2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Kızlar ben bu hafta sonu bebişin park yatağını falan kurayım havalansin diyordum aynı şekilde yatakların dış kılıfını da yikayayim diye düşündüm ama haftaya haftasonu mu yapsam hemen bayram öncesi. 36 haftalık oluyorum o zaman. 6-7 Nisan gibi açsam geç mi olur havalanma durumu. 12 Nisan 37+0 oluyorum. Bir de park yatağı sadece suyla falan mı silmem gerekiyor nasıl temizliğini yapacağım?

Çalışabilir raporunu salı almam lazım ama burdaki doktorlar salı günü ameliyat günü ya pazartesi ya çarşamba randevusu var şimdi ne yapayım hangü gün alınmalı sizce
Bana doktorum sekreterlikten alabilirsin demişti. Ben randevu almadan direkt gittim, Dr'u görmedim bile. Sen de sor istersen bı doktoruna

Ben konuya çok uzak kaldım epidural tam olarak ne oluyor spinal ne oluyor

Senin kesinleşti mi canım sezaryen durumu? Senin de ilki zor bir normal doğumdu dimi ama yine normal istiyordun sanki. İşte bebişler kendi yollarını seçiyorlar, hayırlısı olsun inşallah
Evet canım doktor kesin konuştu. Sezaryan olacak. Bu saatten sonra previamın düzelmesi mucize gibi olurmus. İlk çocuk normal doğum ve çok zor olmasına rağmen yine normal istiyodum ben demekki böyle olması daha hayırlı olacak.Normal sezaryanlara göre biraz daha farklı geçebilir ameliyatım. Epeyi Risk içeriyor . Günümüz belli olsun hepinizden o gün için bolca dua isticem

Bu arada arkadaşımdan kiraz çekirdeği yastığı aldım gaz sancısına birebir aklınızda olsun kızlar.
Ufak bir şey içi çekirdek dolu. Fırında ısıtıp karnına yada ayaklarına koyuluyor tabi üzerine örtü koyarak ve belli sıcaklıkta. Herkes çok memnun kalmış trendyolda da görmüştüm

Sordum bi sıkıntı var mı dedim yok dedi herşey normal dedi
Herşeyleri iyi ve normalse en azından bebişler 2 kilo üstüne çıksalar komşumda ikizlere gebeydi. İnanamıcaksın ama Onun bebekleri 39. Haftada aldılar. Bende şaşırdım, üstelik ilk çocukları da değil. 3. Gebeliğini yaşadı kadın

Çalışabilir raporunu salı almam lazım ama burdaki doktorlar salı günü ameliyat günü ya pazartesi ya çarşamba randevusu var şimdi ne yapayım hangü gün alınmalı sizce
Bence doktoruna sor yine de ama pazartesi 31+6 oluyorsun sanırım ozaman hatırlatsan salıya raporu çıkarmış olurlar çarşamba da gider alırsın. Benim doktorum kendi hazırladı raporu sekreterlik vermiyor benim gittiğim hastanede.
Ben konuya çok uzak kaldım epidural tam olarak ne oluyor spinal ne oluyor
Canım spinal sadece sezaryende yapılıyor epidural hem sezaryen hem normal doğumda yapılabiliyor. Normal doğumda da ağrıyı hafifletmek amaçlı ve belde kalıyormuş doğum sonrası ağrı durumunda tekrar verilebiliyor ama spinal birkez yapılıyor. I ImaginaryLife normal doğumda epidural yaptırmış mesela ayse vera da sezaryende hem epidural hem spinal kombo yaptırmış. Ben epidural düşünüyorum benim gittiğim hastane onun için +1500 tl istiyor tamamen konfor amaçlı diyolar

Maşallah canım güzel minnoşun kilosu ve boyu iyi, ayrıca imzandakinle uyumlu. :) çok az kaldııı ayy bayrama ne kaldı kiii , okurken ben bile heyecanlandım

İkisi de belden aşağısini uyuşturuyor sanırım ama spinal daha etkili anladığım kadarıyla o yüzden sezaryende yapıyorlar herhalde

Bugün muayene oldum bebiş kurtlu hiç durmadı çok zor ölçüm aldı doktor 1700 gram 42cm olmuş nstde de çok zorlandık hareketli diye sürekli farklı yere kpyuyor kalp atışını bulmak için
Dün benim bebişte de öyle oldu 3 ayrı ebe ve 2 doktor uğraştı hatta doktorlardan biri parmaklarıyla pozisyonunu değiştirmeye falan çalıştı çok canım yandı. onlar bulmaya çalıştıkça yer değiştirdi durdu. normalde o kadar aşırı hareketli değildir bebeğim .Çok Bastırdıkları için falan rahatsız olduğunu korktuğunu düşünüyorum bi daha izin vermicem bu kadar uğraşmalarına

Benim de cumartesi almam gerekiyordu. Doktor cuma gel dedi 1 gün öncesine.

Kızlar selamm doktordan çıktım şimdi, 33+2yiz ama ölçümleri 35.haftayla uyumlu dedi doktor. Bizim bebiş baya önden gidiyor. 2500gr olmuşuz. Kafası aşağı dönmüş aslında ama bakalımm. Normal doğum istediğim işin biraz üzüldüm aslında ama bebiş sağlıklı şuanda☺

Benimde mideme baskısı fazlalaşmıştı canım döndügünü hissettim kafası yukardayken bu kadar midemi rahatsız etmiyordu şimdi zor nefes alıyorum. Zaten sezeryan olacak nasıl durursa artık. Kız seninde az kaldı benden bir hafta sonra da sen dogum yaparsın. Ben sancıyla felan gitmezsem bayramdan sonra gün verecek aynı tarihlerde dogum yapabilirz belki

Her ikisinibirden almış canım bu arkadaş ondan fazla gelmiş olabilir narkoz. Bel agrısı ilk haftalar az yada çok olur ama kalıcı olmadı bende

Maşallah canım güzel minnoşun kilosu ve boyu iyi, ayrıca imzandakinle uyumlu. :) çok az kaldııı ayy bayrama ne kaldı kiii , okurken ben bile heyecanlandım
Doktorumda güzel dedi canım kan akışı iyimi
Diye hepsine tek tek baktı. Soluna yat dedi kanım düşüktü kan serumu aldım hafataya ikinciyi
Alacam. Kilo için bizim için 2500 kilo olması yeterli dedi birde 2250 kilosu alt taraftada +320 yazıyor o ne oluyorsa anlamadım. Bende çok heycanlıyım bayramın çabucak geçmesini beklicem en azından bayram biterse gününde dogum yapmış olurum bayramdan sonra 37. Haftaya adım atacam. Dogum ücretide çok iyi 25 dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…