2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Ayy senin de baya aşağıdaymış, benim de sen ve meleğim can kadar olmasa da yer çekimine meydan okumaya çalışıyor artık elimle taşıyorum

Ay nisan anneleri doğum heyecanları başladııı, diğer ay da bizim başlıcak şaka gibiiiiii sanki ilk defa doğuruyor gibi heyecanlıyım ilki üçü beşi fark etmiyormuş onu anladım
İnstagramda okumuştum o benim ikinci üçüncü çocuğum olabilir ama ben onun ilk ve tek annesiyim diye valla bende de heyecan başladı
Bizde bayram sonu yavaş yavaş dogurcaz bence
bende öyle düşünüyorum

Günaydın bugün görüş günümüz alır mı acaba nst ye bugün hiç almadı daha önce 34 olduk

Adet tarihime göre hatta 34+5 ama doktor ilk zamanlar güncellemişti adet tarihini sonra kaldı öyle çalışabilir raporunu falan her şeyi ona göre aldım

İnşallah dün çok stresliydim ondan hareketsizdi bence bugün kıpır kıpır yine

Aaay çok güldüm ahahahahah beyaza mor müthiş uyum oğluşum için

Ya arkadaşlar benim aklıma bir şey takılıyor detayını bilen varsa cevap verebilir mi?
30. Haftamda tam 30 mart oluyor calışamaz raporu aldım. Onun öncesinde de erken doğum riskim oldugu için doktorum iş görememezlik için heyet raporu verdi. Onun başlangıcı da şubat 22 ydi. Bir ayı çoktaan geçti.
Raporlarım e devlette gözüküyor, işverine mesaj da attım bildirdik dedi sgk ya. Fakat ben sgk yı aradıgımda raporlarınız gözüküyor ama bildirim yapılmamış askıda duruyor demişlerdi.
Normalde iş görememezliliğimin ödeneğini almam gereken süreçteyim fakat tam olarak napmam gerektiğini bilmiyorum. Basına gelen var mı? İşvereneme de sürekli mesaj atıp darlamak istemiyorum, adam bildirdik dedi ama haklarımın da yanmasını istemiyorum.

İstek üzerine olunuyor mu sezaryen özel de
Evet canım olabilirsin istersen
ay hadi inşallah kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…