Kanaman oldu mu senin bana da aynı şeyi dedi çıkar dedi ama çıksa bu haftaya kadar çıkardı diye düşündümBenim servikal uzunluğu bilmiyorum ama bebeğin eşi yeterince yukarı çıkmamış dedi progesteron sabah akşam kullan dedi bir ay içinde bakalım düzelmezse sezaryen dedi ama bana erken Doğumla ilgili bir şey söylemedi hatta sordum erken doğum riski yok sadece normal doğum olmaz dedi
Aaa ben hiç yaşamamıştım diğer hamilelikte de n’oluyo filan oldum bi baya baya akıyor ya demekki ozaman benim kalan aylar böyle devam edecek bol bol yastık kılıfı yıkamaya devamkeBenim ilk üç ay öyleydi ama geçti demekki her gebede farklı zamanda olabiliyor bazı gebede hiç olmuyor
Senden beklemiyordum olmamıştır o salya değildir senin prenses hamilelikte olmaz öyle şeyler
Bana hiç risk felan demedi kadın buradaki bayanlardan da olan vardı ondan ısrarla sordum ben erken doğum riski vs diye yok dedi ilişikiyi de yasaklamadı ne bilim mesela istirahat felan demedi sadece sezaryen olur dedi benim doktorum da bayağı sonuna kadar normal doğum destekçisi onun canını bu durum sıktı, anlamadım benim doktorum mu basit gördü çıkabilir hala vaktimiz var dedi anlamadım bakalım neler olacak bende sezaryen olursam diye korkuyorum aslında@genc-anne sanırm seninde eşi rahim ağzındaydı demi? Plesenta previa mıydı?
Yok canım hiç olmadı . Bu haftadan sonra eğer çıkmadıysa büyük ihtimalle sezaryen kesinleşecek benimki. Senin doktorun ne dedi canım progesteron alıyor musunKanaman oldu mu senin bana da aynı şeyi dedi çıkar dedi ama çıksa bu haftaya kadar çıkardı diye düşündüm
Hayır almıyorum kanaman oldu mu oluyor mu dedi hiç olmadı dedim olmaması iyi dedi bana da aşağıda dedi doktorum gidecek Kıbrısa doktoruna söyle aşağıda diye dedi çıkar felan dedi ama bilmiyorumYok canım hiç olmadı . Bu haftadan sonra eğer çıkmadıysa büyük ihtimalle sezaryen kesinleşecek benimki. Senin doktorun ne dedi canım progesteron alıyor musun
Benim doktorum da senin doktor gibi çıkar dedi çıkmazsa da sezaryen dedi o kadarHayır almıyorum kanaman oldu mu oluyor mu dedi hiç olmadı dedim olmaması iyi dedi bana da aşağıda dedi doktorum gidecek Kıbrısa doktoruna söyle aşağıda diye dedi çıkar felan dedi ama bilmiyorum
Ay bana progesteron sabah akşam 2 kere al dedi. Vajinal al al yoruldum bende oral alayım dedim yok dediHayır almıyorum kanaman oldu mu oluyor mu dedi hiç olmadı dedim olmaması iyi dedi bana da aşağıda dedi doktorum gidecek Kıbrısa doktoruna söyle aşağıda diye dedi çıkar felan dedi ama bilmiyorum
Ha birde bu durumumdan dolayı magnezyumu da günde 2 ye çıkardı sabah akşam alacaksın ikisini de dedi. Ben o zamana kadar magnezyum bazen alıyordum ağrım olunca alıyordum şimdi 2 defa olduHayır almıyorum kanaman oldu mu oluyor mu dedi hiç olmadı dedim olmaması iyi dedi bana da aşağıda dedi doktorum gidecek Kıbrısa doktoruna söyle aşağıda diye dedi çıkar felan dedi ama bilmiyorum
Kanama felan olmayınca bence risk görmediBenim doktorum da senin doktor gibi çıkar dedi çıkmazsa da sezaryen dedi o kadarbizim doktorlar mı aşırı rahat yoksa bizde risk vs mi görmedi anlamadım birde benim bebiş hala dönmedi makat geliş hala son ana kadar dönmese plasentadan bağımsız mecbur sezaryen gibi. Benim doğum şekli şimdiden belli gibi maalesef
Aa bana onu da demedi hiçbir şey demedi hatta ben de sormamışım saf gibiAy bana progesteron sabah akşam 2 kere al dedi. Vajinal al al yoruldum bende oral alayım dedim yok dedi
Kız bana magnezyum da başlamadı bu doktor bir de ağrım oldu daha önce birkaç günHa birde bu durumumdan dolayı magnezyumu da günde 2 ye çıkardı sabah akşam alacaksın ikisini de dedi. Ben o zamana kadar magnezyum bazen alıyordum ağrım olunca alıyordum şimdi 2 defa oldu
Aynen öyle ya zaten doğum zamanını doğum şeklini her şeyi bebek belirliyor ne kadar iyi beslenirsen ne kadar pilates yoga yaparsan ne kadar uğraşsan da bazen maalesef planladığın gibi olmuyor . Herşeyde kesinlikle bir hayır olduğunu düşünüyorum. Belki normal doğum olsa bebek nefessiz kalacaktı sezaryen o durumda daha hayırlı veya tam tersi. Allahın var bir bildiği ya ben bu durumda bile muhakkak hayır vardır diyorum hakkımızda en hayırlısı olsun inşallahKanama felan olmayınca bence risk görmedibenimki sağlı sollu uzanmıştı en son valla ne istersek isteyelim biraz da kendileri nasıl isterse öyle geliyorlar sağlıklı olsunlar da
Evet canım birde sanırım dereceleri oluyor tam araştırmadım ben aklımı karıştırmamak için, demekki risksiz gördü kanaman da olmayınca bebiş de normal olunca birde başka şeylere de bakmıştır servikal uzunluğunu da normal gördüyse boşuna ilaç bombardımanına koymamıştır seni demekkiAa bana onu da demedi hiçbir şey demedi hatta ben de sormamışım saf gibigerekli olsa herhalde söylerdi
Bende kullanıyorum canım progesteron ama geçen ay öyle dedi bu ay gittigimde de igne yapcam dedi. Bakalım belki düzelme olursa gerek kalmaz benim erken dogumum var 34 haftalık riske atmak istemiyor doktorum bunda da oldugu için canımBenim servikal uzunluğu bilmiyorum ama bebeğin eşi yeterince yukarı çıkmamış dedi progesteron sabah akşam kullan dedi bir ay içinde bakalım düzelmezse sezaryen dedi ama bana erken Doğumla ilgili bir şey söylemedi hatta sordum erken doğum riski yok sadece normal doğum olmaz dedi
Gerçekten öyle benim arkadaşım o kadar şey yaptı bitki çayları ördek yürüyüşleri bilmem ne 41 oldu hala gelmedi mecbur sezaryen oldu amin inşallahhhAynen öyle ya zaten doğum zamanını doğum şeklini her şeyi bebek belirliyor ne kadar iyi beslenirsen ne kadar pilates yoga yaparsan ne kadar uğraşsan da bazen maalesef planladığın gibi olmuyor . Herşeyde kesinlikle bir hayır olduğunu düşünüyorum. Belki normal doğum olsa bebek nefessiz kalacaktı sezaryen o durumda daha hayırlı veya tam tersi. Allahın var bir bildiği ya ben bu durumda bile muhakkak hayır vardır diyorum hakkımızda en hayırlısı olsun inşallah
Benim ağrım özellikle kalçama yakın yerde çatı kemiklerimde ağrı oluyor senin nerende oluyor ağrıKız bana magnezyum da başlamadı bu doktor bir de ağrım oldu daha önce birkaç günsinir oldum şimdi doktora senşn kasılman vs oluyor mu ya da ağrın
Aynen araştırınca previa vs çıkıyor bizimki o değil sadece aşağıda evet baktı galiba ondanEvet canım birde sanırım dereceleri oluyor tam araştırmadım ben aklımı karıştırmamak için, demekki risksiz gördü kanaman da olmayınca bebiş de normal olunca birde başka şeylere de bakmıştır servikal uzunluğunu da normal gördüyse boşuna ilaç bombardımanına koymamıştır seni demekki
Evet sen diyordun benim bebekler erken doğuyorlar diye. Bakalım bu doğum nasıl olacakBende kullanıyorum canım progesteron ama geçen ay öyle dedi bu ay gittigimde de igne yapcam dedi. Bakalım belki düzelme olursa gerek kalmaz benim erken dogumum var 34 haftalık riske atmak istemiyor doktorum bunda da oldugu için canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?