- 6 Eylül 2022
- 2.016
- 2.627
- 63
- 30
Klasik kayınvalide ben devlette doğurdum bak turp gibiler diyor gerçekten sabır sınıyorAyy saglıktan onemlısı mı var sacmalıyorlar kıskanıyorlar resmen
En ıyısını demişin canım mecbur gelecek dıye dusunmek en ıyısı bende mı oyle dusunsem mecbur geleceksınız dıye dur bakalım belkı benım ıkna olmadıgımı gorunce gelırler suan onlar ne olsa gelir mantıgındalarBenim kardeşim de sınava hazırlanıyor annem gelecek ama yanıma inşallahkesinlikle artık büyüdüler bir hafta kendi başlarına bir şekilde yaşayabilirler ayrıca babamlar abimler var, evi bok götürecek evet ama napalım biz de o annenin evladıyız anneme bazen diyorum doğurup doğurup sokağa atmak analık değil tabiki gelip bakacaksın bana diyorum yoksa seni gazeteye haberlere veririm üvey miyim diyorum ikna ettim şimdi gelip kalacak majestelerim
Bence bizim max zorlanacağımız 3-4 gün . 3-4 gün sonra bebeği yıkamayı da öğreniriz kendimizi de yıkarız yavaş yavaş ayaklanırız bebeğe alışırız sonrası rutine biner artık diye düşünüyorum. Ben annem felan diyorum da kesinlikle en büyük destekçilerimiz eşlerimiz . Onlar yanımızda olsun anneye de 3 güne ihtiyaç duymayız bence tamam biraz öküz benimki ama yardım ederler en azındanCanım sağolsun cok yakın komsularım var gelır gıderler eşimde var ızın alır annemde en azından 3 4 gün gelir diye tahmın edıyorum 3 4 günde kv gelır ne olsa bahaneleri cok hemen gıderlerbı yandan da ıyı ne yapayım yetısemedıgımde yardımcı tutarım
O zaman dyson falan almayı duusnmesın adama kufur eder gibiKlasik kayınvalide ben devlette doğurdum bak turp gibiler diyor gerçekten sabır sınıyor
Maddi durumunuz yetiyorsa o en ufak bir yorum bile yapamaz hatta maddiyat yetmiyorsa bile sen karar verirsin buna o değil. Diğer geline de böyle davransın bakalım görürüz onuBu arada kv her zaman ki formunda özelde doğumun 30 bin olduğunu duyunca devletin suyu mu çıkmış orada da doğuyor çocuk devlette doğursun demiş Allah'tan eşim saçmalama anne doktorumuz orda ve bende devlet istemiyorum demiş ama kadın asla kendinden bir şey kaybetmiyor diğer oğlu evlenecek ona airfreyer dyson alacakmış yani tövbe tövbe diyerek geziyorum bir kaç gündür
Oyyy maşallah baya büyümüş kaç haftalıksın canımGunaydin kizlar.
Ben son 1 haftadir pek iyi degilim.kalcamda agri var.ustune basamiyorum.midem bagirsagim rahatsiz ne oldugundanda emin degilim.doktor lansor yazdi ama yine de hicbirsey yiyemiyorumkilo verdim bu hafta.epey almistim gerci. napacagim hic bilmiyorum.deli gibi ter atiyorum.geceleri hele nasil bi ter.uykular haram.zor bi doneme girdik sanirim..benim bebe 1.9 kg olmus buyuyor..
Insallah bebek konusunda değil de ev konusunda yardımcı olurlar bazı anneler kv genelde bebege bakmayı ıs sayıyor gelınden hızmet beklıyor ama ben sanırım pınpırıklı bı anne olucam kımseye veremem yıkama falan ısıne gelınce de bence bız annelerımızden daha bılgılıyız yaBence bizim max zorlanacağımız 3-4 gün . 3-4 gün sonra bebeği yıkamayı da öğreniriz kendimizi de yıkarız yavaş yavaş ayaklanırız bebeğe alışırız sonrası rutine biner artık diye düşünüyorum. Ben annem felan diyorum da kesinlikle en büyük destekçilerimiz eşlerimiz . Onlar yanımızda olsun anneye de 3 güne ihtiyaç duymayız bence tamam biraz öküz benimki ama yardım ederler en azından
Eskiden özel hastane kavramı olsaydı bu kayınvalideler allem eder kullem eder özelde doğururdu. Bakma o zamanlar imkanlar kısıtlı mecburlardı. Şimdiki zamanda doğursalardı Acıbadem’den aşağısı kesmezdi hiçbirini emin olKlasik kayınvalide ben devlette doğurdum bak turp gibiler diyor gerçekten sabır sınıyor
Kadın bilerek yapıyor bayılıyor yeni gelinine ama bulacak belasını kız istiyor bu tamam kızım diyor gerçekten bu hayatta böyle kızlar değerli oluyor dyson al airfreyer al geçen gün kahvaltı takımı tencere seti almış ama ben devlette doğurcakmışım şaka gibi bir kadın bende erkek annesi olacağım ama böyle de olunmaz yaniO zaman dyson falan almayı duusnmesın adama kufur eder gibibazı durumlar can sıkıyor konusunca ama en azından konusunca sonra gene bebeklerımıze adapteyız
Hep kılıf işte işine geldiği gibiEskiden özel hastane kavramı olsaydı bu kayınvalideler allem eder kullem eder özelde doğururdu. Bakma o zamanlar imkanlar kısıtlı mecburlardı. Şimdiki zamanda doğursalardı Acıbadem’den aşağısı kesmezdi hiçbirini emin ol
Kesinlikle. Aman boşver iş de yapmasın idare edersin gerekirse o bir hafta evini bok götürsün yeterki senle bebek iyi olun. Benim kv bir kere mutfakta bulaşık yıkadı Allahım tüm eşyalarımın yerlerini kafasına göre yerleştirmiş bir kaç gün kendi mutfağımda eşya bulamadım çıldırdımInsallah bebek konusunda değil de ev konusunda yardımcı olurlar bazı anneler kv genelde bebege bakmayı ıs sayıyor gelınden hızmet beklıyor ama ben sanırım pınpırıklı bı anne olucam kımseye veremem yıkama falan ısıne gelınce de bence bız annelerımızden daha bılgılıyız ya
Ama canım ah tutuyor beklesın o yenı gelını gelır cok ıyı bı gelın ona hey Allahım en ıyısı bunları bosvermek sabretmeye bıle değmezlerKadın bilerek yapıyor bayılıyor yeni gelinine ama bulacak belasını kız istiyor bu tamam kızım diyor gerçekten bu hayatta böyle kızlar değerli oluyor dyson al airfreyer al geçen gün kahvaltı takımı tencere seti almış ama ben devlette doğurcakmışım şaka gibi bir kadın bende erkek annesi olacağım ama böyle de olunmaz yani
Daha bızımkı hiç gelip kalmadı tavrını falan bılmıyorum oyle bı durum olursa bende çıldırırım uff yaKesinlikle. Aman boşver iş de yapmasın idare edersin gerekirse o bir hafta evini bok götürsün yeterki senle bebek iyi olun. Benim kv bir kere mutfakta bulaşık yıkadı Allahım tüm eşyalarımın yerlerini kafasına göre yerleştirmiş bir kaç gün kendi mutfağımda eşya bulamadım çıldırdımben hiç karışmasını istemiyorum hatta ben ona çayını kahvesini getireyim mutfağa girmesin
Saç mı boyayacakHep kılıf işte işine geldiği gibiçocuk doğmadan saçını boyanması lazımmış yok gözünde bir şey varmış onu aldirmasi lazımmış bu yaştan sonra sidik yarıştırıyoruz yani
ayrımcılık yapan kadından nefret ederim. Biz de kız isteyeceğiz. Annemi hep tembihlerim diğer geline ne alındıysa aşağı olmayacak diye. Annem de Allah var hak geçmesin diye uğraşıyor. Resmen kul hakkı benceKadın bilerek yapıyor bayılıyor yeni gelinine ama bulacak belasını kız istiyor bu tamam kızım diyor gerçekten bu hayatta böyle kızlar değerli oluyor dyson al airfreyer al geçen gün kahvaltı takımı tencere seti almış ama ben devlette doğurcakmışım şaka gibi bir kadın bende erkek annesi olacağım ama böyle de olunmaz yani
Yok diğer gelin melek sırf bana gıcıklık olsun diye 2 kere gördüğü kıza bayılıyorMaddi durumunuz yetiyorsa o en ufak bir yorum bile yapamaz hatta maddiyat yetmiyorsa bile sen karar verirsin buna o değil. Diğer geline de böyle davransın bakalım görürüz onu
Benimki Konya’yı dünürüne gezdirmek için dünürüyle gelip kaldılar , tabi benim o zamanlar ters önlükle ruh sağlığına yatmam gerekiyordu o derece psikolojim bozuldu. Dünürüm 4 çocuğuyla geldiler ben sabah akşam fakültede olduğum için mutfakta kahvaltıyı hep kendileri hazırlamış toplamış gezmişler yatakları kendileri yaptılar, ev sahibi gibi davranıldı hatta müsait miyim diye bile sorulmadı ben işteyken bana haber verildi ahhahahaha sırf Konya’yı gezdirmek içinDaha bızımkı hiç gelip kalmadı tavrını falan bılmıyorum oyle bı durum olursa bende çıldırırım uff ya
İşte olması gereken de o zaten ama maalesef her insan vicdanlı olmuyor saç boyatmakta kıskançlıktan çıktı ben boyatamiyorum yakın zamanda da boyatamam dedim hop boyaması geldiSaç mı boyayacakay sakın izin verme
ayrımcılık yapan kadından nefret ederim. Biz de kız isteyeceğiz. Annemi hep tembihlerim diğer geline ne alındıysa aşağı olmayacak diye. Annem de Allah var hak geçmesin diye uğraşıyor. Resmen kul hakkı bence
Aynen Allaha havale ediyorum kız zaten tam şeytan hakkını buldu yaniAma canım ah tutuyor beklesın o yenı gelını gelır cok ıyı bı gelın ona hey Allahım en ıyısı bunları bosvermek sabretmeye bıle değmezler
Konyaya yolu düşen senin evi otel olarak kullanabiliyor herhaldeBenimki Konya’yı dünürüne gezdirmek için dünürüyle gelip kaldılar , tabi benim o zamanlar ters önlükle ruh sağlığına yatmam gerekiyordu o derece psikolojim bozuldu. Dünürüm 4 çocuğuyla geldiler ben sabah akşam fakültede olduğum için mutfakta kahvaltıyı hep kendileri hazırlamış toplamış gezmişler yatakları kendileri yaptılar, ev sahibi gibi davranıldı hatta müsait miyim diye bile sorulmadı ben işteyken bana haber verildi ahhahahaha sırf Konya’yı gezdirmek için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?