2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Çok teşekkür ediyorum,biraz canım sıkıldı ama dediklerini yemeye başlıyıcam hemen ,inşallah bi daha gittiğimde daha iyi haberler duyarım..
Ye canım birde yumurta da bol bol ye, ben daha dün kustum yumurta kokusundan dolayı. Ona rağmen yumurtayı sürekli yemeye çalışıyorum bebiş için. Sen bu aralar ha bire kabak çekirdeği ye bak görürsün bebişi nasıl kilo aldığını çünkü bende asla düzgün beslenmiyorum kusuyorum devamlı bari bebek iyi olsun diye bunları yiyorum

Ay ben elinde şişe ile gezeni duymuştum ama geçici oluyor canım
Ay yok şükür okadar değil gece uyurken oluyor bende gündüz pek yok öyle aman geçici olsun inşallah ya sinir bozucu vallahi rahatsız ediyor insanı kendi kendinden tiksindiriyor

Canım herzaman gittiğin doktorun mu yaptı ölçümü? Bende 25+3 te kendi doktorum 919 gram ölçtü 26+5 te başka doktor 800 gram ölçtü. 1 haftada kilo almamış hatta vermiş gibi haftaya yine kendi doktoruma var bakalım o ne diyecek. Ben takmadım aman ceviz muz kaşar bol yeriz

Bana da 3. Ayda başladı çok randımanlı kullanmasam da kullanıyorum ama öyle aman aman bi faydası var mı bilemiyorum bu magnezyumun

Of bırde salyamız eksikti canım çiğ kabak çekirdeği ye bakalım bazen bağırsak kurdu da salya yapıyor

demek ki bende saf saf dalginligima geldi diyip gülmüştüm hahahahaha
Senin yine yastık iyiymiş altta yorumlarda şişeyle gezeni duyduktan sonra hala prensesligimi korudugumu düşünüyorum ajahhahqhq

Kendi doktorum değildi,benim doktorum izinli olduğu için hem genel bir kontrol amaçlı hem de detaylı ultrason u göstermek için gittim...doğru söylüyorsun inşallah haftaya doktorum gelir de ona giderim daha iyi şeyler söyler belki...

Kızlar yazmış ama ben de yazayım kaşar, muz, somon balığı, kabak çekirdeği, kuruyemiş, yumurta kilo aldırıyor canım
Bacak ağrısına da iyi geliyor mu ya benim varislerim çok arttı sürekli bacaklarım ağrıyor geceleri uyuyamıyorum.
Ay yok şükür okadar değil gece uyurken oluyor bende gündüz pek yok öyle aman geçici olsun inşallah ya sinir bozucu vallahi rahatsız ediyor insanı kendi kendinden tiksindiriyor
Benim ilk aylarda çok vardı sürekli tükürecek lavabo arıyordum bazen peçeteye tükürüyordum zorunluluktan, çok rahatsız edici gerçekten

Dene istersen canım

Bak yine bu saat oldu başladı ötmelerim kendime sinir oluyorum, eşime üzülüyorum yaa

Bak yine bu saat oldu başladı ötmelerim kendime sinir oluyorum, eşime üzülüyorum yaa
Benim genelde sabah oluyor canım dolu kalkıyorum resmen arkasına kuru öksürük başlıyor bende sinir oluyorum ama ilaç kullanamadıgım için önemli birşey olmasında. Yastıgını dik koy yat canım ben kesinlikle engin yatamıyorum nefes alamıyorum yoksa

genc-anne sanırm seninde eşi rahim ağzındaydı demi? Plesenta previa mıydı?
Evet canım bende var plasenta previa . totalis hemde yani Tam kapatmış rahim ağzını. Normal doğum imkansız zaten. Ama bebek büyüdükçe çıkma ihtimali oluyormuş. Salı günü randevumuz var merakla bekliyorum hakkımda hayırlısı nasılsa öyle olsun. Kimilerinde yarım kapatıyormuş ya da kısmi onlarda çıkma ihtimali daha yüksekmiş çıkarsa zaten normal doğum yapılabilirmiş

Umarım hepinizin çıkar hayırlısıyla canım

bende nefes alıp verirken çok sesli alıp veriyorum ya geçen kendi nefes alıp veriş sesime uyandım o derece, eşime dedim burnumdan çok mu sesli nefes alıp veriyorum? Oda ne dese beğenirsin ; birtek burnundan değil heryerinden alıp veriyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…