2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Bi arkadaşım sadece irkildim demişti. İnsanoğlu işte .. iğne adı geçince acıycak mı diye korkudan dolayı da olsa kendimizi o an kasabiliyoruz. Bi de şey geldi aklıma canım. Bel ağrısı bebeği taşımaktan oluşan ağrıdan dolayı diyelim normal doğumda neden olmuyor normal doğumdan sonra kalıcı bel ağrısı olanı hiç duymadım çevremde bu arada tercih şansım olsa bende belden düşünüyorum

Kızlar hastane çantamızı hazırlıyoruz buraya göğüs ucı kremi gümüş kapak ve lohusa pedi de ekliyeceğim onun haricinde eksik gördüğünüz birşey varmı
Canım gelen giden olacaksa emzirme önlüğü, kirli poşeti
Kızlar bugün çok soru soruyorum ama hastane için havlu küçük el havlusu mu yoksa duş için büyük mü
Hastanen havlu vermiyorsa büyük al her ihtimale karşı yanına
bizimki napacak bakalım
yani sen telaş yapma diye söylemiyor ama arefe günü filan doğum olabilir mi bebek onun sinyalini mi veriyor? Yada sadece tahmin mi? Sonuçta sen zaten bunu biliyorsun hazırlıklı olman daha iyi değil mi
Canım niye çatı muayenesi yapacak ki zaten sezaryen olmayacak mı? Ne gerek var çatı muayenesine
aynı şeyi soracaktım
19 unda randevum canim. Bas buyumeye devam ederse mecburi sezaryen. 3 normal dogumun ustune sezaryen yapmak cok koyuyor vallahi
yeterki sağlıkla gelsin de bu sefer de sezaryen olsun canım kendini şartlama öyle düşünme ikinizinde sağlığı önemli zaten maşallah 3 tane çatır çatır doğurmuşsun normal doğumdan korkun yok şartlar neye elverirse o

O bel ağrısını lordoz diye biliyorum canım, kamburlugun tam tersi hamile hastalığı diye biliyorum. Yani kendi eşine de yapmazdi herhalde kötü bir şey olsa yengem de bende hiç öyle bir ağrı kalmadı dedi. Belki de vuran kişi mi farklı vuruyor bilemedim

Kaç kilo ile başlamıştı iş? Benimki de takıntılı ama bir şey demedi. Göbeğim harici kilo almış gibi görünmüyorum
66 kiloydum aslında iyi gidiyordu ama 3-4 kişosunu bu ay aldım, ama sürekli uyarıyor. Son aylar çok önemli ikiz gebelik bir de gerçekten sağ kalçam zaten hassas topallamaya başladım resmen

66 kiloydum aslında iyi gidiyordu ama 3-4 kişosunu bu ay aldım, ama sürekli uyarıyor. Son aylar çok önemli ikiz gebelik bir de gerçekten sağ kalçam zaten hassas topallamaya başladım resmen
İkizse bir de kilo alımı gayet iyi bence. Benim dr'um başta 7 kilo sınırı koymuştu ilk 4 ay 1.5 kilo vermiştim 6. Aya kadar iyi gidiyordum sonra kilo almaya başladım. Bu ay durulmustu 2-3 haftadır kilo almiyordum şimdi tekrar almaya başladım ama odemden oldugunu düşünüyorum ayaklarım şişti

Hazırlıklıyım kuzum hayırlısı olsun inşallah

Yarın randevum olmasa kızlar şuan eşimi hastaneye gotuttururdum...artık agri şiddetim artıyor giderek dayanamıyorum niye böyle oldu anlamadım.. inşallah sabah güzel haberler alırım
Aynı durumdayız galiba canım eger öglen gitmesem bende gece giderdim böyle devam etse

Kiz benimde sol ayağimda topuk kisminda o var ben bişey batmiş saniyordum

Ay ben daha emzirme sütyeni almadım ya. Atleti çok öneren oldu çevremde hiç atlet alan varmı aranızda?

Ay ben daha emzirme sütyeni almadım ya. Atleti çok öneren oldu çevremde hiç atlet alan varmı aranızda?
Kuzum e bebekte pamuklu emzirme sütyeni geçen hafta 50 liraya düşmüştü ben maalesef ondan önce almıştım 3 tane, onun için almadım bugün girdim e bebeğe hala vardı kampanya istersen bir bak çeşit çeşit orda

Birazcık sıcak suda bekletsene belki iyi gelir kovada veya altına sıcak su torbası koysan ılık su koysan dolaşımı hızlandırır belki
Duşa girdim rahatliyim diye hala şiş anlamadım, şimdi uyuyacağım aklıma hiç gelmedi bekletmek suda. Yarın erken gidicem dr'a bakalım ne diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…