- 25 Mayıs 2023
- 4.501
- 8.341
- 88
Ye canım birde yumurta da bol bol ye, ben daha dün kustum yumurta kokusundan dolayı. Ona rağmen yumurtayı sürekli yemeye çalışıyorum bebiş için. Sen bu aralar ha bire kabak çekirdeği ye bak görürsün bebişi nasıl kilo aldığınıÇok teşekkür ediyorum,biraz canım sıkıldı ama dediklerini yemeye başlıyıcam hemen ,inşallah bi daha gittiğimde daha iyi haberler duyarım..
Yok yok seninki de inşallah en az 37 yi görür muamma deme evrene pozitif enerjiDursun hepimizin bebişi inşallahda benimki muammahiç korkacak bişe yok bak görürsün mis gibi kucagına alıyorsun bebişini iki yürüyorsun ohhh mis.
Ay yok şükür okadar değil gece uyurken oluyor bende gündüz pek yok öyle aman geçici olsun inşallah ya sinir bozucu vallahi rahatsız ediyor insanı kendi kendinden tiksindiriyorAy ben elinde şişe ile gezeni duymuştum ama geçici oluyor canım
Canım herzaman gittiğin doktorun mu yaptı ölçümü? Bende 25+3 te kendi doktorum 919 gram ölçtü 26+5 te başka doktor 800 gram ölçtü. 1 haftada kilo almamış hatta vermiş gibiKızlar bugün doktor randevum vardı , normalde 25+2 yim,ama 23+6 ölçtü ,1 hafta geri dedi ama sıkıntı yok ,bu fark 2,3 haftaya çıkarsa sıkıntı dedi.. kilosunu da 660 ölçtü ,çok az değil mi kilosu,bana mı öyle geliyor,canım sıkıldı biraz.. Acaba kilosunu artırmak için ne yapmam gerekir...
Bana da 3. Ayda başladı çok randımanlı kullanmasam da kullanıyorum ama öyle aman aman bi faydası var mı bilemiyorum bu magnezyumunÇok ağrın olursa dayanılmayacak gibi krampların olursa magnezyum doktoruna sorup al bence. O kadar güzel bir şey ki masaj gibi resmen ağrıdan eser kalmıyor yumuşacık yapıyor tüm kemiklerimi resmenbilmiyorum başka kullanan var mı aramızda ama benim vazgeçilmezim kutu kutu alıyoruz
Of bırde salyamız eksikti canımKızlaar yeni bi gebelikte gelişen durumla açılış konseyi yapıyorumyaklaşık 1 haftadır salya artışı var bende gece uyurken bi uyanıyorum baya yastık ıslak ıyyyk. Varmı benim gibi salya artışı olan ağız suyu akan? Rahatsız edici gerçekten. Umarım kalıcı olmaz
Hahahaha“prenseslerde tükürür” bu çok iyiydi o üstüne akan da salya işte ağız suyu prenseslerde anca okadar oluyo demekki biz gebeliği dibine kadar yaşayan garibanlarda yastık ıslak yanak ıslak ıyyy
Gece bende de oluyor hissedip uyanıyorum ama gündüz bir fark hissetmedimAy yok şükür okadar değil gece uyurken oluyor bende gündüz pek yok öyle aman geçici olsun inşallah ya sinir bozucu vallahi rahatsız ediyor insanı kendi kendinden tiksindiriyor
Ben test ettim faydasınıBana da 3. Ayda başladı çok randımanlı kullanmasam da kullanıyorum ama öyle aman aman bi faydası var mı bilemiyorum bu magnezyumun
Alla alla ben niye farkedemiyorum acabaBen test ettim faydasınıbir hafta hiç kullanmadım bakalım nolacsk dedim gerçekten varmış etkisi
Bünyeden bünyeye değişiyor demekki canımAlla alla ben niye farkedemiyorum acaba
Kendi doktorum değildi,benim doktorum izinli olduğu için hem genel bir kontrol amaçlı hem de detaylı ultrason u göstermek için gittim...doğru söylüyorsun inşallah haftaya doktorum gelir de ona giderim daha iyi şeyler söyler belki...Canım herzaman gittiğin doktorun mu yaptı ölçümü? Bende 25+3 te kendi doktorum 919 gram ölçtü 26+5 te başka doktor 800 gram ölçtü. 1 haftada kilo almamış hatta vermiş gibihaftaya yine kendi doktoruma var bakalım o ne diyecek. Ben takmadım aman ceviz muz kaşar bol yeriz
Kızlar yazmış ama ben de yazayım kaşar, muz, somon balığı, kabak çekirdeği, kuruyemiş, yumurta kilo aldırıyor canımKızlar bugün doktor randevum vardı , normalde 25+2 yim,ama 23+6 ölçtü ,1 hafta geri dedi ama sıkıntı yok ,bu fark 2,3 haftaya çıkarsa sıkıntı dedi.. kilosunu da 660 ölçtü ,çok az değil mi kilosu,bana mı öyle geliyor,canım sıkıldı biraz.. Acaba kilosunu artırmak için ne yapmam gerekir...
Bacak ağrısına da iyi geliyor mu ya benim varislerim çok arttı sürekli bacaklarım ağrıyor geceleri uyuyamıyorum.Çok ağrın olursa dayanılmayacak gibi krampların olursa magnezyum doktoruna sorup al bence. O kadar güzel bir şey ki masaj gibi resmen ağrıdan eser kalmıyor yumuşacık yapıyor tüm kemiklerimi resmenbilmiyorum başka kullanan var mı aramızda ama benim vazgeçilmezim kutu kutu alıyoruz
Benim ilk aylarda çok vardı sürekli tükürecek lavabo arıyordum bazen peçeteye tükürüyordum zorunluluktan, çok rahatsız edici gerçektenAy yok şükür okadar değil gece uyurken oluyor bende gündüz pek yok öyle aman geçici olsun inşallah ya sinir bozucu vallahi rahatsız ediyor insanı kendi kendinden tiksindiriyor
Dene istersen canımKızlar yazmış ama ben de yazayım kaşar, muz, somon balığı, kabak çekirdeği, kuruyemiş, yumurta kilo aldırıyor canım
Bacak ağrısına da iyi geliyor mu ya benim varislerim çok arttı sürekli bacaklarım ağrıyor geceleri uyuyamıyorum.
Benim ilk aylarda çok vardı sürekli tükürecek lavabo arıyordum bazen peçeteye tükürüyordum zorunluluktan, çok rahatsız edici gerçekten
Bak yine bu saat oldu başladı ötmelerimKuzum aynısını yaşıyorum işte Benimkide hırıltı degil ötüyor resmen sabahları kalktıgımda ögleden sonra düzeliyor biraz. Geçen hafta nefes alırken cigerlerim yanıyordu bu hafta o geçti ama diger şikayetler devam burnum sürekli tıkalı net koku almıyorum 4. Aydan bu yana onu hormonlara baglıyorum hadi ama bence gebelik alerjisi bu inşallah dogumdan sonra geçer kalıcı olmaz canım
Arada içiyorum ama düzenli mi içmek lazım acaba etkisini görmek için? Haftada 1 falan içiyorumdurDene istersen canım
Benim genelde sabah oluyor canım dolu kalkıyorum resmen arkasına kuru öksürük başlıyorBak yine bu saat oldu başladı ötmelerimkendime sinir oluyorum, eşime üzülüyorum yaa
Evet canım bende var plasenta previa . totalis hemde yani Tam kapatmış rahim ağzını. Normal doğum imkansız zaten. Ama bebek büyüdükçe çıkma ihtimali oluyormuş. Salı günü randevumuz var merakla bekliyorum hakkımda hayırlısı nasılsa öyle olsun. Kimilerinde yarım kapatıyormuş ya da kısmi onlarda çıkma ihtimali daha yüksekmiş çıkarsa zaten normal doğum yapılabilirmişgenc-anne sanırm seninde eşi rahim ağzındaydı demi? Plesenta previa mıydı?
Umarım hepinizin çıkar hayırlısıyla canımEvet canım bende var plasenta previa . totalis hemde yani Tam kapatmış rahim ağzını. Normal doğum imkansız zaten. Ama bebek büyüdükçe çıkma ihtimali oluyormuş. Salı günü randevumuz var merakla bekliyorum hakkımda hayırlısı nasılsa öyle olsun. Kimilerinde yarım kapatıyormuş ya da kısmi onlarda çıkma ihtimali daha yüksekmiş çıkarsa zaten normal doğum yapılabilirmiş
bende nefes alıp verirken çok sesli alıp veriyorum yaBak yine bu saat oldu başladı ötmelerimkendime sinir oluyorum, eşime üzülüyorum yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?