2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Canım bende rahim ağzını tam kapatmış ve direkt ilk dediği şey kesinlikle ilişki yasak. Çıkmazsa eğer sezaryandan başka yol yok. Ama daha çok zaman var. Bir kadın yazmıştı 36. Haftada sezeryan için ameliyat öncesi son kez muayene etmişler ve bebek eşinin yukarı çıktığını görülünce ameliyat iptal edilmiş. Heleki ilişki yasaklanmamışsa hiç korkma büyük ihtimalle çıkacak Direkt sezaryan demek yanlış olmuş.

Of bırde salyamız eksikti canım çiğ kabak çekirdeği ye bakalım bazen bağırsak kurdu da salya yapıyor
Umarım kurdum vardır ve öyle geçiririm yoksa 3 ay geçmez böyle ay bide Google bunu çok normal karşılıyor
demek ki bende saf saf dalginligima geldi diyip gülmüştüm hahahahaha
Senin yine yastık iyiymiş altta yorumlarda şişeyle gezeni duyduktan sonra hala prensesligimi korudugumu düşünüyorum ajahhahqhq
hahahaha ona bende ufak çaplı bi şok geçirdim neyseki okadar değilim henüz yani tabiki sonuçta prensesler anca bi damla düşürür ağzından

Ooo takma hiç ozaman ya kendi doktoruna git bide böyle böyle dediler diye anlat durumu oda buna yakın bişeyler söylerse ozaman biraz fazla yüklenirsin yemeye yoksa şimdi hiç takılacak şey değil
ay evet ya gündüz okadar olmuyor ama gece akması hem rahatsız ediyor hem sinir bozuyor aman geçici olsunda başka bişey istemiyorum ya

Ayy bende de arada oluyor iğrenç. Uyku arası hissedip uyanıyorum. Yeni çıktı buda başımıza
Kızlar oruç tutmayı düşünen var mı?
Bende denemeyi düşünüyorum canım. Eğer açlık kötü etkilerse duruma göre bakıcam sonucta iki canlıyız

Eşine çok kızmadıysan bide bana alınmazsan ben bu cevaba gülücem
vallahi yeni yeni şeyler gelişiyor ya bende hissedip uyanıyorum yastığı çevirip uykuya devam ediyorum sabah kılıf değiştiriyorum gece gene aynı döngüye girdik

Arada içiyorum ama düzenli mi içmek lazım acaba etkisini görmek için? Haftada 1 falan içiyorumdur
Benimde huzursuz bacak gibi ağrilarim vardi. Uyumuyorum geceleri . Gecen gün en son fizyoterapiste gittim b12 den dedi direk . B12 ye başalyinca rahatlamaya başladim . Magnezyum calsiyum d vitamini bu üçünü al bide b12 ye baktir

Dur bakalım bir müddette böyle gidicek belli. Sonrasında olmasında aman amaaan

Bende eşime üzüldüm dedim adam dün gece beni uyandırıyor '' bebek konuşuyor heralde'' diye dalga geçiyor uyandırıyor benii
Foşur foşur nefes alıyoruz napsın adamlar da yazık ama yapacak bişe yok 2 canlıyız bebeler büyüdü organlarımız habire sıkışıyor elimizden gelen birşey yok 2 ay daha sabır

Bayramda 1 aylık falan oluyorlar haziranda kısa mı giyerler uzun kol mı müslinmiş gömlek çokta kalın değil demi kızlar.
Ama işte kaç aylık giyer ki 3 6 büyük olur 1 3 te küçük olursa

Hangi şehirdeyseniz bilmiyorum ama bence bu sene hemen ısınmayacak geçen sene de öyle olmuştu sanki. İç Anadolu felansa uzun giydirilir bence. Bebek üşür netice de
Ama Akdeniz felansa oralar dha iyi olur ama bence gene de ince uzun şeyler giyebilirler 1 aylık bebek daha çok taze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…