2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Canım bunu herkese söyledim ben enfeksiyondan çok çektim en iyi gelen şey chanberry kurusu hemen gecırıyor
Ayy mesajı önce görseydim keşke iğne vurulmaya gittiğimde alırdım. Kızılcık özü var evde bende onu sulandırıp içeyim en azından o da az buçuk işe yarar inşallah

Kız 2 kilo mu olmuş maşallah tosuna doktor haklı riske hiç gerek yok peki şimdi sen 32 den mi sayacaksın 30 dan mı onu söyledi mi
30dan sayılıyor ama doğum şekli için hani şöyle sordum mesela ben 40.haftada dogurcam diyelim dedim ama bebek 42 gözüküyor dedim o zaman sezaryen dimi dedim evet iri oldugu icin dedi hani sadece haftanın önde olması doğum şeklini etkiliyor

Maşallah canım dogumunda öne gelir büyük ihtimal bakim ben neler duyacagım
Bilmiyorum canım büyük olmasi haftasının doğum şeklini etkiler dedi ama işte 15 gün sonraya bana mesaj at dedi bu verdiğim kağıdın fotosunu dedi çok garip ya acaba ne demek o..
İnşallah güzel şeyler der

Bana 4 hafta sonra gel dedi ve nstye girmedim kızlar sadece 15 gün sonra mesaj at dedi bi kağıt verdi onu nedense o kadar

Aslında doğurursun görümcem 1.55 boyu 3800 doğurdu maşaAllah. 4 kg doğuranda çok. Ama tabi ilk doğum olunca insan ister istemez endişe ediyor ben olsam bende bi tedirgin olurdum heralde
Kim olmaz kii 2 3.olsa rahat olurdum bi nebze ilkte o kadar büyük çıkacak olması geriyor

Ay ilk doğuranlar arasında olabilirsin 32 den hesaplasan 38de doğuma alsa 6 haftan kalmışşşş
Ayyyy neeee benim acil eşyaları vs yıkamam lazim
Ayy cesursavasci yerine ben heyecan yaptım benimde 30. haftam ama ölçümlerde 31. haftada çıkıyorum bakalımm hayırlısı
Seninki çok iyi benim bir tanesi hatta 33 tövbe tövbe diğerleri 32 gerçekten bende heyecan yapıyorum senin boyu kilosu kaç çıkmıştı canım

Ohaa ben 2 ayımız var diye kendimi sakinleştiriyordum doğuma bu kadar az mı yani
Canım en kötü kısmı da o an hangi ebe nobetciyse rastgele gelmesi inşallah bizim karakterimize denk gelen uyuşan olur gerçekten çok az kalmış ya bunlar iyi günlerimiz gerçekten doğum haftası dokuz dogurcaz

Canım bebek 43 cm 2 kilo 67 gram birde bebeğim 2 hafta önde böyle giderse sezaryen dedi doktor
Birde doktor kağıt verdi 15 gün sonra bana bunu whatsapptan at dedi bir şey olursa yaz bana dedi neden böyle dedi bilmiyorum
Ay maşallahh 32 haftayla uyumlu ozaman dimi Kocaman olmuş yaa
Kağıtta ne yazıyor ki?
Bu kasık ağrılarını söyledin mi

İlginçmiş 1 ay sonra çok olmuş ama ya beklemek çok zor geliyor bana artık
Gerçekten çok ilginç ya zaten soylemeyecegi için sormadım banada ve gelişimi o zaman benim 36 veya 37 olacak gerçekten nst yüzü görmeden doğuma giricem sanırım ahahha beni 1 ay sonraya çağırması ilgincime gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…