2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
En ıyısını demişin canım mecbur gelecek dıye dusunmek en ıyısı bende mı oyle dusunsem mecbur geleceksınız dıye dur bakalım belkı benım ıkna olmadıgımı gorunce gelırler suan onlar ne olsa gelir mantıgındalar

Bence bizim max zorlanacağımız 3-4 gün . 3-4 gün sonra bebeği yıkamayı da öğreniriz kendimizi de yıkarız yavaş yavaş ayaklanırız bebeğe alışırız sonrası rutine biner artık diye düşünüyorum. Ben annem felan diyorum da kesinlikle en büyük destekçilerimiz eşlerimiz . Onlar yanımızda olsun anneye de 3 güne ihtiyaç duymayız bence tamam biraz öküz benimki ama yardım ederler en azından

Klasik kayınvalide ben devlette doğurdum bak turp gibiler diyor gerçekten sabır sınıyor
O zaman dyson falan almayı duusnmesın adama kufur eder gibi bazı durumlar can sıkıyor konusunca ama en azından konusunca sonra gene bebeklerımıze adapteyız

Maddi durumunuz yetiyorsa o en ufak bir yorum bile yapamaz hatta maddiyat yetmiyorsa bile sen karar verirsin buna o değil. Diğer geline de böyle davransın bakalım görürüz onu

Oyyy maşallah baya büyümüş kaç haftalıksın canım

Insallah bebek konusunda değil de ev konusunda yardımcı olurlar bazı anneler kv genelde bebege bakmayı ıs sayıyor gelınden hızmet beklıyor ama ben sanırım pınpırıklı bı anne olucam kımseye veremem yıkama falan ısıne gelınce de bence bız annelerımızden daha bılgılıyız ya

Klasik kayınvalide ben devlette doğurdum bak turp gibiler diyor gerçekten sabır sınıyor
Eskiden özel hastane kavramı olsaydı bu kayınvalideler allem eder kullem eder özelde doğururdu. Bakma o zamanlar imkanlar kısıtlı mecburlardı. Şimdiki zamanda doğursalardı Acıbadem’den aşağısı kesmezdi hiçbirini emin ol

O zaman dyson falan almayı duusnmesın adama kufur eder gibi bazı durumlar can sıkıyor konusunca ama en azından konusunca sonra gene bebeklerımıze adapteyız
Kadın bilerek yapıyor bayılıyor yeni gelinine ama bulacak belasını kız istiyor bu tamam kızım diyor gerçekten bu hayatta böyle kızlar değerli oluyor dyson al airfreyer al geçen gün kahvaltı takımı tencere seti almış ama ben devlette doğurcakmışım şaka gibi bir kadın bende erkek annesi olacağım ama böyle de olunmaz yani

Hep kılıf işte işine geldiği gibi çocuk doğmadan saçını boyanması lazımmış yok gözünde bir şey varmış onu aldirmasi lazımmış bu yaştan sonra sidik yarıştırıyoruz yani

Kesinlikle. Aman boşver iş de yapmasın idare edersin gerekirse o bir hafta evini bok götürsün yeterki senle bebek iyi olun. Benim kv bir kere mutfakta bulaşık yıkadı Allahım tüm eşyalarımın yerlerini kafasına göre yerleştirmiş bir kaç gün kendi mutfağımda eşya bulamadım çıldırdım ben hiç karışmasını istemiyorum hatta ben ona çayını kahvesini getireyim mutfağa girmesin

Ama canım ah tutuyor beklesın o yenı gelını gelır cok ıyı bı gelın ona hey Allahım en ıyısı bunları bosvermek sabretmeye bıle değmezler

Daha bızımkı hiç gelip kalmadı tavrını falan bılmıyorum oyle bı durum olursa bende çıldırırım uff ya

Hep kılıf işte işine geldiği gibi çocuk doğmadan saçını boyanması lazımmış yok gözünde bir şey varmış onu aldirmasi lazımmış bu yaştan sonra sidik yarıştırıyoruz yani
Saç mı boyayacak ay sakın izin verme
ayrımcılık yapan kadından nefret ederim. Biz de kız isteyeceğiz. Annemi hep tembihlerim diğer geline ne alındıysa aşağı olmayacak diye. Annem de Allah var hak geçmesin diye uğraşıyor. Resmen kul hakkı bence

Maddi durumunuz yetiyorsa o en ufak bir yorum bile yapamaz hatta maddiyat yetmiyorsa bile sen karar verirsin buna o değil. Diğer geline de böyle davransın bakalım görürüz onu
Yok diğer gelin melek sırf bana gıcıklık olsun diye 2 kere gördüğü kıza bayılıyor vallahi Allah kayınvalide şansı versin canım ben belamı buldum resmen az kaldı ağzımı açmama

Daha bızımkı hiç gelip kalmadı tavrını falan bılmıyorum oyle bı durum olursa bende çıldırırım uff ya
Benimki Konya’yı dünürüne gezdirmek için dünürüyle gelip kaldılar , tabi benim o zamanlar ters önlükle ruh sağlığına yatmam gerekiyordu o derece psikolojim bozuldu. Dünürüm 4 çocuğuyla geldiler ben sabah akşam fakültede olduğum için mutfakta kahvaltıyı hep kendileri hazırlamış toplamış gezmişler yatakları kendileri yaptılar, ev sahibi gibi davranıldı hatta müsait miyim diye bile sorulmadı ben işteyken bana haber verildi ahhahahaha sırf Konya’yı gezdirmek için

İşte olması gereken de o zaten ama maalesef her insan vicdanlı olmuyor saç boyatmakta kıskançlıktan çıktı ben boyatamiyorum yakın zamanda da boyatamam dedim hop boyaması geldi

Konyaya yolu düşen senin evi otel olarak kullanabiliyor herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…