 ye çıkardı gerçekten rahatlatıyor katılıyorum sana canım

Kabak çekirdeği ama tuzsuz olandan, kefir , muz, avakado bol bol ye canım. 2 hafta geri 2 hafta ileri olması bir problem yaratmıyor canım canını hiç sıkmana değmez diğer kontrolde bir hafta ilerde çıkar hiç problem değil. Bol bol bunları tüket canım

Sahi mi şuan iyiyim pek olmuyor yürüyüş sırasında kasılıyor arada ama rahatsız etmiyor fazla hemen geçiyor
O normal ya yürürken aniden kalktığımda felan bende de oluyor o kasılma sanırım bebek kasıyor kendini konum değişince o zaman hiç ilaç yükleyip boşuna yorma böbreğini. Gerek olsa doktorun yazardı bence

Heycanla bekliyorum açılışı ben yaparsam şaşırmayın hemen yazarım size ayyy sanki dogum gelmiş çatmış gibi heycan yaptım birden
Sen tecrübelisin birde en azından başına gelecekleri biliyorsun burda benim gibi korka korka bekleyenlere yazarsınız artık sizi okudukça rahatlarız belki benim niyeyse doğuma daha var gibi hissediyorum bakalım neler olacak

Dursun hepimizin bebişi inşallahda benimki muamma hiç korkacak bişe yok bak görürsün mis gibi kucagına alıyorsun bebişini iki yürüyorsun ohhh mis.

Öğlen acıkınca falan muz, tuzsuz kabak çekirdeği yiyorum canım. Sabah kahvaltida yumurta yemeye çalışıyorum 2 tane. Bir de her sabah bir avuç ceviz. Avokado yiyorum bir de. Haftada bir balık yiyorum. Protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum bir de sen de bu şekilde bir dene istersen canım

Hahahaha “prenseslerde tükürür” bu çok iyiydi o üstüne akan da salya işte ağız suyu prenseslerde anca okadar oluyo demekki biz gebeliği dibine kadar yaşayan garibanlarda yastık ıslak yanak ıslak ıyyy

Ay ben elinde şişe ile gezeni duymuştum ama geçici oluyor canım

Çok teşekkür ediyorum,biraz canım sıkıldı ama dediklerini yemeye başlıyıcam hemen ,inşallah bi daha gittiğimde daha iyi haberler duyarım..

Evet deniyicem hemen...çok teşekkür ediyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…