2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Demin saçma sapan bir şey izlerken ağlamaya başladım hormonlarım çok yüksek sanırım bugün

Kız resmen içimi okudun desem bir hafta sonra çıkıp bi turlamayı düşünüyorum inşallah eski halimi ösledimmmmmm

Yaa mantıklı aslında.tedbir alıcaz diye psikolojiye sokmayım doğru diyosun

Benim açlık 95 den yukarı çıkmıyor tokluk da birinci saat ölçüyorum 130 lardaydı bugun

Kızlar selam bugün hareketleri biraz az bebeğimin 34 olduk bugün 34 te azalıyo muydu çok huzursuz oluyorum böyle ben huzursuz oldukça o da hissediyor da duruyo gibi sanki
Benimde birkaç gündür öyle canım çok az hareket ediyor önceden içeride tepinir dururdu, umarım yeri daraldığı büyüdüğü içindir.
Hay maşallah çok guzelsiniz senin göbusu gördükten sonra benimki göğsümde resmenben 3 ay daha dogurmam gibi bi foto Eki Görüntüle 3410551
Utanır insan böyle fit bir hamile olmaya

Bende vajina da bir sızı ve bazen tekmeleme oluyor gibi pıtır pıtır oluyor canım geçen gün baktığımda bu son dönemlerde olabileceği yazıyordu
Ozaman o normal sanırım sağol canım
ay evet evet o hissiyat işte bi garip ıkınma isteği gibi baskı gibi değişik bişey ama sevindim iki durumunda normal olmasına. Sende de kasıkta sancı oluyormu o an
yalancı sancı mı acaba ozaman bunlar böyle ufak ufak vuruyor geçiyor vücut kendini hazırlıyor

O değilde aklıma O ozgeeeee1 geldi nerelerde acaba

Ben doguracam dünürüm kayıp

Bir yerlerde birilerine yargı dağıtıyordur belki ; reyiz tripli mi ki acaba birimize
Ay yicem sizi hahahaha gece gece ne güldüm ben hep burdayım sinsi sinsi şöyle bi bakınıp çıkıyorum da yazamadım bi türlü. Haftasonu eşim hastalandı onla uğraştık dün de ben hastalandım boğaz ağrısı halsizlik öksürük hiç tadım kalmadı bunların arasında bi de oturduk bebişin eşyalarını yıkadık ütüledik saçma sapan bir yoğunluktu yani. Sizden gitmem gidemem tribimi atar sizi sevmeye devam ederim ajsjsj

Geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…