2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Bende 14.04.24 istiyordum ama pazara geliyor acil doguma gitmem lazım

Benim de öyle dedi, bebek de riske girer kuvoze girebilir bu şekilde dedi. Sende de fazla yırtık olur böyle dedi ben de riske atmak istemiyorum artık ayın 15inde gittigimde gün alırız sanırım, sağlıkla gelsinler

Hakkınızda hayırlısı olsun canım sağsalim gelsin yeterki

Öyle tabi belki daha erken gelecek kendi hayırlısı olsun az kaldı ya

Kimisi sezaryen bile olsa bebeğin nişanının suyunun gelmesini bekleyin diyor bakalım senin doktorun ne diyecek
Bilemedim ben de şok içinde çıktım muayeneden. Fark etmez hangisi saglikliysa o olsun diyordum da bugün sezaryen diyeceğini hiç düşünmemiştim, 15'inde her şey daha net olur herhalde

Evet canım terlikten bahsehmiştin galiba ben evde bir gün boyunca giydim çok rahat ve yumuşacık kızım dün çıkart giyim dedi vermedim al kendine dedim kumam olurda kendisi
Kız çocukları benimki 8 yaşında ama şimdiden beğendiği kıyafetlerime büyüdüğümde bana verirsin diiğmii annecim diyor
Amanın maşallah minnoşa doktorun pozitifliği çok iyii insana güç veriyo bazı doktorlar

golden-snitch valla doğum şeklinin hiçbir önemi yok şuan o bebeğin ve senin sağlığın daha önemli zaten tüm süreçte fazla da spor yapamadın çalıştığın için.. hiç gerek yok kendini çok yirttirmaya belki bebeğe o süreçte bir şey olacak Allah korusun.. Sen sezaryen ol canım hiicc kafanı normal doğumla bulandirma.. bakalım banada çatı dedi eğer sana dediklerini derse ben direkt sezaryen tarihi alcam kendi bebeğimi riske atamam

Spor yapsam dahi bebek kanala girdi diyelim çatı dar zaten çıkamayacak ben de riske atmak istemedim açıkçası sadece doğum sonrası biraz zorlayacak ama olsun sağlıkla kavusalim da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…