2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253

Maşallahhhh bende çıktım şimdi ne kalabalıktı ama bizde 2 buçuk olmuşuz 33+6 da 46 cm tosunum 2 hafta sonra nst ye gelicem sonra her hafta gelicez bana da seni çatır çatır doğurtcam korkma halledicez dedi
MaşaAllah kuzucuklara sağlıkla sıhhatle gelsinler inşaAllah

Canım benimde aynı bazen bende acaba sütüm olmicak mı diye düşünüyorum çünkü bi irileşme ağrı süt akması falan olmadı

Maşallah tosunuma annesi saglıkla gelsin inşallh. Demekki artık çatı muayenesine çagırmaları normal. Ayy acaba bebeklerin kilosu tutacak mı dogunca çok merak ediyorum. Bu arada bugün ben rüyamda dogurmuştum kuzu gibiydi simsiyah saçları vardı nasıl tatlıydı anlatamam. Bende pazartesi gitmesem mi napsam bayram bitince giderim hemen. Desene 4 kilo anaokulluk geliyor

Canım benimde aynı bazen bende acaba sütüm olmicak mı diye düşünüyorum çünkü bi irileşme ağrı süt akması falan olmadı
Süt akması herkeste olmaz zaten, sertleşme doğum zamanı olmıştu bnde ilk kızımda. Bundada suan sert değil ama büyüdü

Canım dogduktan sonra taş gibi oluyor merak etme plesenta bebekten ayrılınca sütler kanala doluyor benim minnak memişlerim tonla süt ürettiyse sen hiç korkma

Maşallahhhh bende çıktım şimdi ne kalabalıktı ama bizde 2 buçuk olmuşuz 33+6 da 46 cm tosunum 2 hafta sonra nst ye gelicem sonra her hafta gelicez bana da seni çatır çatır doğurtcam korkma halledicez dedi
Senin tosuncugada maşallah annesi saglıkla gelsinler inşallah

Geçen hafta gittigimde benimkininde kordonu yüzünün yanındaydı doktor hareketlei nasıl dedi iyi
Dedim dün düzelmişti çok şükür

Bende evde rahat olur diye atleti tercih ettim pijama takımım beyaz diye beyaz aldım memnun kalırsam her rengini alacam rahat olur

Valla sen kum döktüysen dayandıysan doğuma da dayanırsın dedi doğurursun koçum dedi yolladı

Bence irileşmesi ile alakalı değil canım benim inek memesi gibi oldu ama sütüm az oluyor benim ilkinde azdı yani bunda da yine irileşti inşallah bu kez çok olur ama benim de o prolaktin düşük çıkıyordu
Maşallah annesi gerçekten tosuncuk olmuş hem boyu hem kilosu inşallah yenidoğan kıyafeti çok almamışsındır
Maşallah bebişine

Amin inşallah evet canım çok normal ya zamanında zaten ben 3250 50 cm mi ne doğmuşum yalan olmasın yani şaka gibi geliyo suan
Doktorum dedi ki bana bu kilolar tam net bir sonuç vermez dedi biz aşağı yukarı tahmini bir şey söylüyoruz dedi
Hay maşallah ipeksi siyah saç insallah öyle de olur çok güzel olur
Evet canım bu ağrılar sancılar her şey çok normalmiş için rahat etmiyorsa git ama doktorum giderek artacak bu ağrılar bile dedi yani

Valla sen kum döktüysen dayandıysan doğuma da dayanırsın dedi doğurursun koçum dedi yolladı
Eee kumu bende döktüm iyi iyi biz dogururuz hoca çok pozitif yönden enerji verdi bu arada nst odası dogumhaneye girince solda ben odadayken doktorum benim hastalarim nerde dedi sağ odadalar dedi demek biz orda mi yaticaz dogurunca inan bu konuda bilgim yok

Kesmeye basliyim ben coraplarla desteklicem artik evet tam tosuncuk tombik yanakli

Ayyy çok güzel artık yaklaştı iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…