2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Geçmiş olsun canım ne enfeksiyonuymuş peki idrar yolları mı?

Günaydın kızlar
Buradaki konuşmalardan etkilendim sanırım gece rüyamda pembe akıntım geldiğini gördüm. Doktoru arıyorum ulaşamıyorum, hastaneye gidiyorum kimse benimle ilgilenmiyor saatlerce sıra bekliyorum çok kötüydü

Pozitif doğum hikayelerine odaklanmak daha iyi sanırım

Geçmiş olsun canım inşallah çabucak geçer rahat edersin. Daha önce antibiyotik kullanmamışmıydın duyarlılığın varmıydı gebelikte mi çıktı
haftalar yaklaştıkça olumlu şeyleri konuşmak lazım galiba hepimiz bi şekilde etkileniyoruz bide bizden önceki aylarda olan anneleri takip etmesek daha iyi olcak ama insan merakla bakıyor. Benim modumu da hep oralarda yazılanlar düşürüyor

Canım bebek 43 cm 2 kilo 67 gram birde bebeğim 2 hafta önde böyle giderse sezaryen dedi doktor
Birde doktor kağıt verdi 15 gün sonra bana bunu whatsapptan at dedi bir şey olursa yaz bana dedi neden böyle dedi bilmiyorum

Son düzenleme:
benimde öyle canım hatta uzun süredir bu şekilde. Çok sık yaşadığım bir olay. sanırım yerleri daraldığı için bu şekilde oluyor.
Rahatladım böyle herkeste olunca, bazen diyorlar ya hiç sancı hissetmedim nstde çıktı falan diye acaba bu sancı falan mı dedim korktum ama bu haftalarda artık normal demek ki

Benim enfeksiyonum vardı geçti ilaç kullandım. Şimdi ara ara karın ağrım oluyor acaba enfeksiyonla ilgisi olabilir mi ki kasik değil ama karın ağrısı

Canım bebek 43 cm 2 kilo 67 gram birde bebeğim 2 hafta önde böyle giderse sezaryen dedi doktor
Birde doktor kağıt verdi 15 gün sonra bana bunu whatsapptan at dedi bir şey olursa yaz bana dedi neden böyle dedi bilmiyorum
Ooh maşallah minnosa ee simdi ne yapman lazım yediklerine falan mı dikkat et dedi

Geçmiş olsun canım inşallah çabucak geçer rahat edersin. Daha önce antibiyotik kullanmamışmıydın duyarlılığın varmıydı gebelikte mi çıktı
Daha önce boğazım, dişim ve enfeksiyon için yine kullanmıştım canım gebelik sürecinde. Ama hafifti kullandıklarım hep. Bu penisilinmiş

Benim enfeksiyonum vardı geçti ilaç kullandım. Şimdi ara ara karın ağrım oluyor acaba enfeksiyonla ilgisi olabilir mi ki kasik değil ama karın ağrısı
Benimde bi enfeksiyonum vardı tek saşe kullanıp geçmişti. Bu seferkinde hiç aklıma enfeksiyon gelmedi çünkü belirtileri yoktu yanma vs. Sadece ağrı, kramp, sertleşme falan vardı nst de sancı çıkmıyordu ama. Sanırım cuma günü nstye gidecektin. İstersen doktoruna bi bahset canım tetkik yapılır için rahat eder en azından

Maşallah canım şuan tam kaç haftalık bende yarın gidebilirim aynıyız seninle. Ultrasonda kaç hafta ile uyumlu

Merhaba kizlar. Bugun 28+4 um. Dun kontrolüm vardi 1550 gr 39 cm olmuşuz. 2 haftadir ben hic kilo almiyorum aksine yarim kilo vermisim. ama bebegim şükür yarim kilo almış. Kilo alimi duran var mi benim gibi acaba?

Sen sebo reis degilsin dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…