2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Çok tatliş takımlar görüyorum ben de ama ben bebeğin kilosu nasil olacak hem de havalar ısınacak mi derken bayramdan önce almaya karar verdim :)

Canım daimi doktoruna git bence acil doktorunun dediklerine paniklemektense kendi doktorun ne diyor bi ona dinle bide o baksın aynı şeyleri söylerse ozaman bakarsın duruma göre. Benimki dün gece baya sağ yanda tekmeledi şuan yine kasıklarımda vuruyor fıldır gıldır dönüyorlar içerde daha alanları var

Kızlar oğluma Melih yada Kayra ismini düşündük Kayra ismi için bazıları koyulmamalı gerekiyor diyor sizce erkeğe Kayra yakışır mı

Valiz içi düzenleyici aldınız mı? Aldıysanız nerden aldınız? Kaç tane aldınız? Hangi boy aldınız?
Ben trendyoldan boy boy olanlarından almıştım üstü görünenlerden boy boy olması daha iyi büyük boya kendi kıyafetlerim küçük boya bebişinkileri koymuştum. Şimdi kilitli poşete de koycam hurçtan alırken düşürürler bişey olur çocuk giymeden kirlenir. İki renk alcam kilitli poşeti de bi renk te benimkiler bi renkte bebişinkiler. Ayrımı kolay yapsınlar. Daha ben napayım yani buna rağmen orda valizi deşip eşyaları karıştırırlarsa söyleyecek sözüm kalmaz

benim eşime kalırsa kesim karıştırır link var mı hurç yeterli miydi içindeki

benim eşime kalırsa kesim karıştırır link var mı hurç yeterli miydi içindeki
Böyle bişey benimkiler ama tek 6lı set yetersiz. Bebişin battaniyeleri kıyafetler bez ıslak mendil falan filan sadece anca çocuğun eşyalarına yetiyor. Daha uygun fiyatlılardan 2 set almak lazım gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…