2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Eczden istesen okyanus suyu vs doğal şeyler oluyor ya hamile olduğunu da söylersin. Benim de kilo alimim yavaşladı gibi. Kilo alma durumuna takilma bence ama yine de yediklerine dikkat et en azından sıcak çorba hem boğazına iyi gelir hem bebise. Tavuk suyuna çorba yaparsın miis. Bir an önce toparlanirsin inşallah

Ayy hiçde öyle degilsin maşallah çok güzelsin saçlarında güzel bakımlı duruyor benim sarılar uçlarda kaldı kuru kuru duruyor iyice sıkıldım Hindistan cevizi yagı sürmeye başladım uçlarına çok faydası oldu. Keratin şuan yaptırmam imkansız çok kötü kokuyor cigerlerim zaten normal degil ölürüm galiba güzel gözlü gebiş

Yaa gayet güzelsiiin bebişin gözlerini senden alır inşallah, maşallah

ben de bakım yapıyorum ama maalesef benim kırıklarım gitmiyor asla bebekten sonra güzelce keratin temiz bir boya üstüne de kırıkları aldıracağım inşallah yoksa şu çingene mahallesinde selle sepet satan ha bire saç baş kavga eden kadınlar gibi hissediyorum

Benim saçlar senden kötü emin ol sarı olunca çok yıprandı ve kurudu önce belimdeydi hamile kalmadan kısa kestirdim o yüzden hiç hoşnut degilim dogumdan sonra inşallah barbi gibi olucaz alem düşünsün

Ombreyle düz boya bir mi kız benim de saçlarım sarı paketli senede bir dipten yaptırırım akana kadar kullanır tekrar yenilerim normal zamanda bile kokusuna dayanamıyorum ve 7 saat sürüyor. Düz boya en fazla 2 saatini alır o kadar da kokmaz sarıdan vazgeçebilsem ben de düz kahve yapcam da cesaretim yok

İnşallah canım teşekkür ederim önerilerin için

Shahah ben de öyle ya bi doğurayım 30luk bakıma gireceğim
Saç boyama , botoks, kaş microblading ,
Kirpik lifting

Ben de vazgeçemiyorum sarıdan ya şimdi biraz diplerim geldi gerçi eşim kendi saç renginde çok güzel diyor ama sarıdan vazgeçemiyorum

9 ay dua ettim heryeri bana çeksin burnu çekmesin dedim; ultrasonda bir burnu var aman Allahım inşallah ödemdir diye düşünüyorum
Aay benim bebişin burnu da minnak falandı başta şimdi tuhaf tuhaf tövbe yarabbim bence suyun içinde oldukları için ve hareketli oldukları için düzgün çıkmıyor fotolar

Akşam eşinin yanında birden "aaa annen aramıştı duştan çıkmıştım açamadım arayayım bi kadına ayıp oldu unuttum sonra da aramayı " de ara konuş aradan çıkmış olur hem de ne alaka açmayınca her defasında hesap sorar gibi açıklama yapmak zorunda olmak
Neyse evine gelecek ya ondan sıcak davranıyordur

Dogumdan sonra saclari boyatiriz diye dusunuyoruz ama gecen aklima geldi de o kadar uzun suruyorken biz bebegimizi ne yapacağız boyadayken

Ben de vazgeçemiyorum sarıdan ya şimdi biraz diplerim geldi gerçi eşim kendi saç renginde çok güzel diyor ama sarıdan vazgeçemiyorum
Off aynen aynen bu kadar açtırdım tonunu yakaladım tekrar sarı istediğimde kim uğraşcak diyorum tam kısır döngü

Vallahi ya ne güzel aramiyordu sinir oluyorum işte başından beri öyle davransa hadi travmayı bosver dersin hep iyi niyetimden vuruluyordum bu sefer izin vermedim
Bence de direkt söyle nişanlıyken olanları bilmiyor mu eşin? O günden beri kendi kuralım var sen yokken konuşmak istemiyorum de direkt
Eşim üzüldüğü için sırf düşünüyorum yoksa biliyor her şeyi şimdi yine üzülecek..
aşagı inmiş derken beni pas geçiyorsun demi kuzum korkma korkma bak benimki bir aydır aşagıda dogurmadım bu hafta biraz daha indi
Senin kadar değil olamaz öyle doğuma giderken bile olmaz iyi bari
Ben açık açık soylerdim o zaman bunu yaşamıştık açmadım o yüzden diye
Üzülecek olmasa söylerim de yapacak bir şey yok üzülecek her türlü bu gidisle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…