Erkan yasdıman canım allah var hakkını yemeyim hiç bir tahlili
Orda yaptırmadı boşa para ödeme dedi ama ben telaşlı olunca mı dedi naptı anlamadım pazartesi gel bayramdan önce açılma var mı diye bakacak işte gidersem
Kızlar kan sonuçlarına iyi demiş doktorum. Tek taraflı ödem olayı olumsuz bir durum sanırım yarın bir gel ultrasonla bakılsın dedi, pıhtı durumu var mı ona bakılacak sanırım. İki ayağımda da var aslında ama birisi daha çok diye de söyledim. Bı incelensin dedi yarın gidicem sabahtan inşallah sıkıntı yoktur pıhtı falan
Ayy inşallah bi sıkıntı yoktur canım geçen benimde öyleydi ama dinlendikçe geçiyordu bugün de uyandım hiç olmamış dün eşim bacaklarıma masaj yapmıştı ondandır diye düşünüyorum
Ayy inşallah bi sıkıntı yoktur canım geçen benimde öyleydi ama dinlendikçe geçiyordu bugün de uyandım hiç olmamış dün eşim bacaklarıma masaj yapmıştı ondandır diye düşünüyorum
Benim değişiyor canım, iniyor şişiyor ama inse dahi tam eski haline dönmüyor sanırım sürekli oturmaktan oluyor belki haftasonu yürüdüğüm için iner benim de. Bir de sol ayagimin altında diken gibi batan bir şey var yarın onu sorcam
Evet canım tam 35 haftalık şuan bile acayip taş
Gibi
Kesiliyor karnım kasıklarım agrıyor ama idrarda enfeksiyon yüksek dedi erken doguma sebep olur dedi iki farklı kutu antibiyotik verdi. Acaba şimdi baksa açılma olur diyemi bakmadı ki anlamadıö normaldede zaten pazratesi çagırmıştı 11 gün oluyor hem boşa para ödemeyim hemde aynı hastanede kan aldım bugün girmişken söyleyim dedim. Kendi gelirse alsın ama bayramdan sonraya kalırsa 3 kiloyu geçer çocugum azıcık ele avca gelsin
Benimde öyle ağrı şiddetim artiyo adet oluyorum sanki... acaba benimde mi enfeksiyon var haberim yok ben nstye girmemi istemezse kendim zorlicam artık dayanamıyorum...olabilir çocuğu dürtüyor istemsiz demek ki catiya bakmak.. inşallah 3 kiloyu geçer bebisin
Yarın randevum olmasa kızlar şuan eşimi hastaneye gotuttururdum...artık agri şiddetim artıyor giderek dayanamıyorum niye böyle oldu anlamadım.. inşallah sabah güzel haberler alırım
Yarın randevum olmasa kızlar şuan eşimi hastaneye gotuttururdum...artık agri şiddetim artıyor giderek dayanamıyorum niye böyle oldu anlamadım.. inşallah sabah güzel haberler alırım
Benim de bel ve kasık ağrım var. Artık iyice ağırlaştık ondan mı bilemiyorum gece zaten sağa sola dönerken de çok ağrım oluyor gün sayıyorum valla ben artık
Kızlar ben doktora bugün gittim çok kasılıyor diye bi sıkıntı gözükmüyor dedi karnımı felan elledi yine taş gibi olmuştu zaten normal bu kasılmalar dedi ben digerleri böyle olunca korkuyorum dedim telaş yapma dedi ama nst ye felan baglamadı pazartesi gel çatı muayenesi yapalım dedi geride döndü arefe günü gelir belki dedi anlamadım valla. Bu arada tam 34+6 dedi sekiz günde 350 gram almış 2600 olmuş bebiş
Kızlar kan sonuçlarına iyi demiş doktorum. Tek taraflı ödem olayı olumsuz bir durum sanırım yarın bir gel ultrasonla bakılsın dedi, pıhtı durumu var mı ona bakılacak sanırım. İki ayağımda da var aslında ama birisi daha çok diye de söyledim. Bı incelensin dedi yarın gidicem sabahtan inşallah sıkıntı yoktur pıhtı falan
Yok ya Allah korusun pıhtı atsa çok ağrıtır dayanamazsın üstüne basamazsın bile korkmutma hiç kendini canım bol bol su iç ama arıtma suyu mu içiyorsun hazır su mu
Aaa doğru öyle bir durum var. Sen şirketle görüş söylersin ben burada teslim alacağım ama Antalya'da doguracagim vs gibi ona göre bir şey yaparlar belki. Hemen geliyor zaten eğer 36da Antalya'da olacaksan biz pazar aksamj konuşup anlaştık salı günü getireceklerdi biz persembe istedik. Hemen hızlı olan bir işlem zaten. Bu arada biz hem kordon kanı hem kordon saklanmasini istedik, o şekilde bak sen de istersen. Kordon organlar için genelde kordon kanı da kanserle ilgili çoğunlukla
Benimde öyle ağrı şiddetim artiyo adet oluyorum sanki... acaba benimde mi enfeksiyon var haberim yok ben nstye girmemi istemezse kendim zorlicam artık dayanamıyorum...olabilir çocuğu dürtüyor istemsiz demek ki catiya bakmak.. inşallah 3 kiloyu geçer bebisin
Tahlil yaptır canım ben hiç belirti yaşamadım idrarda yanma felan hiç olmadı ama hepside sıkıntılı çıktı. Şuan 2600 100 eksik 100 fazla çıkabilir dedi ama 10 gün durursa kesin 3 geçer benimkiler son ayda alıyor ama göremiyorum
Kızlar ben doktora bugün gittim çok kasılıyor diye bi sıkıntı gözükmüyor dedi karnımı felan elledi yine taş gibi olmuştu zaten normal bu kasılmalar dedi ben digerleri böyle olunca korkuyorum dedim telaş yapma dedi ama nst ye felan baglamadı pazartesi gel çatı muayenesi yapalım dedi geride döndü arefe günü gelir belki dedi anlamadım valla. Bu arada tam 34+6 dedi sekiz günde 350 gram almış 2600 olmuş bebiş
Yok ya Allah korusun pıhtı atsa çok ağrıtır dayanamazsın üstüne basamazsın bile korkmutma hiç kendini canım bol bol su iç ama arıtma suyu mu içiyorsun hazır su mu