Ankaradayım canım bende öyle düşünüyorum burası hemen ısınmaz, ama bedenini tuttramazsam diye korkuyorum bayrama yakın alırım artıkHangi şehirdeyseniz bilmiyorum ama bence bu sene hemen ısınmayacak geçen sene de öyle olmuştu sanki. İç Anadolu felansa uzun giydirilir bence. Bebek üşür netice de
Ama Akdeniz felansa oralar dha iyi olur ama bence gene de ince uzun şeyler giyebilirler 1 aylık bebek daha çok taze
bazı kıyafetlerin kalıbı çok minik oluyor olmazsa bu sefer de üzülürüm, en iyisi bayrama yakın almak öyle yapim1 aylıkken 1-3 olur bence ya
Bayramda 1 aylık falan oluyorlar haziranda kısa mı giyerler uzun kol mımüslinmiş gömlek çokta kalın değil demi kızlar.
Ama işte kaç aylık giyer ki 3 6 büyük olur 1 3 te küçük olursa
Eki Görüntüle 3391674
Aynen teslim oldum bende kalan ayları böyle geçircez kesinDur bakalım bir müddette böyle gidicek belli. Sonrasında olmasında aman amaaan
Aynen çocuğun durumuna göre almak da mantıklıbazı kıyafetlerin kalıbı çok minik oluyor olmazsa bu sefer de üzülürüm, en iyisi bayrama yakın almak öyle yapim
Ayyy şimdi içimde ukte kalmadı işte güle güle giysin kizinÇok ucuza geldiiiiseneye için aldım artık olur inşallah
Haziranda gecen sene antalyada üşüdüm ben Allah affetsin o yüzden ne yapacağımı bilmiyorum yaHangi şehirdeyseniz bilmiyorum ama bence bu sene hemen ısınmayacak geçen sene de öyle olmuştu sanki. İç Anadolu felansa uzun giydirilir bence. Bebek üşür netice de
Ama Akdeniz felansa oralar dha iyi olur ama bence gene de ince uzun şeyler giyebilirler 1 aylık bebek daha çok taze
Umarım çıkar canım bu hafta kabak çekirdeği avakadoya kefire dadanayım belki kilo aldıkça çıkarCanım bende rahim ağzını tam kapatmış ve direkt ilk dediği şey kesinlikle ilişki yasak. Çıkmazsa eğer sezaryandan başka yol yok. Ama daha çok zaman var. Bir kadın yazmıştı 36. Haftada sezeryan için ameliyat öncesi son kez muayene etmişler ve bebek eşinin yukarı çıktığını görülünce ameliyat iptal edilmiş. Heleki ilişki yasaklanmamışsa hiç korkma büyük ihtimalle çıkacak Direkt sezaryan demek yanlış olmuş.
Nebulizatör mü oysa eğer Nexus aldım benbuhar makinesi alan arkadaşlar hangi marka aldınız kesinlikle şart bence
Nasıl bir bacak ağrın var canım kas ağrısı mı kramp gibi miArada içiyorum ama düzenli mi içmek lazım acaba etkisini görmek için? Haftada 1 falan içiyorumdur
Amin inşallahAyyy şimdi içimde ukte kalmadı işte güle güle giysin kizin
Haziranda gecen sene antalyada üşüdüm ben Allah affetsin o yüzden ne yapacağımı bilmiyorum ya
Bende bi bakiyim güzel varsa hemen ekran görüntüsü veya link atar mısın canım
Ayy inşallah şimdi bende yok ya o zaman olursa Allah izin verirse bu tarz güzel şeyler bulamam o kadar sansliyimAmin inşallahsenin de 2. Kız olursa ona alırsın
Ben senin paylaştığın kasketli takımı giydirmeyi düşünüyorumAnkaradayım canım bende öyle düşünüyorum burası hemen ısınmaz, ama bedenini tuttramazsam diye korkuyorum bayrama yakın alırım artıkçok hoşuma gitti takım
Bence de bayrama yakın al canım bayramda kilosu ne olur boyu nasıl olur hava ne durumda olur ona göre alırsınbazı kıyafetlerin kalıbı çok minik oluyor olmazsa bu sefer de üzülürüm, en iyisi bayrama yakın almak öyle yapim
Bebişin aşağıda olması daha iyi diye biliyordum ben ama hatta benimki makat duruş yukarda duruyor diye doktor not aldıKızlar bebişi yukarıda hissederken artık aşağıda hissetmeye başladım ve sonra ağrılar falan derken acile gittik nst de sancı çıkmadı çok şükür sabah doktor da ultrasonla baktı bebiş aşağıya yerleşmiş dedi hatta eşime 1 ay bekler inşallah dedi ve ben şok. Tekrar nst istedi rahim ağzı uzunluğuna alttan baktı normal dedi 2. Nst de hiç sancı çıkmadı. Zaten kendi doktorumda ilaç başlamıştı duphaston ve progestan bir kez lekelenme oldu diye bu doktorda onlara devam dedi. Sabah 1 akşam 2 olmak üzere magnezyum alıyorum.
Bebişi yukarı çıkarma yöntemleri falan var mı acaba? Ya da kendiliğinden çıkar mı? Ne yapmam lazım ne yiyip ne içmeliyim? Yatıp dinlenmekten başka çözüm önerileri nelerdir?
Kanala mı girmiş yoksa dönmüş pozisyon mu almış acaba benim arkadaşımın 4. Ayda mı 5.ayda mı dönmüştü kafası aşağıdaydı karnı da hep aşağıdaydı 41 oldu bebek doğmuyor en son sezaryen olduKızlar bebişi yukarıda hissederken artık aşağıda hissetmeye başladım ve sonra ağrılar falan derken acile gittik nst de sancı çıkmadı çok şükür sabah doktor da ultrasonla baktı bebiş aşağıya yerleşmiş dedi hatta eşime 1 ay bekler inşallah dedi ve ben şok. Tekrar nst istedi rahim ağzı uzunluğuna alttan baktı normal dedi 2. Nst de hiç sancı çıkmadı. Zaten kendi doktorumda ilaç başlamıştı duphaston ve progestan bir kez lekelenme oldu diye bu doktorda onlara devam dedi. Sabah 1 akşam 2 olmak üzere magnezyum alıyorum.
Bebişi yukarı çıkarma yöntemleri falan var mı acaba? Ya da kendiliğinden çıkar mı? Ne yapmam lazım ne yiyip ne içmeliyim? Yatıp dinlenmekten başka çözüm önerileri nelerdir?
Bulursun bulursunAyy inşallah şimdi bende yok ya o zaman olursa Allah izin verirse bu tarz güzel şeyler bulamam o kadar sansliyim
Nasıl yani baş geliş pozisyonda mıydı? Ben detaylıya gittiğimde benimki baş geliş şekilde duruyordu korktum doğum pozisyonu gibiydi.Kızlar bebişi yukarıda hissederken artık aşağıda hissetmeye başladım ve sonra ağrılar falan derken acile gittik nst de sancı çıkmadı çok şükür sabah doktor da ultrasonla baktı bebiş aşağıya yerleşmiş dedi hatta eşime 1 ay bekler inşallah dedi ve ben şok. Tekrar nst istedi rahim ağzı uzunluğuna alttan baktı normal dedi 2. Nst de hiç sancı çıkmadı. Zaten kendi doktorumda ilaç başlamıştı duphaston ve progestan bir kez lekelenme oldu diye bu doktorda onlara devam dedi. Sabah 1 akşam 2 olmak üzere magnezyum alıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?