Direkt o anda karar veremedim canım şok oldum çünkü eşim yoktu yanımda doğumhaneye gittik çati muayenesi için. 24.04 olsa güzel olur tabii de ille de diretmem o tarih için ya sağlıkla gelsin de bakalım 15inde karar veririz artık
Canım çatın darsa riske atma bana ilk hamileligimde doktorum çatın çok dar normal dogum yapamazsın demişti. Hem aşırı yırtıgın olur alt tarafı bozma hemde bebegini riske atma hakkında nasıl hayırlı olacaksa öyle olsun canım. 37. Haftaya adım atmışsın bayramdan sonra gün verir artık gelir minnoşun
Benim de öyle dedi, bebek de riske girer kuvoze girebilir bu şekilde dedi. Sende de fazla yırtık olur böyle dedi ben de riske atmak istemiyorum artık ayın 15inde gittigimde gün alırız sanırım, sağlıkla gelsinler
Doktorlar bu sezaryen randevularını ne zamana veriyorlar canım akşama mı yoksa kendi mesai saatleri içinde mi yoksa sabah mı biz doktorla bunları hiç konuşmadık
Direkt o anda karar veremedim canım şok oldum çünkü eşim yoktu yanımda doğumhaneye gittik çati muayenesi için. 24.04 olsa güzel olur tabii de ille de diretmem o tarih için ya sağlıkla gelsin de bakalım 15inde karar veririz artık
Bilemedim ben de şok içinde çıktım muayeneden. Fark etmez hangisi saglikliysa o olsun diyordum da bugün sezaryen diyeceğini hiç düşünmemiştim, 15'inde her şey daha net olur herhalde
Evet canım terlikten bahsehmiştin galiba ben evde bir gün boyunca giydim çok rahat ve yumuşacık kızım dün çıkart giyim dedi vermedim al kendine dedim kumam olurda kendisi
Kızlar bebeğim 3200 35+1 doktor dedi ki seni çatır çatır normal dogurtturcam dedibebek dönmüş.. nstye girdim sürekli 183 görüp durdum yuksek atiyor nabzi her hareketinde tekmesinde laviva yiyin girmeden yarim saat önce aşırı etkili..
Doktor birde agrilara çok normal dedi giderek artacak dedi çok normal dedi her şeye.. çatı muayenesinide haftaya verdi gel yapalım dedi
golden-snitch
valla doğum şeklinin hiçbir önemi yok şuan o bebeğin ve senin sağlığın daha önemli zaten tüm süreçte fazla da spor yapamadın çalıştığın için.. hiç gerek yok kendini çok yirttirmaya belki bebeğe o süreçte bir şey olacak Allah korusun.. Sen sezaryen ol canım hiicc kafanı normal doğumla bulandirma.. bakalım banada çatı dedi eğer sana dediklerini derse ben direkt sezaryen tarihi alcam kendi bebeğimi riske atamam
Doktorlar bu sezaryen randevularını ne zamana veriyorlar canım akşama mı yoksa kendi mesai saatleri içinde mi yoksa sabah mı biz doktorla bunları hiç konuşmadık
golden-snitch
valla doğum şeklinin hiçbir önemi yok şuan o bebeğin ve senin sağlığın daha önemli zaten tüm süreçte fazla da spor yapamadın çalıştığın için.. hiç gerek yok kendini çok yirttirmaya belki bebeğe o süreçte bir şey olacak Allah korusun.. Sen sezaryen ol canım hiicc kafanı normal doğumla bulandirma.. bakalım banada çatı dedi eğer sana dediklerini derse ben direkt sezaryen tarihi alcam kendi bebeğimi riske atamam
Spor yapsam dahi bebek kanala girdi diyelim çatı dar zaten çıkamayacak ben de riske atmak istemedim açıkçası sadece doğum sonrası biraz zorlayacak ama olsun sağlıkla kavusalim da