2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Bayaaa bir türlü karar veremedik benim beğendiğimi eşim beğenmiyor onun beğendiğini ben
Daha var ya nasip doğana kadar bulursunuz heralde bi isim ama çok merak ediyorum sonunda hangi isme karar vereceksiniz bu arada Kayra ismi güzel. bi tanıdığım var Kayra adında ama karakterden galiba isminin anlamını taşımıyor

Aay aynısını 2set 158 TL almışım ama kalkmış ürün

103 liraya buldum 2 tane alayım o zaman

Kayrayı çok beğendik aslında ikimiz de ama bazı yerlerde tanrı anlamına geldiği yazıyor o yüzden kararsız kaldık aslında

Kızlar oğluma Melih yada Kayra ismini düşündük Kayra ismi için bazıları koyulmamalı gerekiyor diyor sizce erkeğe Kayra yakışır mı
Canım bizde oğlumuz olacağını öğrendiğimizde Kayra ismini düşündük, daha sonra hem anlamının ağırlığından hemde etrafımızda yeni doğan Kız Kayralar çok olduğundan vazgeçtiik :)

Ben o anlamını bilmiyodum canım cömert bereketli filan anlamını biliyorum. Yani bende kararsız kalırdım

yıkamaya başladın mı ay çok heyecanlı
Eveet düzenleyicileri yıkadım, hem valiz hem de şifonyer için olanları haftasonu da kıyafetleri yıkayıp utulemeyi düşünüyorum sonra da eşime ders vercem, acil durum dersi

Bu arada ben Yağız ismi sormuştum sizlere bu aralar beğeniyorum diye, eşimin çok içine sinmedi o yüzden hala çocuğumuza bir isim bulamadık :) bu isme özel kıyafet süs falan biz yetiştiremeyeceğiz heralde

Tarak tırnak makası törpü nerden aldınız onu da alayım el atmışken
Bende e bebeğin seti var. Tırnak makasının uzun saplı olması güzel rahat tutuluyor. Ama tarak beş para etmez tüyleri dökülüyor çocuğun kafasına geliyor. sette tek kullandığım tırnak makası oldu yani diğerlerini kullanmadım. Bende tarak arayışındayım

Eveet düzenleyicileri yıkadım, hem valiz hem de şifonyer için olanları haftasonu da kıyafetleri yıkayıp utulemeyi düşünüyorum sonra da eşime ders vercem, acil durum dersi
Eğitim seminerleri başlıyor diyorsun şifonyer için hangi düzenleyiciyi aldın bende şu bölmeli olanlar var sevmedim sonra başka aldım onu baya kullandım ama değiştirmek istiyorum bide dolap içinde kullanıyorum ben bulamadım düzgün düzenleyici

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…