2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Yani ölçüm haftadan az olunca endıselenmemi istemedi bence aynen boyda sıkıntı yok gıbı cok sukur canım Rabbım o haftaları bıze göstersin inşallah 😊 kızım büyüyor teyzeleri eksikleri çok fazla bu ara foruma gıremedım neler aldınız geri kaldım😅
Yeni güncellemelerde valiz hazırlıkları organizerler var bide dolap için çamaşırlarını koymaya organizerler. Tırnak makası ve fırça da rövanşta şuan grupta 😂

Ay senin işin çok zoorr alışmışsındır gerçi ama okadarı da fazlaymış cidden 😂 ben karışsın istemem video filanda izlemez öyle arkadaşları anlatır filan onları dinler gelir bana anlatır 🤣 yada mesela geçen intagramda video atmış çorapların iç iplerini kesin filan diyor videoda bak ipleri temizlemek lazımmış diyor bilmiyor ki o ipleri temizlerken kaç çorap kestim yanlışlıkla ohooo geçmiş olsun dedim 🤣🤣
İşim zor ama alıştım ya artık en ufak bir şey bile olsa o çözmek istemeden ben hemen anlatıyorum ona herşeyi😀😀😀😀

Valla ben şu şu lazım dedim. Benimki youtubedan yeni doğan ihtiyaçları videosu izledi orda ne kafasına yattıysa liste yaptı gittik aldık birde inceliyor kurcalıyor maalesef bana pek seçim hakkı kalmıyor bere alacağım zaman bile tanesi 20 liralık şey geliyor karışıyor eldiven üçlü paket aldım yeter diyor videoda üç tane yeter demiş diye bize de yetermiş 😀😀😀😀 evlenmeden önce de böyleydi huyunu bildiğim için maalesef isyan edemiyorum 😀😀😀😀
Keyfını cıkar canımmm benımkı herseyı üzerime yıktı resmen butun sorumluluk uzerımde hissediyorum ve benım gercekten halim yok düşünecek arastıracak😂 benım yerıme baksa buda guzelmıs dese alsa ayy bebekten bile korkuyor karnıma dokunmayı bıraktı bugun iğnemı yap diye yalvardım en azından sen gerde ben yapayım dedım bayılırım dedo herseyden kacıyor suan sana ımrendım🧿🧿🧿

İşim zor ama alıştım ya artık en ufak bir şey bile olsa o çözmek istemeden ben hemen anlatıyorum ona herşeyi😀😀😀😀
Hallediyorsundur sen alttan alttan işini 😂😂 çocuk doğunca da başta karışır sonra normale döner o süreç te sıkıntı. Çok biliyolar sanki de herşeye karışıyorlar neyseki benimki kesti karışmayı tabi bebe geldi 2 yaşına 🤣

Yeni güncellemelerde valiz hazırlıkları organizerler var bide dolap için çamaşırlarını koymaya organizerler. Tırnak makası ve fırça da rövanşta şuan grupta 😂
Ay şu tırnak makasını ne aldınız bana da link atar mısınız organizerlerı cok ev ev gezdıgım ıcın cok once almıstım 😔

İşte kaldı iki ay bizde mayısta başlarız nasipse her birimiz vakti saatinde inşallah 😍😍

nasipse benim 29 Nisan olacak. Vaktini beklerse Allahın izniyle 😍🙏
Yaa bekler inşallah canım beklemesi çok önemli su 40 haftaya gelıp doğuramayanlara imreniyorum 😅 ben hapsursam acaba rahim ağzım mı kısaldı dıye dusunuyorum

Keyfını cıkar canımmm benımkı herseyı üzerime yıktı resmen butun sorumluluk uzerımde hissediyorum ve benım gercekten halim yok düşünecek arastıracak😂 benım yerıme baksa buda guzelmıs dese alsa ayy bebekten bile korkuyor karnıma dokunmayı bıraktı bugun iğnemı yap diye yalvardım en azından sen gerde ben yapayım dedım bayılırım dedo herseyden kacıyor suan sana ımrendım🧿🧿🧿
Kız hiç imrenme kız benim eşim herşeyi didikler inceler merak eder. Bekarken yalan atıyor muyum diye beni kaç kere takip etmiş😀 telefonuma yüzünü okutmuş , ondan habersiz attığım adım problem, arkadaşlarımla buluşayım bir yarım saat sonra muhakkak ya gelir beni alır ya da rahatsız eder. Annemde kalmaya bile gidemiyorum gidince elli kere arar bir kere haftasonu gideyim dedim otobüsle gittim memlekete, bir saat geçmedi bir baktım zil çaldı o da gelmiş beraber annemde kaldık. Asla kendime ait bir zamanım olmuyor tek başıma asla gezemiyorum. Ha asla romantik de değildir tam bir öküz. Ne benim eşim gibi olacak ne senin eşin gibi bence ortası olmalı kendi vaktimiz de olacak onlarla da vakit olacak ama bu ortası yok mu kocişlerin 😀😀😀😀 ben alıştım artık dört yıl sevgililik bir yıl evlilik olunca 😀😀😀

Hallediyorsundur sen alttan alttan işini 😂😂 çocuk doğunca da başta karışır sonra normale döner o süreç te sıkıntı. Çok biliyolar sanki de herşeye karışıyorlar neyseki benimki kesti karışmayı tabi bebe geldi 2 yaşına 🤣
Hahahahahaha kız buraya yazdım ya daha doğmadan emzik için tartışıyoruz😀😀😀 tabi ben dediğin gibi alttan alttan işimi hallediyorum emzik biberon aldım göğüs pompası bakıyorum beğendiğim olunca onu da aldırırım😀😀😀 bakalım benimki ne zaman pes edecek bebekten çok o yoracak beni diye düşünüyorum 😀😀😀

Ay şu tırnak makasını ne aldınız bana da link atar mısınız organizerlerı cok ev ev gezdıgım ıcın cok once almıstım 😔
Canım törpü önerdiler bugün Kitchen Beauty YenidoÄan Bebek Tırnak Törpüsü Pilli 6 BaÅlıklı Ãocuk Tırnak Parlatıcı Tırnak Makası Manikür Seti Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Makas olarakta e bebek saplı makaslar var onlarda iş görüyor
Yaa bekler inşallah canım beklemesi çok önemli su 40 haftaya gelıp doğuramayanlara imreniyorum 😅 ben hapsursam acaba rahim ağzım mı kısaldı dıye dusunuyorum
herşey güzel olcak hepimiz için Allahın izniyle kötü düşünme 😍🙏

Aaaaa senin sat benden 8 gün daha geç nasıl 29 Nisan oluyo🤔 benimki internet sitesinde sat 4 agustos oldugu halde 10 mayıs gözüküyor
Benim sezaryen ya normalde 38+2 de 6 Mayıs olarak söyledi doktor sezaryen tarihini. Ben kızımla aynı gün olsun doğum günleri diye 29 Nisan istedim kabul etti ozamanda 37+2 oluyor. Doktor sorun olmaz dedi 😍
Hahahahahaha kız buraya yazdım ya daha doğmadan emzik için tartışıyoruz😀😀😀 tabi ben dediğin gibi alttan alttan işimi hallediyorum emzik biberon aldım göğüs pompası bakıyorum beğendiğim olunca onu da aldırırım😀😀😀 bakalım benimki ne zaman pes edecek bebekten çok o yoracak beni diye düşünüyorum 😀😀😀
ay evet hatırladım 🤣🤣 ama cidden çok yoruyolar bazen insanı o ilk dönem lohusa psikolojisi bi yandan eşlerin o tavırları bi yandan bi ara yalın ayak sokağa kaçıp yangın var diye bağırasım geliyordu 🤣🤣 bigün açık havaya gidelim istedim deniz kenarına gittik ondan öncede kv gitmiştik görümceler çoluk çocuk kalabalıktı ortam. Neyse iki gün sonra kızım hasta oldu vay efendim gezmek diye tutturmuşum üşütmüşüz çocuğu bi ton laf. Doktora gittik direk evde okula giden abi abla kuzen filan varmı dedi kuzeni var aynı ortamdaydık biraz rahatsızdı bide açık havada gezdirdik o mu çarptı acaba dedim açık hava çocuğa hiç bişey yapmaz dedi sürüntü testi yaptı kuzene söyleyin domuz gribi olmuş sizinkine de bulaştırmış dedi. O an eşimin yüz ifadesini görmeliydin 🤣🤣 o son oldu artık karışmıyor 🤭🤭

Kız hiç imrenme kız benim eşim herşeyi didikler inceler merak eder. Bekarken yalan atıyor muyum diye beni kaç kere takip etmiş😀 telefonuma yüzünü okutmuş , ondan habersiz attığım adım problem, arkadaşlarımla buluşayım bir yarım saat sonra muhakkak ya gelir beni alır ya da rahatsız eder. Annemde kalmaya bile gidemiyorum gidince elli kere arar bir kere haftasonu gideyim dedim otobüsle gittim memlekete, bir saat geçmedi bir baktım zil çaldı o da gelmiş beraber annemde kaldık. Asla kendime ait bir zamanım olmuyor tek başıma asla gezemiyorum. Ha asla romantik de değildir tam bir öküz. Ne benim eşim gibi olacak ne senin eşin gibi bence ortası olmalı kendi vaktimiz de olacak onlarla da vakit olacak ama bu ortası yok mu kocişlerin 😀😀😀😀 ben alıştım artık dört yıl sevgililik bir yıl evlilik olunca 😀😀😀
Ayy bencede ya ne senınkınden ne benımkınden az az ortaya karısık 😂 bende alıştım canımda bugun iğne konusunda sinir oldum bakma ya şöyle yap diyorum yok korktu kactı bıraz cesaretli ol demi

Back
X