2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Ay tam tahmin ettiğim gibi vallahi tam olarak öyle düşündüm organlara vuruyor galiba diye. Dünden beri hala aynı arada mideme vuruyor ama hafif hafif öyle güçlü gelmiyor. Kaç gün takıldı o pozisyonda senin bebiş? Nezaman tekrar döndü

Helal olsun bende tutmaya çalışıyorum ama yüz yüze tanısmadığımız için unutuyorum
Bir anda birden fazla şey düşünüyorum ondan oluyor beynimi durduramıyorum
Yüzyüze tanışsak daha kolay olur ama isimden akılda tutmak zor oluyor birinin bi sorunu var ama adı neydi hangisiydi filan oluyoruz bazen

He ya zaten kocasını hadi suruklemese tansiyonu şekeri bilmem ne beni çıldırtır bu seferde eşim onu doktora götürüp durur bende ne anlarim o işten
Canım sen birde tecrübeli olunca iyilesene kadar annen en azından yardımcı olur sonra yine kendi başının çaresine bakıcı olmasa bile bakarsın ama ben ne bebek bakmayı biliyorum ne bir şey artık ne biliyim kendi annemde gelemezse kimseyi istemem

Vallahi bunu bende merak ediyorum
Benimki ayak üstü gelip görür gider nenelik bana yakışmadı der gider ona iki saat bile vermiyorum onun için o iki saatte kendimi tutmayı düşünüyorum ben şimdiden kafamda sildim kv lohusa gelin tartışmasını ay birde spor yaparken zıplamış belini sakatlamış çorap bile giyemiyor şu an anam artık yaşlandın kabul et ben bile zıplayarak spor yapmıyorum asla kabul etmiyor yaşlandığını ona torun getirdim, kuma getirselerdi ona daha az üzülürdü hahshdjdjdjd

Yüzyüze tanışsak daha kolay olur ama isimden akılda tutmak zor oluyor birinin bi sorunu var ama adı neydi hangisiydi filan oluyoruz bazen
Aynen canım mesela melegim can hiç unutmuyorum onu
Bu arada bu kasigima sancı yine az önce girdi geri gitti beni doktor nstye alır büyük ihtimal artık

Senin kvye ben hayranım

Benim kardeşim de sınava hazırlanıyor annem gelecek ama yanıma inşallah kesinlikle artık büyüdüler bir hafta kendi başlarına bir şekilde yaşayabilirler ayrıca babamlar abimler var, evi bok götürecek evet ama napalım biz de o annenin evladıyız anneme bazen diyorum doğurup doğurup sokağa atmak analık değil tabiki gelip bakacaksın bana diyorum yoksa seni gazeteye haberlere veririm üvey miyim diyorum ikna ettim şimdi gelip kalacak majestelerim

Ay eleştiriyoruz eleştiriyoruz düşünsene biz de oğlan anası olunca torun olunca psikolojimiz bozuluyor yaşlanıyoruz diye tahammül edemiyoruz ay evlerden Irak ya Banu alkan bile yaşlandığını kabul ediyor
Aaaa banu Alkan kabul etti mi en son hala gençliğini atıp duruyordu ahahahhaha
Gelinimiz de bize muhakkak bi kulp bulur

3-4 gün takıldı öyle 3 günün sonunda ben doktora gittim hareketleri az ne olur ne olmaz diye doktora gittiğim günün akşamı başladı gene sert sert vurmaya beni korkutup doktora gitmemi bekliyomuş

Aynen canım ya ben Kardelenzey annesinin yerinde olsam doğum yapacak olana giderdim sonuçta o da o yollardan geçmiş ne kadar zor tahmin etmesi lazım Kardelenzey Annene ss alıp atıyorsun

Vayy be kadındaki hırsa bak atlaya zıplaya spor yapacak kadar seviyor hayatı demek ki.. Torun geliyor ya yaşlanmadım ben diye kanıtlamaya çalışıyordur

Kızlar kaçıncı haftadan sonra yanınızda biri sürekli olacak benim annem nisanda gelecek evi hazırlayacağız ne zaman tamamen kalsın ilk bebek bilemiyorum ne olacak yalnız kalmak istemiyorum çünkü eşim çok pimpirikli annem daha sakin ama onu da çok yormak istemiyorum erkenden çağırıp 40ına kadar kalacak zaten kadına da zor olur sanki kayınvalidem konu dışı ben rahat edemem onunla garip bir insan

Canım sabretmekten cok dusunmuyorum dusununce ıllakı sınırlenıyorum ıllakı tepkı gosterıyorum ama sımdı oncelıgım bebeğim hergun ona okuyorum konusuyorum daha cok bebeğimi düşünüyorum o etkılenmesin diye bebeğimin ihtiyacları daha bıtmedı onlarla ılgılenıyorum zaten her hafta nst haftaya doktorda randevum var ama dedıgın gıbı lohusalıkta patlayabılırım ınsallah patlarım da oh olsun derım

Bu arada kv her zaman ki formunda özelde doğumun 30 bin olduğunu duyunca devletin suyu mu çıkmış orada da doğuyor çocuk devlette doğursun demiş Allah'tan eşim saçmalama anne doktorumuz orda ve bende devlet istemiyorum demiş ama kadın asla kendinden bir şey kaybetmiyor diğer oğlu evlenecek ona airfreyer dyson alacakmış yani tövbe tövbe diyerek geziyorum bir kaç gündür

Canım sağolsun cok yakın komsularım var gelır gıderler eşimde var ızın alır annemde en azından 3 4 gün gelir diye tahmın edıyorum 3 4 günde kv gelır ne olsa bahaneleri cok hemen gıderler bı yandan da ıyı ne yapayım yetısemedıgımde yardımcı tutarım

Ayy saglıktan onemlısı mı var sacmalıyorlar kıskanıyorlar resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…