2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Ben de burda okumuştum bir kadın son haftalarında bebeğin hareketleri azalmış ultrasonla felan bakmışlar bir şey dememişler sonra bebeğini kaybetmiş bpynuna kordon dolanmış ayağına felan dolanmış nefes almıyor ama strese giriyor sanırım bebek onu okuduğumdan beri öyle bir şey olursa riske atmayıp sezaryen olmayı düşünüyorum direkt

Hangisi daha rahat sence canım?
Atlet göğüsü toparlıyor mu?
İkisi de rahat geldi bana canım ikisinin de içi ince pedli o yüzden uç belli etmiyo özellikle öyle aldım. Atlet de topluyo sütyenden farkı yok bence. Ben yazın evin içinde direkt atleti giyer dolanırım diye düşündüm kullanışlılık açısından iyi olur dedim

Ayyy bugün gorus günüm Allahin izniyle yola çıkmaya hazırım
Dün rahatsızdın bugün nasılsın? Güzel haberlerle gel canım
Allahım esirgesin hepimizin evlatlarını ay çok üzüldüm Allah korusun ya

Ya kızlar benim göğüslerim hiç irileşmedi aynı duruyor. Süt dolması lazım değil mi şimdiye kadar doğuran analar sizin nasıldı?
Sütüm olmazsa diye korkuyorum hiç ağrı falan da yok dokununca ki normalde gebelik öncesi benim prolaktin hep yüksek olurdu hatta süt gelirdi şimdi aksi oldu sanki.
İrileşmesi ile alakalı mı süt oranı?

Hadi güzel haberlerle gelirsin inşallah kaçta randevun
Güzel haberlerle gel inşallah canım
Güzel haberlerle gel inşallah
Dün rahatsızdın bugün nasılsın? Güzel haberlerle gel canım

Allahım esirgesin hepimizin evlatlarını ay çok üzüldüm Allah korusun ya
Kızlar bebeğim 3200 35+1 doktor dedi ki seni çatır çatır normal dogurtturcam dedibebek dönmüş.. nstye girdim sürekli 183 görüp durdum yuksek atiyor nabzi her hareketinde tekmesinde laviva yiyin girmeden yarim saat önce aşırı etkili..
Doktor birde agrilara çok normal dedi giderek artacak dedi çok normal dedi her şeye.. çatı muayenesinide haftaya verdi gel yapalım dedi

Maşallahhhh bende çıktım şimdi ne kalabalıktı ama bizde 2 buçuk olmuşuz 33+6 da 46 cm tosunum 2 hafta sonra nst ye gelicem sonra her hafta gelicez bana da seni çatır çatır doğurtcam korkma halledicez dedi

Kızzz nasıl sevindimm maşallahh yavruşuna doktoruna helal olsun benimki 33 haftada 2.500 grdı böyle giderse sezeryan olur gibi konuşmuştu bak seninki normal doğurtcam demiş sen doktorun verdiği listeye devam et zaten bende senden normal doğum bekliyorum

Maşallahhhh bende çıktım şimdi ne kalabalıktı ama bizde 2 buçuk olmuşuz 33+6 da 46 cm tosunum 2 hafta sonra nst ye gelicem sonra her hafta gelicez bana da seni çatır çatır doğurtcam korkma halledicez dedi
Ayyy maşallah size de vallahii mayıs bebelerimiz tam boğa burcu hepsi tosun tosunnnn

Hay maşallah bugün keyfi yerindeydi benimkide 50 cm olmuş onu yazmayı unutmuşum ayyy seninkide çok iyi maşallah

ya teşekkür ederim canım
Allah allah kolaya kaçmayın hocam deseydin

Liste demisken doktora dedim ki bana perine vs erken verdiniz neden dedim bebeğin kilosu yüksek olduğu için erkenden baslaman daha iyi olur diye verdim dedi

Tam düşündüğümüz gibi yaniiii hadiii bakalımmm devam o zaman bekliyoruz artıı bebişleriii

Ayy maşallah kız hazır mısın geliyorrr

Ayy maşallah kız hazır mısın geliyorrr
Ayy değilim bilmiyorum içim bi tuhaf
Bizde bu doktor olduktan sonra bu tosunlar normal doğar kız
kesinlikle öyle bugün enerjisi aşırı iyiydi dogurasim geldi orda
Demek ki potansiyeli görüyor(aslan burclulugumu konusturayim)
Tam düşündüğümüz gibi yaniiii hadiii bakalımmm devam o zaman bekliyoruz artıı bebişleriii
Ayyyy evettt galiba erken ben mi dogurcam ne içimde ne kadar daha kalır acaba merak konusu 3200 olmuş yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…