2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Ayy inşallah bi sıkıntı yoktur canım geçen benimde öyleydi ama dinlendikçe geçiyordu bugün de uyandım hiç olmamış dün eşim bacaklarıma masaj yapmıştı ondandır diye düşünüyorum

Ayy hiç dinlenemiyorum kızlar taşınma üstüne bayram şiştim iyice Allah hepimizin yardımcısı olsun

Ayy inşallah bi sıkıntı yoktur canım geçen benimde öyleydi ama dinlendikçe geçiyordu bugün de uyandım hiç olmamış dün eşim bacaklarıma masaj yapmıştı ondandır diye düşünüyorum
Benim değişiyor canım, iniyor şişiyor ama inse dahi tam eski haline dönmüyor sanırım sürekli oturmaktan oluyor belki haftasonu yürüdüğüm için iner benim de. Bir de sol ayagimin altında diken gibi batan bir şey var yarın onu sorcam

Benimde öyle ağrı şiddetim artiyo adet oluyorum sanki... acaba benimde mi enfeksiyon var haberim yok ben nstye girmemi istemezse kendim zorlicam artık dayanamıyorum...olabilir çocuğu dürtüyor istemsiz demek ki catiya bakmak.. inşallah 3 kiloyu geçer bebisin

Yarın randevum olmasa kızlar şuan eşimi hastaneye gotuttururdum...artık agri şiddetim artıyor giderek dayanamıyorum niye böyle oldu anlamadım.. inşallah sabah güzel haberler alırım
Benim de bel ve kasık ağrım var. Artık iyice ağırlaştık ondan mı bilemiyorum gece zaten sağa sola dönerken de çok ağrım oluyor gün sayıyorum valla ben artık

Maşallah kilosu çok iyi

Aa bana gidebilirsin dedi doktorum 34. haftam bugün, 6 saate kadar yolculuk yapabilirsin ama 2 saatte bir 15 dk yürü dedi. Tabi ben gitmicem yine de

Senin sezaryen olmayacak mı canım neden çatı muayenesi oluyorsun ki?
Bana bayağı sinirlendi ama ya benim eşim bayağı gitmek istiyor ben hiç istemiyorum evde mis gibi uzanmak varken niye çıkalım ki tam dinlenme zamanımız

Yok ya Allah korusun pıhtı atsa çok ağrıtır dayanamazsın üstüne basamazsın bile korkmutma hiç kendini canım bol bol su iç ama arıtma suyu mu içiyorsun hazır su mu

Kordon da mı saklanıyor onu bilmiyordum bak biz de öyle yapalım hangi şirket seninki canım bi bakayım ben de

Tahlil yaptır canım ben hiç belirti yaşamadım idrarda yanma felan hiç olmadı ama hepside sıkıntılı çıktı. Şuan 2600 100 eksik 100 fazla çıkabilir dedi ama 10 gün durursa kesin 3 geçer benimkiler son ayda alıyor ama göremiyorum

Her şey normal diyip niye öyle dedi ki kilosu felan iyi ama 35 olmuş artık riskli zamanlar bitti şükür

Yok ya Allah korusun pıhtı atsa çok ağrıtır dayanamazsın üstüne basamazsın bile korkmutma hiç kendini canım bol bol su iç ama arıtma suyu mu içiyorsun hazır su mu
Arıtma suyu içiyorum canım, ayağımın altında da diken varmış gibi his vardı. En azından yarın onu da söylemiş olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…