Ayrı şehirlerde olmanın kötü yanıAay kızlar kv'lerinizi okuyunca şükrettimbenim tek problemim şu an doğuma geleceğiz biz de nasip olursa dediler ama ben lohusalık doneminde annem yanımda olsun istiyorum, annem de Haziran'da memlekete gidecek kv o zaman gelirse benim için daha iyi olur gibime geliyor, eşim de bu şekilde düşünüyor ama bunu kırmadan incitmeden nasıl soylicez bilmiyoruz hala söyleyemedik doğum geliyor
Aay biz de kaynana olcaz ama ne bileyim bana bunlar çok garip geliyor yani yapmayız böyle şeylerVallahi ortalık git gide karışıyor kuzum sanki kaynanamin hormonları benimkini geçti gibiincitmeden söylenmiyor biz 30 kişi doğumdan sonra evde olacağız herhalde söyleyemiyoruz çünkü özellikle yaşlılara hiç söylenmiyor
Çok çok çok katılıyorumBence bizim max zorlanacağımız 3-4 gün . 3-4 gün sonra bebeği yıkamayı da öğreniriz kendimizi de yıkarız yavaş yavaş ayaklanırız bebeğe alışırız sonrası rutine biner artık diye düşünüyorum. Ben annem felan diyorum da kesinlikle en büyük destekçilerimiz eşlerimiz . Onlar yanımızda olsun anneye de 3 güne ihtiyaç duymayız bence tamam biraz öküz benimki ama yardım ederler en azından
Bence iyi canım fiyatı, Eskişehir Acıbadem 38 bin dedi en alt paketine, Kütahya’da iki tane özel var biri 15 diğeri 18 dedi. Küçük şehirde daha uygun tabi fiyatlarKızlar ben normalde kontrollere devlete gidiyorum ama doğumu özelde yapıcam inşaAllah, erkek doktor istemediğim için.bu gün fiyat bilgisi aldım sadece doğum için 22 bin dedi hastanenin yorumlarıda güzel. 32 haftadan sonra geleni kabul etmiyormuş doktor onuda öğrenmiş oldumAnkarada oturuyorum bu arada sizce fiyat nasıl? Sizler kaça anlaştınız
Annem aynı şehirde Allah'tanAyrı şehirlerde olmanın kötü yanıbizimki aynı şehirde Allahtan görüp gidiyor evine
Ama annem kalmazsa bu sefer belki kalabilir kaynanam. Bakalım inşaAllah gelir anam
Bencede ya herşeyin bi acemiliği olur Rabbım buyuk hallederiz bende içgüdüsel olduguna ınanıyorumBen bakım konusunda çok korkuyorum ama bir yandan da bakınca hamilelikte çok şey öğrendik, yediğimiz içtiğimiz olsun vs yine bir çok sorumluluğumuz var bebek büyüsün diye. Hiç bilmediğimiz bir şey yaşıyoruz ama bebisler de şükür sağlıklı şekilde ilerliyor. Doğum da böyle olacak sanırım araştıra araştıra ogrencez bir şeyler bir de iç güdü geliyor diyorlar ya yaparız beebiz aklımıza koyduğumuz her şeyi yaparız
Annen niye gelmiyor daha zor bir zaman yok herhalde doğumdan sonra ihtiyaç özellikle anne neyi bekliyor tabi ki bunu da atlatırsın iç güdüsel bakarsın zaten bebişe ama yanında olmaması kırıcı biraz yani ben kırılırım Allahtan kaynanadan yana şanslıymışsin Rabbım yardım etmiş bir taraftanBen de kayınvalideden yana şanslıyım sanırım maşallah diyimbeni de annem sağolsun yarı yolda bıraktı doğumuna gelmeyeceğim diyerek Kayınvalidem hemen arayın doğum olacak olursa, atlar geliriz dedi. Ama o da 65 yaşında ve çok dinç değil, yani çok yardımı olmaz ama en azından bir çorba falan yapar bebeği tutar diye düşünüyorum.
Eşime söylemedim annem gelmek istemiyor diye bir ton laf edecek şimdi. Dün sordu anneni mi çağıracağız benim annemi mi diye bilmiyorum dedim
Annemle de geçen gün konuşuyoruz telefonda şey diyor kardeşin de sen de zor durumdayken hiç yardım istemiyorsunuz, hep kendiniz halletmeye çalışıyorsunuz, ee neden acaba anne bizden bişey beklemeyin dediğin için olabilir mi dedim ee zorda kalınca da söyleyin diyo. Doğumdan daha zoru mu var şu an diyemedim tabi kapattım konuyu, ama hala içimde ukde. Neyse inşallah kimseye muhtaç olmadan kendi kendimize atlatırız süreçleri
Gördüm o videoyu ya çok üzüldüm kıza yazık kalmış sessiz kenarda . Eşin anlıyor güzel ama yaşlılar anlamıyorAay biz de kaynana olcaz ama ne bileyim bana bunlar çok garip geliyor yani yapmayız böyle şeyleroof geçen Instagramda bir video dolaşıyordu ya kadın yeni doğum yapmış hastane odasında bissuru kişi yiyor içiyor ben eşime açık açık dedim lohusalıkta kendime güvenmiyorum bagiririm bir şey olur annem kendi annem unutur ama annen kirilabilir unutmaz dedim. Bir de yeni emzircem vs kendi annem yanımda olsun isterim cekinirim yani. Eşim de evet çok iyi anlıyorum seni ama nasıl soylicez bakalım dedi
Kendisini yorgun hissediyormuş eski enerjisi yokmuş o yüzden bana güvenme kaynananı çağır dedi. 59 yaşında aslında yaşlı değil bence ama işte gelmek istemiyorum diyeni zorla getiremezsinAnnen niye gelmiyor daha zor bir zaman yok herhalde doğumdan sonra ihtiyaç özellikle anne neyi bekliyor tabi ki bunu da atlatırsın iç güdüsel bakarsın zaten bebişe ama yanında olmaması kırıcı biraz yani ben kırılırım Allahtan kaynanadan yana şanslıymışsin Rabbım yardım etmiş bir taraftan
Sanırım bizim gittigimizin zamlanmamis fiyatı 25 bindi dimi kızlarKızlar ben normalde kontrollere devlete gidiyorum ama doğumu özelde yapıcam inşaAllah, erkek doktor istemediğim için.bu gün fiyat bilgisi aldım sadece doğum için 22 bin dedi hastanenin yorumlarıda güzel. 32 haftadan sonra geleni kabul etmiyormuş doktor onuda öğrenmiş oldumAnkarada oturuyorum bu arada sizce fiyat nasıl? Sizler kaça anlaştınız
Aay biz de kaynana olcaz ama ne bileyim bana bunlar çok garip geliyor yani yapmayız böyle şeyleroof geçen Instagramda bir video dolaşıyordu ya kadın yeni doğum yapmış hastane odasında bissuru kişi yiyor içiyor ben eşime açık açık dedim lohusalıkta kendime güvenmiyorum bagiririm bir şey olur annem kendi annem unutur ama annen kirilabilir unutmaz dedim. Bir de yeni emzircem vs kendi annem yanımda olsun isterim cekinirim yani. Eşim de evet çok iyi anlıyorum seni ama nasıl soylicez bakalım dedi
Anam birde yanında kvdesini de getirecek haAnnem aynı şehirde Allah'tanolmadı anneme taşınayim o süreçte eve de kimse gelemez o zaman ziyarete falan ya bir de uzak şehir, yani gelip 2 gün kalayım olayı çok zor olur onlara da. Ben de öyle olsun istemem. bir de kv kendi kv'sine bakıyor onun gelmesi de çok zor yol uzak yaşlı kadın perişan olur. Geldiklerinde fazla kalmazlar belki onu da bilmiyorum ama işin içinden çıkamadım. Eşimin konuşması da daha doğru olur gibi ben araya girmek istemedim bakalım nolcak
Evet işte en zor kısım oGördüm o videoyu ya çok üzüldüm kıza yazık kalmış sessiz kenarda . Eşin anlıyor güzel ama yaşlılar anlamıyor
Evet büyük şehirde fiyat çok fark ediyor maalesefBence iyi canım fiyatı, Eskişehir Acıbadem 38 bin dedi en alt paketine, Kütahya’da iki tane özel var biri 15 diğeri 18 dedi. Küçük şehirde daha uygun tabi fiyatlar
Ay bide şu ev ziyaretine gelme mevzusu var ben birde bu yuzden kv gıtmek ıstemıyorum akrabalar hep gelir burası uzak dıye gelemezler dıye düşünüyorumAnnem aynı şehirde Allah'tanolmadı anneme taşınayim o süreçte eve de kimse gelemez o zaman ziyarete falan ya bir de uzak şehir, yani gelip 2 gün kalayım olayı çok zor olur onlara da. Ben de öyle olsun istemem. bir de kv kendi kv'sine bakıyor onun gelmesi de çok zor yol uzak yaşlı kadın perişan olur. Geldiklerinde fazla kalmazlar belki onu da bilmiyorum ama işin içinden çıkamadım. Eşimin konuşması da daha doğru olur gibi ben araya girmek istemedim bakalım nolcak
Getirmez de hani olur gelemezlerse beraber gelsinler madem dedim eşim de yok çok zorlanır babaannem dediAnam birde yanında kvdesini de getirecek ha
Aynen canım meselamelegim can hiç unutmuyorum onu
Bu arada bu kasigima sancı yine az önce girdi geri gitti beni doktor nstye alır büyük ihtimal artık
Kvden hangi şehirde canım? Gelse uzun mu kalır?Getirmez de hani olur gelemezlerse beraber gelsinler madem dedim eşim de yok çok zorlanır babaannem dediyoksa KV getircem demedi
Bence dayanamaz gelir gelmezse de kaynanan var eşin var kendi bilir ilerde kendi de üzülür neden gelmedim diye kimse taş taşısın istemiyor zaten ama zorla da değil tabiKendisini yorgun hissediyormuş eski enerjisi yokmuş o yüzden bana güvenme kaynananı çağır dedi. 59 yaşında aslında yaşlı değil bence ama işte gelmek istemiyorum diyeni zorla getiremezsinben de kırıldım ve asla da geçmeyecek kırgınlığım.
Evet kaynanam iyidir şükür, tribi yoktur laf etmez, bir şeye karışmaz. Ama yine de insan annesini istiyor yanında dediğin gibi. Nasip ne diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?