2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Ne sinir bozucu ya..
Sanki kv cebinden çıkacak doğum parası nesine karışıyor..
Birde antalyada öyle bi sistem var ki devlette ayakta doğururuz kesin biz gitsek o kadar dolu her yer

Ne sinir bozucu ya..
Sanki kv cebinden çıkacak doğum parası nesine karışıyor..
Birde antalyada öyle bi sistem var ki devlette ayakta doğururuz kesin biz gitsek o kadar dolu her yer
Kuzum biz antalyanin en iyi doktoru olsun diye her randevuya bin küsür veriyoruz sırf deneyimli bilgili biri olsun diye Antalya da devlet hastanelerini bilen biliyor zaten doktor sana bakana kadar 10 defa doğurursun olay sidik yarıştırmak oldu artık tamamen

Ya birde artık küvet file sistemi var ki.. youtubedan 2 3 video izlesek yeter bebeği yıkama işinde file sayesinde zaten bebeği tutma derdi olmayacak o an en kısa şekilde yıkamak nasıl olacak ona bakcaz birde göbek bağı düşmeden ben yikamicam enfeksiyon kapmasin diye o da bir hafta 10 güne düşer bende ayaklanırim hiç olmadı eşim yıkar diyorum eşim çok ilgili bu konularda..
Bebek emzirmeyi hastanede hemşire mi tutturuyo ilk kim tutturuyo bilmiyorum o da biraz deneme yanılma sadece annemizin tecrübesinden yararlancaz o an kisacasi doğum yaklaştıkça ben kendime daha çok güvenmeye başladım bebeğe bakma konusunda birde sanki disardan söylerim yemeği ne olacak kafasindayim gelemezse annem zaten bi yemek yapar bana yardımcı olur 40i çıkana kadar da misafir kabul etmiyorum

Aynen canım neyini çekemiyorlar bunlar anlamıyorum tövbe ya.. işte daha önce kıskanma konusu açtığımda burdan bi annemiz bana çok güzel bir cümle kurmuştu artık ilgi onların üstünden iyice azalacak ogullari kendi çocuğunu daha çok düşünecek o yüzden böyle yapiyorlar demişti gerçekten düşününce çok haklı dertleri ilgileri kendi üstünde olsun hep.. şuna baksana kendi dogumuyla kiyaslamis hele tarlada bahçede dogursaymis o zaman ne diyecekti kim bilir

İşte olması gereken de o zaten ama maalesef her insan vicdanlı olmuyor saç boyatmakta kıskançlıktan çıktı ben boyatamiyorum yakın zamanda da boyatamam dedim hop boyaması geldi
Ay bebeğin saçını boyatacak sandım kız yanlış okumuşum mesajı platin sarısı yapsın gerçekten seni rakibi gibi görüyor keşke kızı gibi görse

40ı çıkana kadar misafir kabul etmemek ne güzel ya bize ipini koparan gelmek istiyor ne kadar anlayışlı insanlar

Kesinlikle. Bence annelik içgüdü ile bağlantılı. Kedi bile doğurunca yavru bakımını iç güdü olarak yapabiliyorsa ki buna diğer hayvanlar da dahil ; bence de biz rahatlıkla hallederiz ve düzene biner herşey

Vallahi öyle ya onun zamanında nst bile yokmuş o ne diyor biz vakti gelince gittik büyütmeyin diyor ya biz çok alınganlık yapıyoruz ya kaynanalar deliriyor yavaştan

40ı çıkana kadar misafir kabul etmemek ne güzel ya bize ipini koparan gelmek istiyor ne kadar anlayışlı insanlar
Memleketten uzak olmanın avantajını yaşıyorum buradaki arkadaş çevremizde zaten çok anlayışlı o yönden sansliyim
Aynen canım birde artık youtubeda her şey var hesabı ders dinler gibi dinlicez çocuğun üstünde deneme yanılma yapcaz artik

Ay bebeğin saçını boyatacak sandım kız yanlış okumuşum mesajı platin sarısı yapsın gerçekten seni rakibi gibi görüyor keşke kızı gibi görse
Kız vallahi platin sarı yapacak nerden bildin vallahi gönül ister öyle olsun ama yok maalesef

Vallahi öyle ya onun zamanında nst bile yokmuş o ne diyor biz vakti gelince gittik büyütmeyin diyor ya biz çok alınganlık yapıyoruz ya kaynanalar deliriyor yavaştan
doğru haklısın hatta evde dogurcam ben de sen niye hastaneye gittin evde doğurmak varken desen ne diyecek acaba benimki bugünlerde duruldu bir şeyler oldu ama laf söylese direkt laf carpcak kivamdayim haahha

doğru haklısın hatta evde dogurcam ben de sen niye hastaneye gittin evde doğurmak varken desen ne diyecek acaba benimki bugünlerde duruldu bir şeyler oldu ama laf söylese direkt laf carpcak kivamdayim haahha
Dur bir dahakine öyle diyeyim evde hallederiz biz bu işi gerek yok hastaneye doğum yaklaştıkça acıtıyor benim ki inşallah durulur o da

Aay kızlar kv'lerinizi okuyunca şükrettim benim tek problemim şu an doğuma geleceğiz biz de nasip olursa dediler ama ben lohusalık doneminde annem yanımda olsun istiyorum, annem de Haziran'da memlekete gidecek kv o zaman gelirse benim için daha iyi olur gibime geliyor, eşim de bu şekilde düşünüyor ama bunu kırmadan incitmeden nasıl soylicez bilmiyoruz hala söyleyemedik doğum geliyor

İşte yüzüne diyemiyorsun ki benim tercihim

Kesınlıkle canım bencede bız hallederız ben yegenımınkıne sahit oldum tutturma dıye bıesey yok bebek resmen vakumluyor emme refleksıyle doguyor cocuklar hıc korkulcak bırsey yok ay ben bebege bakım konusunda hıc korkmuyorum nedense

Kızlar ben normalde kontrollere devlete gidiyorum ama doğumu özelde yapıcam inşaAllah, erkek doktor istemediğim için.bu gün fiyat bilgisi aldım sadece doğum için 22 bin dedi hastanenin yorumlarıda güzel. 32 haftadan sonra geleni kabul etmiyormuş doktor onuda öğrenmiş oldum Ankarada oturuyorum bu arada sizce fiyat nasıl? Sizler kaça anlaştınız

Vallahi ortalık git gide karışıyor kuzum sanki kaynanamin hormonları benimkini geçti gibi incitmeden söylenmiyor biz 30 kişi doğumdan sonra evde olacağız herhalde söyleyemiyoruz çünkü özellikle yaşlılara hiç söylenmiyor

Ben bakım konusunda çok korkuyorum ama bir yandan da bakınca hamilelikte çok şey öğrendik, yediğimiz içtiğimiz olsun vs yine bir çok sorumluluğumuz var bebek büyüsün diye. Hiç bilmediğimiz bir şey yaşıyoruz ama bebisler de şükür sağlıklı şekilde ilerliyor. Doğum da böyle olacak sanırım araştıra araştıra ogrencez bir şeyler bir de iç güdü geliyor diyorlar ya yaparız bee biz aklımıza koyduğumuz her şeyi yaparız

Çok iyi fiyat bence Antalya da medstar 30 bin e yaklaşıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…