Boğalar yemek yemeyi çok severmiş biliyor muydunuzAyyy maşallah size devallahii mayıs bebelerimiz tam boğa burcu hepsi tosun tosunnnn
Kızlar bebeğim 3200 35+1 doktor dedi ki seni çatır çatır normal dogurtturcam dedibebek dönmüş.. nstye girdim sürekli 183 görüp durdum yuksek atiyor nabzi her hareketinde tekmesinde laviva yiyin girmeden yarim saat önce aşırı etkili..
Doktor birde agrilara çok normal dedi giderek artacak dedi çok normal dedi her şeye.. çatı muayenesinide haftaya verdi gel yapalım dedi
MaşaAllah kuzucuklaraMaşallahhhhbende çıktım şimdi ne kalabalıktı ama bizde 2 buçuk olmuşuz 33+6 da 46 cm tosunum 2 hafta sonra nst ye gelicem sonra her hafta gelicez bana da seni çatır çatır doğurtcam korkma halledicez dedi
Güzel haberlerle gel inşallah canımAyyy bugün gorus günüm Allahin izniyle yola çıkmaya hazırım
Canım benimde aynı bazen bende acaba sütüm olmicak mı diye düşünüyorum çünkü bi irileşme ağrı süt akması falan olmadıYa kızlar benim göğüslerim hiç irileşmedi aynı duruyor. Süt dolması lazım değil mi şimdiye kadar doğuran analar sizin nasıldı?
Sütüm olmazsa diye korkuyorum hiç ağrı falan da yok dokununca ki normalde gebelik öncesi benim prolaktin hep yüksek olurdu hatta süt gelirdi şimdi aksi oldu sanki.
İrileşmesi ile alakalı mı süt oranı?
Maşallah tosunuma annesi saglıkla gelsin inşallh. Demekki artık çatı muayenesine çagırmaları normal. Ayy acaba bebeklerin kilosu tutacak mı dogunca çok merak ediyorum. Bu arada bugün ben rüyamda dogurmuştum kuzu gibiydi simsiyah saçları vardı nasıl tatlıydı anlatamam. Bende pazartesi gitmesem mi napsam bayram bitince giderim hemen. Desene 4 kilo anaokulluk geliyorKızlar bebeğim 3200 35+1 doktor dedi ki seni çatır çatır normal dogurtturcam dedibebek dönmüş.. nstye girdim sürekli 183 görüp durdum yuksek atiyor nabzi her hareketinde tekmesinde laviva yiyin girmeden yarim saat önce aşırı etkili..
Doktor birde agrilara çok normal dedi giderek artacak dedi çok normal dedi her şeye.. çatı muayenesinide haftaya verdi gel yapalım dedi
Ya kızlar benim göğüslerim hiç irileşmedi aynı duruyor. Süt dolması lazım değil mi şimdiye kadar doğuran analar sizin nasıldı?
Sütüm olmazsa diye korkuyorum hiç ağrı falan da yok dokununca ki normalde gebelik öncesi benim prolaktin hep yüksek olurdu hatta süt gelirdi şimdi aksi oldu sanki.
Süt akması herkeste olmaz zaten, sertleşme doğum zamanı olmıştu bnde ilk kızımda. Bundada suan sert değil ama büyüdüCanım benimde aynı bazen bende acaba sütüm olmicak mı diye düşünüyorum çünkü bi irileşme ağrı süt akması falan olmadı
Canım dogduktan sonra taş gibi oluyor merak etme plesenta bebekten ayrılınca sütler kanala doluyor benim minnak memişlerim tonla süt ürettiyse sen hiç korkmaYa kızlar benim göğüslerim hiç irileşmedi aynı duruyor. Süt dolması lazım değil mi şimdiye kadar doğuran analar sizin nasıldı?
Senin tosuncugada maşallah annesi saglıkla gelsinler inşallahMaşallahhhhbende çıktım şimdi ne kalabalıktı ama bizde 2 buçuk olmuşuz 33+6 da 46 cm tosunum 2 hafta sonra nst ye gelicem sonra her hafta gelicez bana da seni çatır çatır doğurtcam korkma halledicez dedi
Geçen hafta gittigimde benimkininde kordonu yüzünün yanındaydı doktor hareketlei nasıl dedi iyiAy okudum doktor boğulmaz çünkü nefes almıyor yazmış ona rağmen korku sardı benibende bi kadın görmüştüm Instagramda ama keşfete düştüğü için şimdi bulamıyorum nts ye üç kez girip hareket alamayınca tatlı filan yemiş yine hareket alamayınca boynuna kordon dolaştığı anlaşılmış 15dk içinde sezaryene alınmış. Anlamadım vallahi durumlar farklı galiba doktorlar da ona göre müdahalede bulunuyor demekki
Valla boylu poslu dombili bizim bebeler maşallahama doğurturuz diyor doktor Allahtan
Ayy evet inşallah bol bol sütümüz olsunn doyuralım tosuncuklarımızıBoğalar yemek yemeyi çok severmiş biliyor muydunuz
Bende evde rahat olur diye atleti tercih ettim pijama takımım beyaz diye beyaz aldım memnun kalırsam her rengini alacam rahat olurİkisi de rahat geldi bana canım ikisinin de içi ince pedli o yüzden uç belli etmiyo özellikle öyle aldım. Atlet de topluyo sütyenden farkı yok bence. Ben yazın evin içinde direkt atleti giyer dolanırım diye düşündüm kullanışlılık açısından iyi olur dedim
Valla sen kum döktüysen dayandıysan doğuma da dayanırsın dedi doğurursun koçum dedi yolladıAyy değilimbilmiyorum içim bi tuhaf
kesinlikle öyle bugün enerjisi aşırı iyiydi dogurasim geldi orda
Demek ki potansiyeli görüyor(aslan burclulugumu konusturayim)
Ayyyy evetttgaliba erken ben mi dogurcam ne içimde ne kadar daha kalır acaba merak konusu 3200 olmuş yani
Yok 2 hafta sonra nst
Canım benimde aynı bazen bende acaba sütüm olmicak mı diye düşünüyorum çünkü bi irileşme ağrı süt akması falan olmadı
Bence irileşmesi ile alakalı değil canım benim inek memesi gibi oldu ama sütüm az oluyor benimYa kızlar benim göğüslerim hiç irileşmedi aynı duruyor. Süt dolması lazım değil mi şimdiye kadar doğuran analar sizin nasıldı?
Maşallah annesi gerçekten tosuncuk olmuş hem boyu hem kilosuKızlar bebeğim 3200 35+1 doktor dedi ki seni çatır çatır normal dogurtturcam dedibebek dönmüş.. nstye girdim sürekli 183 görüp durdum yuksek atiyor nabzi her hareketinde tekmesinde laviva yiyin girmeden yarim saat önce aşırı etkili..
Maşallah bebişineMaşallahhhhbende çıktım şimdi ne kalabalıktı ama bizde 2 buçuk olmuşuz 33+6 da 46 cm tosunum 2 hafta sonra nst ye gelicem sonra her hafta gelicez bana da seni çatır çatır doğurtcam korkma halledicez dedi
Amin inşallahMaşallah tosunuma annesi saglıkla gelsin inşallh. Demekki artık çatı muayenesine çagırmaları normal. Ayy acaba bebeklerin kilosu tutacak mı dogunca çok merak ediyorum. Bu arada bugün ben rüyamda dogurmuştum kuzu gibiydi simsiyah saçları vardı nasıl tatlıydı anlatamam. Bende pazartesi gitmesem mi napsam bayram bitince giderim hemen. Desene 4 kilo anaokulluk geliyor
Eee kumu bende döktüm iyi iyi biz dogururuz hoca çok pozitif yönden enerji verdiValla sen kum döktüysen dayandıysan doğuma da dayanırsın dedi doğurursun koçum dedi yolladı
Kesmeye basliyim ben coraplarla desteklicem artikBence irileşmesi ile alakalı değil canım benim inek memesi gibi oldu ama sütüm az oluyor benimilkinde azdı yani bunda da yine irileşti inşallah bu kez çok olur ama benim de o prolaktin düşük çıkıyordu
Maşallah annesi gerçekten tosuncuk olmuş hem boyu hem kilosuinşallah yenidoğan kıyafeti çok almamışsındır
Maşallah bebişine
Ayyy çok güzel artık yaklaştı iyiceKızlar bebeğim 3200 35+1 doktor dedi ki seni çatır çatır normal dogurtturcam dedibebek dönmüş.. nstye girdim sürekli 183 görüp durdum yuksek atiyor nabzi her hareketinde tekmesinde laviva yiyin girmeden yarim saat önce aşırı etkili..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?