Mayıs başı olanlar nisan sonuna doğurur planlı sezeryanlarda öyle benim ortasına kadar 19 mayıs son gün var mayısta olur %95 Allah bilir tabi ama 37den önce gelmezse mayıs
Anlamadığım şekilde benim de bugun mide bulantım var üstelik karnım aşağıda yani mideme baskı da yok ama sindirmede zorlanıyorum hormonlarla ilgili olduğunu düşündüm ben de
Aay kızlar bugün markete gittim ayak bileklerim acımıştı, az önce de sağ ayağım popomun altinda oturuyordum sonra uzanayim dedim. O ayağım şişmiş resmen ödem mi olmuş anlamadım tek taraflı ödem olur mu bı ayağım sis bir ayagim normal
Benim oyle zaten sag ayagim odemli doktor karninda bile var dedi bacagima bakti oo cok odemin var dedi tansiyonumu olcuyorum düzenli yuksek degil dedim o zaman gebelik kaynaklı dedi beslenmene dikkat et su iç dedi bugunde az su ictim digeride şişmiş yani tansiyon kaynakli olmasa bile şisebiliyor
Bizimkinin benle arası pek yok eşimi seviyor onla yatıp kalkıyorbebekleri hiç hissetmedi yanımda uyur ama dokunmaz ama biri gelince eve aşırı kıskanç evi ve bizi sahipleniyor tıslıyor herkese biz hariç inşallah bebekleri de yadırgamaz
Benimki geçen ay çok uzaklaştı üstelik eşime de çok yaklaşmıyor sürekli gizli saklı uyuyordu şükür şimdi yine iyi aramız ama asla karnıma yaklaşmıyor sadece bi kere hareketi mi hissetti ne patisini koydu sonra hemen kacti mevsim geçişi ya biraz da ondan dalgalı duyguları ilk goz agrim benim canım kızım insallah cok iyi anlaşır ogluşumla
Sizinkilerin yanında benimki resmen yerde benim meğer iç karnım cok darmis onu ogrenmis oldum hem karnim cok büyük hem de catladim son 1 ay da ozellikle cok uzgunum daha en iyi 1 bucuk ay var üstelik
Mayıs başı olanlar nisan sonuna doğurur planlı sezeryanlarda öyle benim ortasına kadar 19 mayıs son gün var mayısta olur %95 Allah bilir tabi ama 37den önce gelmezse mayıs
Sizinkilerin yanında benimki resmen yerde benim meğer iç karnım cok darmis onu ogrenmis oldum hem karnim cok büyük hem de catladim son 1 ay da ozellikle cok uzgunum daha en iyi 1 bucuk ay var üstelikEki Görüntüle 3410623
Sahura uyanıyorum canım bazen geç yatıyorum 1 2 saat uyuyp geri sahura uyanıyorum.
Sahur yapıp yatıyorum. Sonra 8de bida kalkıyorum 1 e giden kızım var onu yollayıp 9 da geri yatıyorum sonra 11 gibi geri uyanıyorum bi kızım daha var ona kahvaltı hazırlıyorum böyle bölük pörçük bir uykum var
Sahura uyanıyorum canım bazen geç yatıyorum 1 2 saat uyuyp geri sahura uyanıyorum.
Namazı kılıp yatıyorum. Sonra 8de bida kalkıyorum 1 e giden kızım var onu yollayıp 9 da geri yatıyorum sonra 11 gibi geri uyanıyorum bi kızım daha var ona kahvaltı hazırlıyorum böyle bölük pörçük bir uykum var
Uykusuna aşırı düşkün birisi olarak söylüyorum anne olmak herşeyi değiştiriyor
Bekarken ablam doğum yapmıştı yanında kalmıştık annemle, ablama gece nasıl uyanıyorsun abla diyodum ben olsam uyanamam heralde diyodum, anne olunca anlarsın diyodu. Yavrun ıhhh dese gözün açılıyor bebekken öyle uykudan feragat ediliyor büyüyünce de böyle geçen eşime diyorum sabah okula gitmek için uyanmayı hiç sevmezdim şimdi kızım için yeniden uyanıyorum sanki geri okula başladım gibi diyorum
Benim oyle zaten sag ayagim odemli doktor karninda bile var dedi bacagima bakti oo cok odemin var dedi tansiyonumu olcuyorum düzenli yuksek degil dedim o zaman gebelik kaynaklı dedi beslenmene dikkat et su iç dedi bugunde az su ictim digeride şişmiş yani tansiyon kaynakli olmasa bile şisebiliyor
Ben dün rüyamda gördüm o kadar saçmaydı ki ilk melegim can
doğurmuştu anlatıyordu çok kolaydı felan diye sonra PPembepilates
bir anda hastaneye gitti sancıdan o da hemencecik doğuruverdi sonra da ben doğurmuştum hem de yerde çömelir pozisyonda dün konuştuklarımızın çok etkisinde kaldım galiba birkaç gün önce de golden-snitch
i gördüm çocuğun odasını yaptık her yer bembeyaz mor perde aldım çok güzel duruyor diyordu
Ben dün rüyamda gördüm o kadar saçmaydı ki ilk melegim can
doğurmuştu anlatıyordu çok kolaydı felan diye sonra PPembepilates
bir anda hastaneye gitti sancıdan o da hemencecik doğuruverdi sonra da ben doğurmuştum hem de yerde çömelir pozisyonda dün konuştuklarımızın çok etkisinde kaldım galiba birkaç gün önce de golden-snitch
i gördüm çocuğun odasını yaptık her yer bembeyaz mor perde aldım çok güzel duruyor diyordu