2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Hem kaburgalarimda hissediyorum hem kürek kemiğimde dik oturunca kaburga bir şekilde düzeliyor da kürek kemiğim kulunç girmiş gibi epeyi ağrıyor

kızlar bahar alerjisi olan var mı ? iki hafta önce başladı geçmiyor asla. ,
sabaha kadar uyuyamıyorum burnum tıkalı nefes alamıyorum. İlaçta kullanamıyorum maalesef.
Doktorunuza sordunuz mu? Niye ilac kullanamiyorsunuz? Benim de cok yuksek bahar alerjim var bu ara zorluyor doktorumun onerdiigi burun spreyim iyi geldi o yuzden ilaca gecmedim. Ama ilacta onerdi.

Çocuk dökünce tecrübe edicez inşallah dökülmez ancak yumuşacık çok güzel :)

Eveet düzenleyicileri yıkadım, hem valiz hem de şifonyer için olanları haftasonu da kıyafetleri yıkayıp utulemeyi düşünüyorum sonra da eşime ders vercem, acil durum dersi
Düzenleyicleri nasıl yıkayacağız elde mi ben silerim diye düşünmüştüm Yıkayınca içinde sert karton gibi malzeme zarar görmüyor mu ?

10 çok düşük değil bence benim 6 idi 9 oldu sonra 12 falan oldu demirim çok düşüktü onu da takviye aldım niye düşüyor diye sorduğumda bebek alıyor her şeyini dedi.
Ben düzenli olarak kan tahlili yaptırıyorum bence sende aksatma canım ama 10 gerçekten çok düşük değil üzme kendini.

Ay ben öğlenleri çocuğu uyutunca girip çıkıyorum hemen akşamları gireyim artık o durumu bilmiyordum
ay yorumlara baktım genelde iyi. Kötü yorum az var onuda koku olmasın diye adaçayı taneleri koymuşlar onu anlayamayanlar yapmış genelde. Bende bundan alayım inşallah dökülmez

Kızlar eşleriniz doğuma girmeyi düşünüyor mu ?
Bu konuyu konuşmadık ama ben girsin istemiyorum kapıda beklesin biraz stres yapsın ben bir o dokuz doğursun istiyorum yanımda olursa her aşamayı görür bilir bekleme stresini yaşamaz ay fena mı düşündüm nedir

Ahahahah çok iyi
Ben de girmesini istiyorum açıkçası ama eşim de seni öyle görürsem fenalaşırım diyor serum takarken bile bakamıyor
Ben de yanımda olsun beraber doğuralım istiyorum

Benim ebe de cinsel ilişkiyi azalt bu haftadan sonra dedi

Aynı benim ağrım canım bebek büyüdükçe rahim büyüdükçe oluyormuş mecbur bir müddet çekeceksin maalesef ben doktora da söyledim yapacak bir şey yok maalesef dedi rahim yeterince büyüdüğü zaman yer açılınca rahatlayacaksın ben iki üç haftadır rahatladım kendiliğinden geçti ama senin gibiydim asla yastıksız duramazdım yaslanmazsam olmuyordu. Bir kaç hafta asla geçmedi. Bizim bebekler yukarda diye böyle olduk sanırım. İnşallah senin de hemen geçer

Benim ebe de cinsel ilişkiyi azalt bu haftadan sonra dedi
bana demedi de bu aralar benim içimden gelmiyor erken doğum riskini azaltmak için mi acaba
Hem kaburgalarimda hissediyorum hem kürek kemiğimde dik oturunca kaburga bir şekilde düzeliyor da kürek kemiğim kulunç girmiş gibi epeyi ağrıyor
Allah allah kürek kemiği hakkında bir şey demediği için bilemedim benim çok içten güldüğümde basınç oluyo gibi oluyo kürek kemiğimde... doktora sorduğumda istersen canim

Anlamadım ki utandım sormaya demekki erken doğum riski vs olmasın diyedir bebek rahatsız olur mu ki bu haftadan sonra

Canım kaburga bebekten onu anladım da sırtımda kürek kemiğim neden bu kadar batıyor daha şimdiden tasiyamiyorum gibi, son ay napcam bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…