- 28 Mart 2023
- 11.317
- 12.904
- 228
Hem kaburgalarimda hissediyorum hem kürek kemiğimdeDün ebe beni baya aydınlattıbebek dik durduğu için ve hafif kilosu olan anneler kaburgalarında batma hissediyormus.. yemek yerken olsun her zaman geriye doğru dik dur rahat edersin mide sorunu da daha az yaşarsın yemek borunda rahat olur bu sayede dedi
Doktorunuza sordunuz mu? Niye ilac kullanamiyorsunuz? Benim de cok yuksek bahar alerjim var bu ara zorluyor doktorumun onerdiigi burun spreyim iyi geldi o yuzden ilaca gecmedim. Ama ilacta onerdi.kızlar bahar alerjisi olan var mı ? iki hafta önce başladı geçmiyor asla. ,
sabaha kadar uyuyamıyorum burnum tıkalı nefes alamıyorum. İlaçta kullanamıyorum maalesef.
Bende e bebeğin seti var. Tırnak makasının uzun saplı olması güzel rahat tutuluyor. Ama tarak beş para etmez tüyleri dökülüyor çocuğun kafasına geliyor. sette tek kullandığım tırnak makası oldu yani diğerlerini kullanmadım. Bende tarak arayışındayım
Düzenleyicleri nasıl yıkayacağız elde mi ben silerim diye düşünmüştümEveet düzenleyicileri yıkadım, hem valiz hem de şifonyer için olanlarıhaftasonu da kıyafetleri yıkayıp utulemeyi düşünüyorum sonra da eşime ders vercem, acil durum dersi
10 çok düşük değil bence benim 6 idi 9 oldu sonra 12 falan oldu demirim çok düşüktü onu da takviye aldım niye düşüyor diye sorduğumda bebek alıyor her şeyini dedi.Günaydın kızlar sağlık ocağı kontrolünde kan tahlili yapalım dediler bugün sonuçlar çıkmış. 1.5 ay önce hastanede yaptırmıştım öncesinde. O zaman kanım 12 ymiş şimdi 10 a düşmüş alt sınır 11. Ve kan ilacı kullanıyorum her gün. Neden öyle oldu acaba ya ölçüm kaynaklı mı :/ normalde de kansızlığım vardı zaten ama hamilelikte iyi gidiyor diyordum. Gitmiyormuş
Ay ben öğlenleri çocuğu uyutunca girip çıkıyorum hemen akşamları gireyim artık o durumu bilmiyordum!!!Kızlar birde çok önemli ebe dedi ki artık evde yalnız başına duşa girme dedi.. eşin olsun veya başka biri olsun evde dedi. Bilimsel açıklamasını yaptı da ben unuttum damarlarla alakalı bir şeymiş
ay yorumlara baktım genelde iyi. Kötü yorum az var onuda koku olmasın diye adaçayı taneleri koymuşlar onu anlayamayanlar yapmış genelde. Bende bundan alayım inşallah dökülmezÇocuk dökünce tecrübe edicez inşallah dökülmez ancak yumuşacık çok güzel :)MEG Dry Brush İsme Özel %100 Doğal Ve Yumuşak Keçi Kılı Fırça Ve Ahşap Tarak SetiFiyatı, Yorumları - Trendyol
MEG Dry Brush İsme Özel %100 Doğal Ve Yumuşak Keçi Kılı Fırça Ve Ahşap Tarak Seti yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bu konuyu konuşmadık ama ben girsin istemiyorum kapıda beklesin biraz stres yapsın ben bir o dokuz doğursun istiyorumKızlar eşleriniz doğuma girmeyi düşünüyor mu ?
Ahahahah çok iyiBu konuyu konuşmadık ama ben girsin istemiyorum kapıda beklesin biraz stres yapsın ben bir o dokuz doğursun istiyorumyanımda olursa her aşamayı görür bilir bekleme stresini yaşamaz ay fena mı düşündüm nedir
Aynı cümleyi dün ben kullandım kaburganın arasından bir çık da sende rahatla bende rahatlayayım dedimBenimki de çok yukarıda ya geçen acayip ittirdi ciğerleri söküp kaburgaların arasından çıkacak sanki
Sen epidural mı istiyorsun genel sezeryan mı canımBu konuyu konuşmadık ama ben girsin istemiyorum kapıda beklesin biraz stres yapsın ben bir o dokuz doğursun istiyorumyanımda olursa her aşamayı görür bilir bekleme stresini yaşamaz ay fena mı düşündüm nedir
Benim ebe de cinsel ilişkiyi azalt bu haftadan sonra dediDün ebe beni baya aydınlattıbebek dik durduğu için ve hafif kilosu olan anneler kaburgalarında batma hissediyormus.. yemek yerken olsun her zaman geriye doğru dik dur rahat edersin mide sorunu da daha az yaşarsın yemek borunda rahat olur bu sayede dedi
aaa neden ? Haftada kaç kere yapman lazımmış ?Benim ebe de cinsel ilişkiyi azalt bu haftadan sonra dedi
Aynı benim ağrım canım bebek büyüdükçe rahim büyüdükçe oluyormuş mecbur bir müddet çekeceksin maalesef ben doktora da söyledim yapacak bir şey yok maalesef dedi rahim yeterince büyüdüğü zaman yer açılınca rahatlayacaksın ben iki üç haftadır rahatladım kendiliğinden geçti ama senin gibiydim asla yastıksız duramazdım yaslanmazsam olmuyordu. Bir kaç hafta asla geçmedi. Bizim bebekler yukarda diye böyle olduk sanırım. İnşallah senin de hemen geçerKızlar özellikle sağ kürek kemiğimin olduğu yer, hemen altı çok ağrıyorçalışırken falan birden kramp giriyor. Otururken zorlanıyorum artık arkama yaslanmazsam eğer direkt kramplar başlıyor. Var mı aynı ağrıyı çeken? Nasıl bir çözüm bulabilirim geçmesi için
Utandım sormaya yaaaa neden ? Haftada kaç kere yapman lazımmış ?
bana demedi de bu aralar benim içimden gelmiyorBenim ebe de cinsel ilişkiyi azalt bu haftadan sonra dedi
Allah allah kürek kemiği hakkında bir şey demediği için bilemedim benim çok içten güldüğümde basınç oluyo gibi oluyo kürek kemiğimde... doktora sorduğumda istersen canimHem kaburgalarimda hissediyorum hem kürek kemiğimdedik oturunca kaburga bir şekilde düzeliyor da kürek kemiğim kulunç girmiş gibi epeyi ağrıyor
Anlamadım ki utandım sormayabana demedi de bu aralar benim içimden gelmiyorerken doğum riskini azaltmak için mi acaba
Allah allah kürek kemiği hakkında bir şey demediği için bilemedim benim çok içten güldüğümde basınç oluyo gibi oluyo kürek kemiğimde... doktora sorduğumda istersen canim
Olsa şimdiye kadar olurdu o büyük ihtimalle erken doğum riskine karşı onlemdirAnlamadım ki utandım sormayademekki erken doğum riski vs olmasın diyedir bebek rahatsız olur mu ki bu haftadan sonra
Benimki karton gibi değil canım o yüzden yikayabildim, sert olanlar silinir sanırım:)Düzenleyicleri nasıl yıkayacağız elde mi ben silerim diye düşünmüştümYıkayınca içinde sert karton gibi malzeme zarar görmüyor mu ?
Canım kaburga bebekten onu anladım da sırtımda kürek kemiğim neden bu kadar batıyorAynı benim ağrım canım bebek büyüdükçe rahim büyüdükçe oluyormuş mecbur bir müddet çekeceksin maalesef ben doktora da söyledim yapacak bir şey yok maalesef dedi rahim yeterince büyüdüğü zaman yer açılınca rahatlayacaksın ben iki üç haftadır rahatladım kendiliğinden geçti ama senin gibiydim asla yastıksız duramazdım yaslanmazsam olmuyordu. Bir kaç hafta asla geçmedi. Bizim bebekler yukarda diye böyle olduk sanırım. İnşallah senin de hemen geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?