2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Ayy az önce bi doğum hikayesi okudum, hastaneye gitmiş muayenede 4 cm açıklık ama sancı hissetmiyor, muayneden sonra hafif hissetmeye başlıyor. Nst bakılıyor 2
3 dk bir 100 tam sancı var evi yakınmış gidip duş almış hastaneye gelmiş yarım saat sonra doğurmuş Allahım bizede böyle kolay doğum nasip etsin hayırlısı ile

Kızlar yine uykusuz geceler başladı ya 2 de yattım 4 te uyandım bu saat oldu uyuyamıyorum. Uyuyamadıkça da sinirleniyorum. Napcaz böyle göz altlarım çökmüş durumda ramazanla birlikte yine uyku düzenim bozuldu nedense. Bir ara düzelmişti en geç 12-1 de uyuyordum sabah 7.30-8 gibi kalkıyordum iyi geliyordu şimdi nerdee

Allah allah ne tetikledi acaba tekrardan bu aralar neyi farklı yapıyorsun acaba

Bende öyle canım 2 haftadır uyuyamıyorum gece 3 den sonra mutlaka uyanıp bir iki saat evde gezinip geri 6 dan sonra uyumaya çalışıyorum belim çok ağrıyor benim bi de sürekli idrara çıkma isteği yorulduk gerçekten şu süreci kolayca rahatça atlatmayı nasip etsin Rabbim bize inşallah

Bencede doktor 37-38 de 40 hafta civarı görüneceği için erken verdi. 3-4 haftaya anca tetikler diye düşündüyse normal tabi 37-38 de doğurtacak seni ciğerlerde tam gelişmiş olur ozamana
bende aynıyım ya ne tarafa dönsem rahatım yok uyuyamıyorum hayırlısıyla vakti gelip doğursaydık

Ayyy o kadar doğru yazmışsın ki bencede öyle birde beni endiselendirmeden böyle bir şey yaptigi için doktorumu bir kere daha sevdimdediğin gibi zaten o zamana cigerlerde gelişmiş olur kavuşurum minik burunluma
Çok tatlı maşallah canım ben artık sığınamıyorum ya doktorum göbeğin çok büyük dedi
Ayy seninki ikiz ama ikiz olsa bu göbusu 2 ile çarp birinin yardimiyla anca tasirdim çok garip ama gobeginin çok büyük olması normal değil mi 2 can var icinde birde çift yumurta ikizi senin keseleri bile ayrı ayri

Kızlar bugün görüş günümüzdü bebisimin kafası asagidaymis ama tam kanala yerlesmemis hala dedi :) 2655 gram 47 cm olmuş gobusunun 2 hafta önden gitme durumu düzelmiş sadece 5 gün önde şu an genel olarak her şeyiyle 5 gün önde çıkardı ama bu sefer 1 gün önde çıktı genel gelişimi. Dr haftasıyla uyumlu güzel dedi. Başı için güzel dedi, suyu da iyi dedi. Nstde 2 defa kasılma çıktı birisi 100lerde görünce sasirdim epeyi ama nstde de hissetmiştim evde hissettiklerim gibiydi kağıda da yansimiş zaten. Dr da çok güzel kasilmalarin da var vücut hazırlıyor kendini doğuma dedi. Normal doğuma engel bir durum yok yani dimi dedim. Bunu yorumlamak için çok erken sezeryan da gelebilir bebisine bağlı sana bağlı dedi. Bayram arefesi bı gidicem sanırım o zaman çatı muayenesi yapacak çok geriliyorum 10 Mayıs'a kadar zamanımız var modunda Dr da spinal ve genel anestezi durumunu sordum spinal öneririm dedi. Bel ağrısı diyorlar dedim onun sebebi göbekten ötürü dedi hamilelerde sanırım lordoz diye bişey oluyor kamburlugun tam tersi Dr ondan bahsetti diye anladım. Bebeği taşımak için anne belini içe doğru kivirmis oluyor o da bel ağrısı yapıyor sonraki zamanlarda dedi. Benim kuyruk sokumum normalde de ağrır sanırım bende de lordoz vardi eğer belden uyusanlar o ağrıdan bahsediyorsa bende zaten olan bişey öğleden sonra da gebelik eğitimine katilcam orada anlatacakmis suyum geldi napcam vs gibi

Aminnn sağlıkla gelsin inşallah ozaman senin doğumu 20-30 Nisan arası düşünebiliriz

Ay maşallah ne güzel tam haftasıyla uyumlu normal doğuma da inşallah sorun olmazda gönlüne göre olur demekki 35 civarı kasılmalar normal ama bence sen geç doğuracaksın

Ay maşallah ne güzel tam haftasıyla uyumlu normal doğuma da inşallah sorun olmazda gönlüne göre olur demekki 35 civarı kasılmalar normal ama bence sen geç doğuracaksın
Aay inşallah bakalım bebişim nasıl gelmek isteyecek 33te gittiğimde de kasılmalarım vardı ama nstde hiç olmamıştı bugün net kasildi minnoş nstde de görünce iyi geldi heh dedim anlatmak istediğim şeyi Dr da kağıttan görebilecek zaten muayene ederken Dr karnımı yokladı bak kasılmış yine yumuşuyor yavaş yavaş dedi şu ara kasılıyor hep bana da öyle geliyor biliyor musun ben Mayıs'a sarkcam galiba gerçekten mayis annesi olcam

Son düzenleme:
Maşallah canım çok güzel herşey bebişin de 3 e yaklaşmış sağlıkla doğsun hepsi inşallah az kaldı

Maşallah cnm vaktinde, sağlıkla en uygun şekilde gelsin minik

Canım bu bende de vardı eşim bı dr arkadasına sormus telefonu 2 saat once bıraksın ve temız havada yarım saat yurusun 1 saat kadar da otursun demıs sanırım ıse yarıyor yuruyusu yapamıyorum ama balkona cıkıp oturuyorum evın onunde de 15 dakıka surmeyen kucuk bı yuruyus yapıyorum sende dene ıstersen

31+2 de muayene oldu 42 cm 1700 gram çıktı bence gayet normal sizin niye öyle dedi ki

O 6 ay benim kayınvalidem işte bu kez kalamayacak bayramda memlekete gidecekler ama

Maşallah minnosuna kocaman olmuus
Yaaa teşekkür ederizzzz
Aminnn sağlıkla gelsin inşallah ozaman senin doğumu 20-30 Nisan arası düşünebiliriz
Ben eskiden beri hep özel günde doğmasını istemezdim hani 1 ocak 30 ağustos vs tarzında kesin 23 nisan doğacak eminim
Ayyyyy maşallah canım bak annesi yenidoganlar 50 cm yazıyor üstünde senin bebis 47 cm gerçekten bazı şeyleri boşa kafaya takıyoruz boy çok önemsiz her şeyiyle çok iyi olmasına çok sevindim hayırlısı nasıl olacaksa öyle doğsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…