2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Cuma sadece rapor alcam canım, nst randevum 16'sinda

Canım bunu herkese söyledim ben enfeksiyondan çok çektim en iyi gelen şey chanberry kurusu hemen gecırıyor

Canım bebek 43 cm 2 kilo 67 gram birde bebeğim 2 hafta önde böyle giderse sezaryen dedi doktor
Birde doktor kağıt verdi 15 gün sonra bana bunu whatsapptan at dedi bir şey olursa yaz bana dedi neden böyle dedi bilmiyorum
MaşaAllah miniğe en son ne zaman gitmiştin kaç kiloydu canım?

cesursavasci maşallah canım bebiş iyi olsunda varsın sen sezeryan ol iri bi bebek demekki benım doktor olsa ne buldun yedın mı derdı
Benimki kibarligini bozmamaya calisiyo büyük ihtimal bana sezaryen gözüküyor 4 kiloyu doğuracak şey yok bende ahaba

Benimki kibarligini bozmamaya calisiyo büyük ihtimal bana sezaryen gözüküyor 4 kiloyu doğuracak şey yok bende ahaba
Canım zaten riske atmaya gerek yok ki sağlıklı olsunlarda canım genetık olmalı sen mı eşin mi kılolu doğmuş benım babam da 3 aylık bebek gıbı dogmus kardesımde oyle ben 2 bucuk kılo doğmusum annemde cok celımsız doğmus sızde nasıl acaba durumlar

Anamm kız 34 tte 3 kg olur 38 de 4 maşaAllah paşaya son 1 ayda o 1 kiloyu sen almamışsın bebek almış bu arada
Valla 5 kiloyla da doğuma girerim hesabı evet ya bebisim almış ki ben kendimi aç bıraktım kilo almamak için almamışım sadece mesela muz yedim yada yogurt yedim kendim doymadım bebek yesin diye sadece gönderdim o da hepsini yemiş aahaha

Aslında doğurursun görümcem 1.55 boyu 3800 doğurdu maşaAllah. 4 kg doğuranda çok. Ama tabi ilk doğum olunca insan ister istemez endişe ediyor ben olsam bende bi tedirgin olurdum heralde

Bebegim eşimin kopyası tip olarak ve eşim 4 kilo doğmuş ben 3250 doğmuşum kisacasi eşimden oturu ama eşim iri değil şuan doğarken öyle nedense ahahha amin insallah sağlıklı olurlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…