Allah allah ne tetikledi acaba tekrardan bu aralar neyi farklı yapıyorsun acabaKızlar yine uykusuz geceler başladı ya 2 de yattım 4 te uyandım bu saat oldu uyuyamıyorum. Uyuyamadıkça da sinirleniyorum. Napcaz böyle göz altlarım çökmüş durumda ramazanla birlikte yine uyku düzenim bozuldu nedense. Bir ara düzelmişti en geç 12-1 de uyuyordum sabah 7.30-8 gibi kalkıyordum iyi geliyordu şimdi nerdee
Bende öyle canım 2 haftadır uyuyamıyorum gece 3 den sonra mutlaka uyanıp bir iki saat evde gezinip geri 6 dan sonra uyumaya çalışıyorum belim çok ağrıyor benim bi de sürekli idrara çıkma isteği yorulduk gerçekten şu süreci kolayca rahatça atlatmayı nasip etsin Rabbim bize inşallahKızlar yine uykusuz geceler başladı ya 2 de yattım 4 te uyandım bu saat oldu uyuyamıyorum. Uyuyamadıkça da sinirleniyorum. Napcaz böyle göz altlarım çökmüş durumda ramazanla birlikte yine uyku düzenim bozuldu nedense. Bir ara düzelmişti en geç 12-1 de uyuyordum sabah 7.30-8 gibi kalkıyordum iyi geliyordu şimdi nerdee
Çok tatlı maşallah canımEki Görüntüle 3409025 34+1sizce göbusum ne durumda kizlar
Bencede doktor 37-38 de 40 hafta civarı görüneceği için erken verdi. 3-4 haftaya anca tetikler diye düşündüyse normal tabi 37-38 de doğurtacak seni ciğerlerde tam gelişmiş olur ozamanaKizlar doktorum bana hurma olsun yuruyus olsun vs vs neden erken verdigini ogrendim ahahha I ImaginaryLife @ozgeeeee1 P Pembepilates @melegim cangolden-snitch @Mavi070707 gulumsebebek @kubiskubiskubis @zaynfuruze ve diğer anneler Eki Görüntüle 3408868
bende aynıyım ya ne tarafa dönsem rahatım yok uyuyamıyorum hayırlısıyla vakti gelip doğursaydıkKızlar yine uykusuz geceler başladı ya 2 de yattım 4 te uyandım bu saat oldu uyuyamıyorum. Uyuyamadıkça da sinirleniyorum. Napcaz böyle göz altlarım çökmüş durumda ramazanla birlikte yine uyku düzenim bozuldu nedense. Bir ara düzelmişti en geç 12-1 de uyuyordum sabah 7.30-8 gibi kalkıyordum iyi geliyordu şimdi nerdee
Ayyy o kadar doğru yazmışsın ki bencede öyle birde beni endiselendirmeden böyle bir şey yaptigi için doktorumu bir kere daha sevdimBencede doktor 37-38 de 40 hafta civarı görüneceği için erken verdi. 3-4 haftaya anca tetikler diye düşündüyse normal tabi 37-38 de doğurtacak seni ciğerlerde tam gelişmiş olur ozamana
bende aynıyım ya ne tarafa dönsem rahatım yok uyuyamıyorum hayırlısıyla vakti gelip doğursaydık
Ayy seninki ikiz amaÇok tatlı maşallah canımben artık sığınamıyorum ya doktorum göbeğin çok büyük dedi
Aminnn sağlıkla gelsin inşallah ozaman senin doğumu 20-30 Nisan arası düşünebilirizAyyy o kadar doğru yazmışsın ki bencede öyle birde beni endiselendirmeden böyle bir şey yaptigi için doktorumu bir kere daha sevdimdediğin gibi zaten o zamana cigerlerde gelişmiş olur kavuşurum minik burunluma
Ayy seninki ikiz amaikiz olsa bu göbusu 2 ile çarp birinin yardimiyla anca tasirdim çok garip ama gobeginin çok büyük olması normal değil mi 2 can var icinde birde çift yumurta ikizi senin keseleri bile ayrı ayri
Ay maşallah ne güzel tam haftasıyla uyumlu normal doğuma da inşallah sorun olmazda gönlüne göre olurKızlar bugün görüş günümüzdübebisimin kafası asagidaymis ama tam kanala yerlesmemis hala dedi :) 2655 gram 47 cm olmuş gobusunun 2 hafta önden gitme durumu düzelmiş sadece 5 gün önde şu an genel olarak her şeyiyle 5 gün önde çıkardı ama bu sefer 1 gün önde çıktı genel gelişimi. Dr haftasıyla uyumlu güzel dedi. Başı için güzel dedi, suyu da iyi dedi. Nstde 2 defa kasılma çıktı birisi 100lerde görünce sasirdim epeyi ama nstde de hissetmiştim evde hissettiklerim gibiydi kağıda da yansimiş zaten. Dr da çok güzel kasilmalarin da var vücut hazırlıyor kendini doğuma dedi. Normal doğuma engel bir durum yok yani dimi dedim. Bunu yorumlamak için çok erken sezeryan da gelebilir bebisine bağlı sana bağlı dedi. Bayram arefesi bı gidicem sanırım o zaman çatı muayenesi yapacak çok geriliyorum 10 Mayıs'a kadar zamanımız var modunda Dr da spinal ve genel anestezi durumunu sordum spinal öneririm dedi. Bel ağrısı diyorlar dedim onun sebebi göbekten ötürü dedi hamilelerde sanırım lordoz diye bişey oluyor kamburlugun tam tersi Dr ondan bahsetti diye anladım. Bebeği taşımak için anne belini içe doğru kivirmis oluyor o da bel ağrısı yapıyor sonraki zamanlarda dedi. Benim kuyruk sokumum normalde de ağrır sanırım bende de lordoz vardi eğer belden uyusanlar o ağrıdan bahsediyorsa bende zaten olan bişey öğleden sonra da gebelik eğitimine katilcam orada anlatacakmis suyum geldi napcam vs gibi
Aay inşallah bakalım bebişim nasıl gelmek isteyecekAy maşallah ne güzel tam haftasıyla uyumlu normal doğuma da inşallah sorun olmazda gönlüne göre olurdemekki 35 civarı kasılmalar normal ama bence sen geç doğuracaksın
Maşallah canım çok güzel herşey bebişin de 3 e yaklaşmışKızlar bugün görüş günümüzdübebisimin kafası asagidaymis ama tam kanala yerlesmemis hala dedi :) 2655 gram 47 cm olmuş gobusunun 2 hafta önden gitme durumu düzelmiş sadece 5 gün önde şu an genel olarak her şeyiyle 5 gün önde çıkardı ama bu sefer 1 gün önde çıktı genel gelişimi. Dr haftasıyla uyumlu güzel dedi. Başı için güzel dedi, suyu da iyi dedi. Nstde 2 defa kasılma çıktı birisi 100lerde görünce sasirdim epeyi ama nstde de hissetmiştim evde hissettiklerim gibiydi kağıda da yansimiş zaten. Dr da çok güzel kasilmalarin da var vücut hazırlıyor kendini doğuma dedi. Normal doğuma engel bir durum yok yani dimi dedim. Bunu yorumlamak için çok erken sezeryan da gelebilir bebisine bağlı sana bağlı dedi. Bayram arefesi bı gidicem sanırım o zaman çatı muayenesi yapacak çok geriliyorum 10 Mayıs'a kadar zamanımız var modunda Dr da spinal ve genel anestezi durumunu sordum spinal öneririm dedi. Bel ağrısı diyorlar dedim onun sebebi göbekten ötürü dedi hamilelerde sanırım lordoz diye bişey oluyor kamburlugun tam tersi Dr ondan bahsetti diye anladım. Bebeği taşımak için anne belini içe doğru kivirmis oluyor o da bel ağrısı yapıyor sonraki zamanlarda dedi. Benim kuyruk sokumum normalde de ağrır sanırım bende de lordoz vardi eğer belden uyusanlar o ağrıdan bahsediyorsa bende zaten olan bişey öğleden sonra da gebelik eğitimine katilcam orada anlatacakmis suyum geldi napcam vs gibi
Evet evet hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım insallaaaahMaşallah canım çok güzel herşey bebişin de 3 e yaklaşmışsağlıkla doğsun hepsi inşallah az kaldı
Maşallah cnmKızlar bugün görüş günümüzdübebisimin kafası asagidaymis ama tam kanala yerlesmemis hala dedi :) 2655 gram 47 cm olmuş gobusunun 2 hafta önden gitme durumu düzelmiş sadece 5 gün önde şu an genel olarak her şeyiyle 5 gün önde çıkardı ama bu sefer 1 gün önde çıktı genel gelişimi. Dr haftasıyla uyumlu güzel dedi. Başı için güzel dedi, suyu da iyi dedi. Nstde 2 defa kasılma çıktı birisi 100lerde görünce sasirdim epeyi ama nstde de hissetmiştim evde hissettiklerim gibiydi kağıda da yansimiş zaten. Dr da çok güzel kasilmalarin da var vücut hazırlıyor kendini doğuma dedi. Normal doğuma engel bir durum yok yani dimi dedim. Bunu yorumlamak için çok erken sezeryan da gelebilir bebisine bağlı sana bağlı dedi. Bayram arefesi bı gidicem sanırım o zaman çatı muayenesi yapacak çok geriliyorum 10 Mayıs'a kadar zamanımız var modunda Dr da spinal ve genel anestezi durumunu sordum spinal öneririm dedi. Bel ağrısı diyorlar dedim onun sebebi göbekten ötürü dedi hamilelerde sanırım lordoz diye bişey oluyor kamburlugun tam tersi Dr ondan bahsetti diye anladım. Bebeği taşımak için anne belini içe doğru kivirmis oluyor o da bel ağrısı yapıyor sonraki zamanlarda dedi. Benim kuyruk sokumum normalde de ağrır sanırım bende de lordoz vardi eğer belden uyusanlar o ağrıdan bahsediyorsa bende zaten olan bişey öğleden sonra da gebelik eğitimine katilcam orada anlatacakmis suyum geldi napcam vs gibi
Canım bu bende de vardı eşim bı dr arkadasına sormus telefonu 2 saat once bıraksın ve temız havada yarım saat yurusun 1 saat kadar da otursun demıs sanırım ıse yarıyor yuruyusu yapamıyorum ama balkona cıkıp oturuyorum evın onunde de 15 dakıka surmeyen kucuk bı yuruyus yapıyorum sende dene ıstersenKızlar yine uykusuz geceler başladı ya 2 de yattım 4 te uyandım bu saat oldu uyuyamıyorum. Uyuyamadıkça da sinirleniyorum. Napcaz böyle göz altlarım çökmüş durumda ramazanla birlikte yine uyku düzenim bozuldu nedense. Bir ara düzelmişti en geç 12-1 de uyuyordum sabah 7.30-8 gibi kalkıyordum iyi geliyordu şimdi nerdee
31+2 de muayene oldu 42 cm 1700 gram çıktı bence gayet normal sizin niye öyle dedi kiDün doktora gittim maalesef tek arter tek ven olduğu için karın çevresi 2 hafta geriden geliyormuş erken alınacak sanırımperinatoloğa yönlendirdi yine. Geçen ay gittiğimde perinatolog bir sorun olmaz 3500 doğmaz da 3200 doğar nolcak demişti ama doktorum risk almak istemiyor galiba 31+3teyiz 43 cm 1600gr çıktı . pazartesi perinatoloğa gideceğim bakalım yine içimi ferahlatacak şeyler söyleyecek mi
O 6 ay benim kayınvalidem işteSanmıyorum sevse başta da severdi şuan bebek olduğu için iyi davranıyor bence
Sormadım canım çünkü bebek 2 3 hafta önde gidiyordu doktora güveniyorum buranın en iyi doktorlarından hani paramı alıyım tamam modunda değil ama gittiğimde ufaktan o da kendi merakımdan sorcam
şaka gibi en azından sizinki de duruyo.. Bende vermiştim nişanı 1 ay falan vitrinde durdu sonra kaldırmış başka fotoğraflar hala duruyo ama bunu görüncede düğünle alakalı hiçbir şey vermedim
Hadi insallahne güzel acaba banada mi bayram şekeri surprizi yapmak istedi hoca
Canım gecen başka grupta görmüştüm sanırım bebek rahatsız demiş hiç çıkarmamış bile ortama gitmiş odada emzirip gelmiş öyle yapmak gerekiyor aslında
40 yine iyi bu gözler kulaklar 6 ayları gordu durdu
Yaaa teşekkür ederizzzzMaşallah minnosuna kocaman olmuus
Ben eskiden beri hep özel günde doğmasını istemezdim hani 1 ocak 30 ağustos vs tarzında kesin 23 nisan doğacak eminimAminnn sağlıkla gelsin inşallah ozaman senin doğumu 20-30 Nisan arası düşünebiliriz
Ayyyyy maşallah canımKızlar bugün görüş günümüzdübebisimin kafası asagidaymis ama tam kanala yerlesmemis hala dedi :) 2655 gram 47 cm olmuş gobusunun 2 hafta önden gitme durumu düzelmiş sadece 5 gün önde şu an genel olarak her şeyiyle 5 gün önde çıkardı ama bu sefer 1 gün önde çıktı genel gelişimi. Dr haftasıyla uyumlu güzel dedi. Başı için güzel dedi, suyu da iyi dedi. Nstde 2 defa kasılma çıktı birisi 100lerde görünce sasirdim epeyi ama nstde de hissetmiştim evde hissettiklerim gibiydi kağıda da yansimiş zaten. Dr da çok güzel kasilmalarin da var vücut hazırlıyor kendini doğuma dedi. Normal doğuma engel bir durum yok yani dimi dedim. Bunu yorumlamak için çok erken sezeryan da gelebilir bebisine bağlı sana bağlı dedi. Bayram arefesi bı gidicem sanırım o zaman çatı muayenesi yapacak çok geriliyorum 10 Mayıs'a kadar zamanımız var modunda Dr da spinal ve genel anestezi durumunu sordum spinal öneririm dedi. Bel ağrısı diyorlar dedim onun sebebi göbekten ötürü dedi hamilelerde sanırım lordoz diye bişey oluyor kamburlugun tam tersi Dr ondan bahsetti diye anladım. Bebeği taşımak için anne belini içe doğru kivirmis oluyor o da bel ağrısı yapıyor sonraki zamanlarda dedi. Benim kuyruk sokumum normalde de ağrır sanırım bende de lordoz vardi eğer belden uyusanlar o ağrıdan bahsediyorsa bende zaten olan bişey öğleden sonra da gebelik eğitimine katilcam orada anlatacakmis suyum geldi napcam vs gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?