2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Allah razı olsun bin kere rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin
Amin canım benim senin sınavın çok zor ama oğlun melek oldu sana ahirette şefaatçin olacak inşallah sen de bir melek annesisisin canım benim rabbim her iki cihanda da bir daha sana evlat acısı yaşatmasın bu son olsun her anlamda kızını sana bağışlasın Rabbim çok dua ediyoruz sana

Benim kızıma 2 hafta önce 1700 demişlerdi şuan 1600
Benimki de onden gidiyor normal dogum istyordum ama iri olursa korkuyorm acikcasi sezeryana donebilirim ama degisiyor diyende olmustu seninkide 2 hafta onceye goreyse tam çıkmamış yanilma payı dogru demek ki

I ImaginaryLife bu emzikler içine su aldı ağza alınacak kısmının içinde su kabarcıkları var buğulandı çıkmıyo of. Kullanım kılavuzunda 5 dk kaynatın sonra suyunu sıkın yazıyo sıktım ama çıkmıyo ki nerden çıkıcak anlamadım avent ultra air emzikler

E o zaman bende sorayım Yağız mı Uras mı kızlar bu 2 isimde kaldım karar veremedim eşimde artık bana bıraktı

Hasan kesin olacaktı dimi? Yiğit de çok güzel ben beğendim sıralaması konusunda kızlara katılıyorum
Hasan kesin olacak o kadar kesin ki koymazsam benim adımı Hasan yaparlar yani o derece kesin . Hatta ikinci isim istemedi kayınbaba ama biz istiyoruz hasanı kullanmak istemez daha modern bir isim yanına koyalım dedik

Amin amin canım allah razı olsun senden de duaların için çok teşekkür ederim

Hahaha aynen aynen.

Senin şu sümüksü uzayan beyaz akıntı nezamandır geliyor canım bende 3 gün oldu bugün hala arada geliyor
Canım bir hafta oldu mu acaba hatırlamıyorum ki ama bugün daha önce normal doğum yapan arkadaşım şey dedi rahmin hazırlık yapiyo kasilip gevşedigi için sürekli o akıntı oluyo dedi

Ben yaptım benimki de aynı marka ama su almadı benimkiler emziği emip suyunu çıkarsana bir dene bakalım

Hasan kesin olacak o kadar kesin ki koymazsam benim adımı Hasan yaparlar yani o derece kesin . Hatta ikinci isim istemedi kayınbaba ama biz istiyoruz hasanı kullanmak istemez daha modern bir isim yanına koyalım dedik
Aaa ona noluyomuş adını koyduğunuz için teşekkür edeceği yerde ikinci ismi istememek nedir yahu. Sen doğuruyosun başkası değil koy kız yiğiti öne

Aaa ona noluyomuş adını koyduğunuz için teşekkür edeceği yerde ikinci ismi istememek nedir yahu. Sen doğuruyosun başkası değil koy kız yiğiti öne
Kız keşke bana kalsa Ege koyardım benim gönlüm Ege’de ama eşim diyor Ege olursa nonoş olur küpe takar şort giyer diyor
tamam sağol canım bu arada bencede Yiğit Hasan .... daha güzel.. Hani sıfat tamlamasi oluyo daha hoş geliyo kulağa
Hasan alpten daha güzel demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…