2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
bana demedi de bu aralar benim içimden gelmiyor 😅 erken doğum riskini azaltmak için mi acaba

Allah allah kürek kemiği hakkında bir şey demediği için bilemedim benim çok içten güldüğümde basınç oluyo gibi oluyo kürek kemiğimde... doktora sorduğumda istersen canim
Haftaya randevum var bir sorayım canım

Selamun aleyküm kandiliniz mübarek olsun Rabbim gönlünüzden geçen ne hayırlı muradınız varsa nasip etsin 🤲🏻 tüm sıkıntılarınızı kaldırsın, sevdiği ve razı olduğu kullarından eylesin 🌹 Mübarek gün hürmetine Rabbim yavrularımızı sağlık sıhhatle kolaylıkla kucağımıza almayı nasip eylesin 🤲🏻🌹

Selamun aleyküm kandiliniz mübarek olsun Rabbim gönlünüzden geçen ne hayırlı muradınız varsa nasip etsin 🤲🏻 tüm sıkıntılarınızı kaldırsın, sevdiği ve razı olduğu kullarından eylesin 🌹 Mübarek gün hürmetine Rabbim yavrularımızı sağlık sıhhatle kolaylıkla kucağımıza almayı nasip eylesin 🤲🏻🌹
Amiiin canım inşallah 🙏🏻

Ahahahah çok iyi 😂😂
Ben de girmesini istiyorum açıkçası ama eşim de seni öyle görürsem fenalaşırım diyor serum takarken bile bakamıyor 😂
Ben de yanımda olsun beraber doğuralım istiyorum 😂😂
Ay hadi ozaman Allah gönlündekini versin inşallah istediğin gibi beraber doğurursunuz belki seni öyle görünce anneliğin kutsallığını daha çabuk pekiştirir 🤭🤭
Sen epidural mı istiyorsun genel sezeryan mı canım
genel olunca aşırı baş ağrısı çekiyorum günlerce hayat zindan oluyor canım. Kızımda sözde epidural yaptılar ama anlık uyuttular riskli doğum diye o bile beni mahvetti. Şimdi nasipse uyumak istemiyorum 🤭 bu arada hastaneden şimdi fiyat aldım 37.500 diyor. Bişey daha dedi o kısmı anlamadım iğne belde duruyormuş gece filan ağrı artarsa tekrarlıyorlarmış falan filan işte kısaca konfor açısından onunda fiyatı 1500 müş. Tabi şuanki fiyat 32.haftada tekrar sorcam fiyatı ozaman sabitlicekler bize. Şimdilik 40bin diyebiliriz

Ay hadi ozaman Allah gönlündekini versin inşallah istediğin gibi beraber doğurursunuz belki seni öyle görünce anneliğin kutsallığını daha çabuk pekiştirir 🤭🤭

genel olunca aşırı baş ağrısı çekiyorum günlerce hayat zindan oluyor canım. Kızımda sözde epidural yaptılar ama anlık uyuttular riskli doğum diye o bile beni mahvetti. Şimdi nasipse uyumak istemiyorum 🤭 bu arada hastaneden şimdi fiyat aldım 37.500 diyor. Bişey daha dedi o kısmı anlamadım iğne belde duruyormuş gece filan ağrı artarsa tekrarlıyorlarmış falan filan işte kısaca konfor açısından onunda fiyatı 1500 müş. Tabi şuanki fiyat 32.haftada tekrar sorcam fiyatı ozaman sabitlicekler bize. Şimdilik 40bin diyebiliriz
Canım benimm sağol güzel dileklerin için kalp kalp kalp :) hepimiz kolay doğuralım :)

10 çok düşük değil bence benim 6 idi 9 oldu sonra 12 falan oldu demirim çok düşüktü onu da takviye aldım niye düşüyor diye sorduğumda bebek alıyor her şeyini dedi.
Ben düzenli olarak kan tahlili yaptırıyorum bence sende aksatma canım ama 10 gerçekten çok düşük değil üzme kendini.
Çok düşük değil ama neden düştü diye tedirgin oldum, bugün muayenem vardı zaten doktor ilacı değiştirdi bir de günde 2 kez kullan dedi. Artar inşallah 🙏🏻

Kızlar bugün kontrolümüz vardı, 1420 gr 40 cm olmuş miniğim 🥰🧿 önden gidiyor dedi, bunu benim fazla kilo almama bağladı 🙈 10-11 kilo aldım. Hamur işi ve tatlıyı tamamen kes dedi.
Kızımın boynuna bi tur kordon dolanmış 🥺 kafası da yukarıdaymış ama dönebilir daha küçük dedi.
Normal doğum için karın kaslarını güçlendirmen lazım çok zayıf dedi 🥲
Bu arada ilk doğumu yaptığım hastanede başka bir doktora gittim bu kez. İlk muayenemdi yani. Bu hastane güzel diye burada doğurayım diyorum ama bakalım zaman ne gösterecek. Bize 1 saat mesafede yol biraz sıkıntı ama konfor için değer gibi geliyor.

Maalesef bizde fiyatı sabitlemiyorlar benimki doğuma kadar kaç olur Allah bilir 😀 bebekler bizler iyi olalım da sağlıkla geçsin şu süreç hiç önemli değil ya napalım artık 🥺🥺

Kızlar bugün kontrolümüz vardı, 1420 gr 40 cm olmuş miniğim 🥰🧿 önden gidiyor dedi, bunu benim fazla kilo almama bağladı 🙈 10-11 kilo aldım. Hamur işi ve tatlıyı tamamen kes dedi.
Kızımın boynuna bi tur kordon dolanmış 🥺 kafası da yukarıdaymış ama dönebilir daha küçük dedi.
Bu arada ilk doğumu yaptığım hastanede başka bir doktora gittim bu kez. İlk muayenemdi yani. Bu hastane güzel diye burada doğurayım diyorum ama bakalım zaman ne gösterecek. Bize 1 saat mesafede yol biraz sıkıntı ama konfor için değer gibi geliyor.
Maşallah minnoşunaa 😍 kordon kendisi mi cozulecekmis dönerken nasıl olcakmis canım
Önden gitmesini doktorlar neden problem yapıyor acaba 🤔

Maşallah minnoşunaa 😍 kordon kendisi mi cozulecekmis dönerken nasıl olcakmis canım
Önden gitmesini doktorlar neden problem yapıyor acaba 🤔
Evet hareket ederken dolamış çözülebilirmiş de böyle de kalabilirmiş böyle kalırsa sezaryen olur dedi ama normali destekleyen bir doktor aslında merak etme daha küçük düzelir falan dedi.
İri bebek olursa doğum zor olur dedi, bir de şekerli besinlerden dolayı kilo alırsa ileride şeker problemi olabilirmiş. Protein ağırlıklı beslen dedi. Ben de bebek kilo aldıkça seviniyordum ele avuca gelsin diye 😄

Ay maşallah 1bucuk kiloya değmiş 😍 kaç hafta önde görünüyor şuan
Maalesef bizde fiyatı sabitlemiyorlar benimki doğuma kadar kaç olur Allah bilir 😀 bebekler bizler iyi olalım da sağlıkla geçsin şu süreç hiç önemli değil ya napalım artık 🥺🥺
aminnn canım inşallah güzel geçirelim de süreçleri gerisi önemli değil 😍😍

Ay maşallah 1bucuk kiloya değmiş 😍 kaç hafta önde görünüyor şuan

aminnn canım inşallah güzel geçirelim de süreçleri gerisi önemli değil 😍😍
Çok şükür 🙏🏻🥰 Bugün 28+1 im normalde 29+2 ile uyumlu dedi canım. Bu doktor iri bebek istemiyor sanırım ama ben istiyorum valla napayım 4 kiloyu geçerse sezaryen olurum artık 😄

Çok şükür 🙏🏻🥰 Bugün 28+1 im normalde 29+2 ile uyumlu dedi canım. Bu doktor iri bebek istemiyor sanırım ama ben istiyorum valla napayım 4 kiloyu geçerse sezaryen olurum artık 😄
Valla bende şöyle toplu olsun istiyorum kızım kedi yavrusu kadardı elime geldiğinde oyüzden galiba 🤣🤣 olsun sağlıkla kucağımıza alalım da sezaryen normal farketmez doğum doğumdur ya 😂 sonraki kontrol nezaman yine 1 ay mı attı erkene çekti mi artık

Valla bende şöyle toplu olsun istiyorum kızım kedi yavrusu kadardı elime geldiğinde oyüzden galiba 🤣🤣 olsun sağlıkla kucağımıza alalım da sezaryen normal farketmez doğum doğumdur ya 😂 sonraki kontrol nezaman yine 1 ay mı attı erkene çekti mi artık
Ay hele seninki iyice minnaktır kıyamam 🥹 bu sefer sen de iri bebek doğur inşallah 🤗
1 ay sonra gel dedi 32. haftada hem izne ayrılacam onun raporunu alırsın dedi. 32 den sonra mı ayda 2 ye düşecek acaba

Benim ilk gebeliğimde böyleydi eşim. sendromamı giriyorlar nedir iyice azıtmıştı benimkide 😒 bişey olmaz Allahın izniyle geçen bi arkadaşta çok korkmuştu onda da benzer durum olmuştu bi tarafa toplanması vs. Sen güzel bi kahvaltı yap bi ılık duşa gir rahatla bebişini de rahatlat. Takma dicem de tartışılan eş olunca illaki takıyor insan kafasına. Ama sen bebeğini düşün etkileniyor şuan ruh halinden
Öyle yaptım dış aldım evden gitti öyle rahatladım biraz çünkü içine kötü ruh girmiş kadar kötü ve acımasız bebeğimi düşünerek takmamaya çalışıyorum

Ay hele seninki iyice minnaktır kıyamam 🥹 bu sefer sen de iri bebek doğur inşallah 🤗
1 ay sonra gel dedi 32. haftada hem izne ayrılacam onun raporunu alırsın dedi. 32 den sonra mı ayda 2 ye düşecek acaba
Aminnn canım 😍🙏
Ay çok heyecanlı bende önümüzdeki cuma gitcem 28+6 oluyorum o gün sonra 32 de çağırır sanırım sonra da iki haftada bir 😍😍 zaman geçiyor vakit yaklaşıyor heyecanlı bekleyiş 🤭😍

Back
X