Canım bende rahim ağzını tam kapatmış ve direkt ilk dediği şey kesinlikle ilişki yasak. Çıkmazsa eğer sezaryandan başka yol yok. Ama daha çok zaman var. Bir kadın yazmıştı 36. Haftada sezeryan için ameliyat öncesi son kez muayene etmişler ve bebek eşinin yukarı çıktığını görülünce ameliyat iptal edilmiş. Heleki ilişki yasaklanmamışsa hiç korkma büyük ihtimalle çıkacak Direkt sezaryan demek yanlış olmuş.Bana hiç risk felan demedi kadın buradaki bayanlardan da olan vardı ondan ısrarla sordum ben erken doğum riski vs diye yok dedi ilişikiyi de yasaklamadı ne bilim mesela istirahat felan demedi sadece sezaryen olur dedi benim doktorum da bayağı sonuna kadar normal doğum destekçisi onun canını bu durum sıktı, anlamadım benim doktorum mu basit gördü çıkabilir hala vaktimiz var dedi anlamadım bakalım neler olacak bende sezaryen olursam diye korkuyorum aslındabakalım hepimiz için hayırlı doğum şekilleri nasip olsun inşallah
Umarım kurdum vardır ve öyle geçiririm yoksa 3 ay geçmez böyleOf bırde salyamız eksikti canımçiğ kabak çekirdeği ye bakalım bazen bağırsak kurdu da salya yapıyor
hahahaha ona bende ufak çaplı bi şok geçirdim neyseki okadar değilim henüz yanidemek ki bende saf saf dalginligima geldi diyip gülmüştüm hahahahaha
Senin yine yastık iyiymiş altta yorumlarda şişeyle gezeni duyduktan sonra hala prensesligimi korudugumu düşünüyorum ajahhahqhq
Ay yalnız değilmişim gel sarılalımGece bende de oluyor hissedip uyanıyorum ama gündüz bir fark hissetmedim
Amin canım, tabi bilemiyorum belki hakkımda böylesi hayırlısıdır. Yeterki sağlıkla hayırla gelsin bebeğimUmarım hepinizin çıkar hayırlısıyla canım
Ooo takma hiç ozaman ya kendi doktoruna git bide böyle böyle dediler diye anlat durumu oda buna yakın bişeyler söylerse ozaman biraz fazla yüklenirsin yemeye yoksa şimdi hiç takılacak şey değilKendi doktorum değildi,benim doktorum izinli olduğu için hem genel bir kontrol amaçlı hem de detaylı ultrason u göstermek için gittim...doğru söylüyorsun inşallah haftaya doktorum gelir de ona giderim daha iyi şeyler söyler belki...
ay evet ya gündüz okadar olmuyor ama gece akması hem rahatsız ediyor hem sinir bozuyor aman geçici olsunda başka bişey istemiyorum yaKızlar yazmış ama ben de yazayım kaşar, muz, somon balığı, kabak çekirdeği, kuruyemiş, yumurta kilo aldırıyor canım
Bacak ağrısına da iyi geliyor mu ya benim varislerim çok arttı sürekli bacaklarım ağrıyor geceleri uyuyamıyorum.
Benim ilk aylarda çok vardı sürekli tükürecek lavabo arıyordum bazen peçeteye tükürüyordum zorunluluktan, çok rahatsız edici gerçekten
Ayy bende de arada oluyor iğrenç. Uyku arası hissedip uyanıyorum. Yeni çıktı buda başımızaKızlaar yeni bi gebelikte gelişen durumla açılış konseyi yapıyorumyaklaşık 1 haftadır salya artışı var bende gece uyurken bi uyanıyorum baya yastık ıslak ıyyyk. Varmı benim gibi salya artışı olan ağız suyu akan? Rahatsız edici gerçekten. Umarım kalıcı olmaz
Bende denemeyi düşünüyorum canım. Eğer açlık kötü etkilerse duruma göre bakıcam sonucta iki canlıyızKızlar oruç tutmayı düşünen var mı?
Eşine çok kızmadıysan bide bana alınmazsan ben bu cevaba gülücembende nefes alıp verirken çok sesli alıp veriyorum yageçen kendi nefes alıp veriş sesime uyandım o derece, eşime dedim burnumdan çok mu sesli nefes alıp veriyorum? Oda ne dese beğenirsin ; birtek burnundan değil heryerinden alıp veriyorsun
vallahi yeni yeni şeyler gelişiyor ya bende hissedip uyanıyorum yastığı çevirip uykuya devam ediyorum sabah kılıf değiştiriyorum gece gene aynı döngüye girdikAyy bende de arada oluyor iğrenç. Uyku arası hissedip uyanıyorum. Yeni çıktı buda başımıza
Bende denemeyi düşünüyorum canım. Eğer açlık kötü etkilerse duruma göre bakıcam sonucta iki canlıyız
Göbişleri tokuşturalım bence sarılmak için geç kaldıkAy yalnız değilmişim gel sarılalım
Benimde huzursuz bacak gibi ağrilarim vardi. Uyumuyorum geceleri . Gecen gün en son fizyoterapiste gittim b12 den dedi direk . B12 ye başalyinca rahatlamaya başladim . Magnezyum calsiyum d vitamini bu üçünü al bide b12 ye baktirArada içiyorum ama düzenli mi içmek lazım acaba etkisini görmek için? Haftada 1 falan içiyorumdur
Gül canım bnde güldümEşine çok kızmadıysan bide bana alınmazsan ben bu cevaba gülücem
Dur bakalım bir müddette böyle gidicek belli. Sonrasında olmasında aman amaaanEşine çok kızmadıysan bide bana alınmazsan ben bu cevaba gülücem
vallahi yeni yeni şeyler gelişiyor ya bende hissedip uyanıyorum yastığı çevirip uykuya devam ediyorum sabah kılıf değiştiriyorum gece gene aynı döngüye girdik
Ay bayıldım bunaa gidip alayım hemen
Bende eşime üzüldüm dedim adam dün gece beni uyandırıyor '' bebek konuşuyor heralde'' diye dalga geçiyor uyandırıyor beniiGül canım bnde güldüm
Foşur foşur nefes alıyoruz napsın adamlar da yazıkBende eşime üzüldüm dedim adam dün gece beni uyandırıyor '' bebek konuşuyor heralde'' diye dalga geçiyor uyandırıyor benii
Çok ucuza geldiiii
1 aylıkken 1-3 olur bence yaBayramda 1 aylık falan oluyorlar haziranda kısa mı giyerler uzun kol mımüslinmiş gömlek çokta kalın değil demi kızlar.
Ama işte kaç aylık giyer ki 3 6 büyük olur 1 3 te küçük olursa
Eki Görüntüle 3391674
Hangi şehirdeyseniz bilmiyorum ama bence bu sene hemen ısınmayacak geçen sene de öyle olmuştu sanki. İç Anadolu felansa uzun giydirilir bence. Bebek üşür netice deBayramda 1 aylık falan oluyorlar haziranda kısa mı giyerler uzun kol mımüslinmiş gömlek çokta kalın değil demi kızlar.
Ama işte kaç aylık giyer ki 3 6 büyük olur 1 3 te küçük olursa
Eki Görüntüle 3391674
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?