2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Bunlarin hepsinin basima gelecegini cok iyi bildigim icin kesin bir tavirla reddettim zaten. Ki bir de benim kayinvalidem boy gostermeyi sever simdi hamileyim diye de bayramda her yere gezmeye götürur ben de tam tersi hamileligimi elimden geldigince herkesten saklamaya calistim simdi sona gelmisken o konuda da ödun veremem hem evdeyken de zaten uzanamiyorum surekli karsisinda robot gibi oturuyorum ve simdi kendi evimde bile bir saat oturamiyorum kaburgalarim batiyor resmen.

Kesinlikle yolculuk cok yorucu oluyor. Ayrica beni tek birakip gidemez yalniz kalamiyorum ayrica bir zahmet ailesini biraz daha gormeyiversin. Ustelik stresli bol hastalikli bir hamilelik boyunca yanımda olmayan hayirlarini gormedigim ailesi
Evet canim inşallah artık bebisinde doğunca eşin daha çok kendi çekirdek ailesine öncelik verip siz nasıl rahat hissedecekseniz mutlu olacaksaniz onları yapmaya özen gösterir
Benimkine ben dedim tamam dedi en son 4 aylıkken gitmiştik normalde 3 4 ayda bi giderdik gitmicez bizde.. kendimiz daha onemliyiz dediğin gibi az daha gormesinler yada onlar gelsin ozledilerse

Öyle tabi. Karnimiz burnumuzda bizim gitmemizdense onlarin gelmesi daha mantikli.

Ben de gittim bugün endokrin o da diyetisyene yönlendirdi. Kara bir liste verdi ben de düzenli ölçüm yapacağım açlık tokluk vs. Benim de kızım tosun kaç çıkıyor canım senin açlık tokluk?

İnsan rahat edemiyor ki bayramda da gitmeyiver bunca zaman bebeğin için bu kadar sıkıntı çektin yani şu son haftaların kalmış evinde mis gibi dinlen ne bu böyle erkekler bizi zorluyor bayram da bayram, farkındayız bayram ama bebeğimiz herşeyden daha önemli kimse kusura bakmasın yani

Elinde biberonla gözümün önünde canlandın hahahaha

Ben de gittim bugün endokrin o da diyetisyene yönlendirdi. Kara bir liste verdi ben de düzenli ölçüm yapacağım açlık tokluk vs. Benim de kızım tosun kaç çıkıyor canım senin açlık tokluk?
Geçmiş olsun cnm, valla ben diyetle 3 haftada 3 kilo verdim. Bebek kilo almaya devam etti ama. Aclik 80 lerde tokluk 80-90 civarı çıkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…