2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Ankaradayım canım bende öyle düşünüyorum burası hemen ısınmaz, ama bedenini tuttramazsam diye korkuyorum bayrama yakın alırım artık çok hoşuma gitti takım

Çok ucuza geldiiii seneye için aldım artık olur inşallah
Ayyy şimdi içimde ukte kalmadı işte güle güle giysin kizin
Haziranda gecen sene antalyada üşüdüm ben Allah affetsin o yüzden ne yapacağımı bilmiyorum ya

Umarım çıkar canım bu hafta kabak çekirdeği avakadoya kefire dadanayım belki kilo aldıkça çıkar

cesursavasci bizim oğluşlarımıza da çok güzel ciciler var kız
Bende bi bakiyim güzel varsa hemen ekran görüntüsü veya link atar mısın canım
Ben birazdan tetanoz karma olmaya gidiyorum.. artik esimin sorusundan biktim birde dun inci taneleri vardi acile getirdiler hemen tetanozu var mi bakin vs dediler simdi benimkinin gecerliligi var ama birde şu açıdan düşündüm bu çocuğa 2.ayda vurulacak suanki vurulduğum o 2 aylık süreçte benden korunsun istedim
O yüzden de vurulcam amann dedim ya
genc-anne

Kızlar bebişi yukarıda hissederken artık aşağıda hissetmeye başladım ve sonra ağrılar falan derken acile gittik nst de sancı çıkmadı çok şükür sabah doktor da ultrasonla baktı bebiş aşağıya yerleşmiş dedi hatta eşime 1 ay bekler inşallah dedi ve ben şok. Tekrar nst istedi rahim ağzı uzunluğuna alttan baktı normal dedi 2. Nst de hiç sancı çıkmadı. Zaten kendi doktorumda ilaç başlamıştı duphaston ve progestan bir kez lekelenme oldu diye bu doktorda onlara devam dedi. Sabah 1 akşam 2 olmak üzere magnezyum alıyorum.
Bebişi yukarı çıkarma yöntemleri falan var mı acaba? Ya da kendiliğinden çıkar mı? Ne yapmam lazım ne yiyip ne içmeliyim? Yatıp dinlenmekten başka çözüm önerileri nelerdir?

Ankaradayım canım bende öyle düşünüyorum burası hemen ısınmaz, ama bedenini tuttramazsam diye korkuyorum bayrama yakın alırım artık çok hoşuma gitti takım
Ben senin paylaştığın kasketli takımı giydirmeyi düşünüyorum sen paylaşmıştın dimi kız

bazı kıyafetlerin kalıbı çok minik oluyor olmazsa bu sefer de üzülürüm, en iyisi bayrama yakın almak öyle yapim
Bence de bayrama yakın al canım bayramda kilosu ne olur boyu nasıl olur hava ne durumda olur ona göre alırsın bende öyle yapmayı düşünüyorum

Bebişin aşağıda olması daha iyi diye biliyordum ben ama hatta benimki makat duruş yukarda duruyor diye doktor not aldı ben mi anlamıyorum bu durumları ya

Kanala mı girmiş yoksa dönmüş pozisyon mu almış acaba benim arkadaşımın 4. Ayda mı 5.ayda mı dönmüştü kafası aşağıdaydı karnı da hep aşağıdaydı 41 oldu bebek doğmuyor en son sezaryen oldu

Nasıl yani baş geliş pozisyonda mıydı? Ben detaylıya gittiğimde benimki baş geliş şekilde duruyordu korktum doğum pozisyonu gibiydi.
Ertesi gün gel dedi sonra gittim popo geliş pozisyonuna geçmiş. Bence döner yan yattıkça değişiyor sanki atışlar aşağıda oluyor. Çikolata yiyip hareketlendir değişir canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…