2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Dün ebe beni baya aydınlattı 😅 bebek dik durduğu için ve hafif kilosu olan anneler kaburgalarında batma hissediyormus.. yemek yerken olsun her zaman geriye doğru dik dur rahat edersin mide sorunu da daha az yaşarsın yemek borunda rahat olur bu sayede dedi
Hem kaburgalarimda hissediyorum hem kürek kemiğimde 🥺 dik oturunca kaburga bir şekilde düzeliyor da kürek kemiğim kulunç girmiş gibi epeyi ağrıyor 🥺

kızlar bahar alerjisi olan var mı ? iki hafta önce başladı geçmiyor asla. ,
sabaha kadar uyuyamıyorum burnum tıkalı nefes alamıyorum. İlaçta kullanamıyorum maalesef.
Doktorunuza sordunuz mu? Niye ilac kullanamiyorsunuz? Benim de cok yuksek bahar alerjim var bu ara zorluyor doktorumun onerdiigi burun spreyim iyi geldi o yuzden ilaca gecmedim. Ama ilacta onerdi.

Bende e bebeğin seti var. Tırnak makasının uzun saplı olması güzel rahat tutuluyor. Ama tarak beş para etmez tüyleri dökülüyor çocuğun kafasına geliyor. sette tek kullandığım tırnak makası oldu yani diğerlerini kullanmadım. Bende tarak arayışındayım
Çocuk dökünce tecrübe edicez inşallah dökülmez ancak yumuşacık çok güzel :)

Eveet düzenleyicileri yıkadım, hem valiz hem de şifonyer için olanları 🤭 haftasonu da kıyafetleri yıkayıp utulemeyi düşünüyorum sonra da eşime ders vercem, acil durum dersi😁
Düzenleyicleri nasıl yıkayacağız elde mi ben silerim diye düşünmüştüm :( Yıkayınca içinde sert karton gibi malzeme zarar görmüyor mu ?

Günaydın kızlar sağlık ocağı kontrolünde kan tahlili yapalım dediler bugün sonuçlar çıkmış. 1.5 ay önce hastanede yaptırmıştım öncesinde. O zaman kanım 12 ymiş şimdi 10 a düşmüş alt sınır 11. Ve kan ilacı kullanıyorum her gün. Neden öyle oldu acaba ya ölçüm kaynaklı mı :/ normalde de kansızlığım vardı zaten ama hamilelikte iyi gidiyor diyordum. Gitmiyormuş 🥲
10 çok düşük değil bence benim 6 idi 9 oldu sonra 12 falan oldu demirim çok düşüktü onu da takviye aldım niye düşüyor diye sorduğumda bebek alıyor her şeyini dedi.
Ben düzenli olarak kan tahlili yaptırıyorum bence sende aksatma canım ama 10 gerçekten çok düşük değil üzme kendini.

!!!Kızlar birde çok önemli ebe dedi ki artık evde yalnız başına duşa girme dedi.. eşin olsun veya başka biri olsun evde dedi. Bilimsel açıklamasını yaptı da ben unuttum damarlarla alakalı bir şeymiş :anneadayı:
Ay ben öğlenleri çocuğu uyutunca girip çıkıyorum hemen akşamları gireyim artık o durumu bilmiyordum 🤔
Çocuk dökünce tecrübe edicez inşallah dökülmez ancak yumuşacık çok güzel :)
ay yorumlara baktım genelde iyi. Kötü yorum az var onuda koku olmasın diye adaçayı taneleri koymuşlar onu anlayamayanlar yapmış genelde. Bende bundan alayım inşallah dökülmez

Kızlar eşleriniz doğuma girmeyi düşünüyor mu ?
Bu konuyu konuşmadık ama ben girsin istemiyorum kapıda beklesin biraz stres yapsın ben bir o dokuz doğursun istiyorum 🤣🤣 yanımda olursa her aşamayı görür bilir bekleme stresini yaşamaz 🤭 ay fena mı düşündüm nedir 🤣

Bu konuyu konuşmadık ama ben girsin istemiyorum kapıda beklesin biraz stres yapsın ben bir o dokuz doğursun istiyorum 🤣🤣 yanımda olursa her aşamayı görür bilir bekleme stresini yaşamaz 🤭 ay fena mı düşündüm nedir 🤣
Ahahahah çok iyi 😂😂
Ben de girmesini istiyorum açıkçası ama eşim de seni öyle görürsem fenalaşırım diyor serum takarken bile bakamıyor 😂
Ben de yanımda olsun beraber doğuralım istiyorum 😂😂

Dün ebe beni baya aydınlattı 😅 bebek dik durduğu için ve hafif kilosu olan anneler kaburgalarında batma hissediyormus.. yemek yerken olsun her zaman geriye doğru dik dur rahat edersin mide sorunu da daha az yaşarsın yemek borunda rahat olur bu sayede dedi
Benim ebe de cinsel ilişkiyi azalt bu haftadan sonra dedi 🥹🥹🥹

Kızlar özellikle sağ kürek kemiğimin olduğu yer, hemen altı çok ağrıyor 🥺 çalışırken falan birden kramp giriyor. Otururken zorlanıyorum artık arkama yaslanmazsam eğer direkt kramplar başlıyor. Var mı aynı ağrıyı çeken? Nasıl bir çözüm bulabilirim geçmesi için
Aynı benim ağrım canım bebek büyüdükçe rahim büyüdükçe oluyormuş mecbur bir müddet çekeceksin maalesef ben doktora da söyledim yapacak bir şey yok maalesef dedi rahim yeterince büyüdüğü zaman yer açılınca rahatlayacaksın ben iki üç haftadır rahatladım kendiliğinden geçti ama senin gibiydim asla yastıksız duramazdım yaslanmazsam olmuyordu. Bir kaç hafta asla geçmedi. Bizim bebekler yukarda diye böyle olduk sanırım. İnşallah senin de hemen geçer 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Benim ebe de cinsel ilişkiyi azalt bu haftadan sonra dedi 🥹🥹🥹
bana demedi de bu aralar benim içimden gelmiyor 😅 erken doğum riskini azaltmak için mi acaba
Hem kaburgalarimda hissediyorum hem kürek kemiğimde 🥺 dik oturunca kaburga bir şekilde düzeliyor da kürek kemiğim kulunç girmiş gibi epeyi ağrıyor 🥺
Allah allah kürek kemiği hakkında bir şey demediği için bilemedim benim çok içten güldüğümde basınç oluyo gibi oluyo kürek kemiğimde... doktora sorduğumda istersen canim

bana demedi de bu aralar benim içimden gelmiyor 😅 erken doğum riskini azaltmak için mi acaba

Allah allah kürek kemiği hakkında bir şey demediği için bilemedim benim çok içten güldüğümde basınç oluyo gibi oluyo kürek kemiğimde... doktora sorduğumda istersen canim
Anlamadım ki utandım sormaya 😀😀😀 demekki erken doğum riski vs olmasın diyedir bebek rahatsız olur mu ki bu haftadan sonra 😀😀😀

Aynı benim ağrım canım bebek büyüdükçe rahim büyüdükçe oluyormuş mecbur bir müddet çekeceksin maalesef ben doktora da söyledim yapacak bir şey yok maalesef dedi rahim yeterince büyüdüğü zaman yer açılınca rahatlayacaksın ben iki üç haftadır rahatladım kendiliğinden geçti ama senin gibiydim asla yastıksız duramazdım yaslanmazsam olmuyordu. Bir kaç hafta asla geçmedi. Bizim bebekler yukarda diye böyle olduk sanırım. İnşallah senin de hemen geçer 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Canım kaburga bebekten onu anladım da sırtımda kürek kemiğim neden bu kadar batıyor 🥺 daha şimdiden tasiyamiyorum gibi, son ay napcam bilmiyorum 🥺

Back
X