2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Ay benim de kalmıştı söylemeyi unuttum ama çok değildi birkaç damlacık gibi vardı sallaya sallaya çıkardım sonra, benim de aynı emzikten. Çıkar bence ya durdukça buharlaşır gider

Kız keşke bana kalsa Ege koyardım benim gönlüm Ege’de ama eşim diyor Ege olursa nonoş olur küpe takar şort giyer diyor

Hasan alpten daha güzel demi
Bencede hasan alpten daha güzel geliyo bana aslında hasan olmasa alpte guzelde yapacak bir şey yok hasan kesin bu yüzden yigitte çok güzel

Kız keşke bana kalsa Ege koyardım benim gönlüm Ege’de ama eşim diyor Ege olursa nonoş olur küpe takar şort giyer diyor

Hasan alpten daha güzel demi
Çok sinirlendim şu anda nasıl sana kalmıyo ya babasının adını koyduğun yetmiyo diğerine de mi karışıyo aaa zaten hormonlardan sinir küpüyüm kocanı dövesim geldi

Geçen hafta 47 mi 48 mi ne demişti Dr, kilosu da 2980 mi ne demişti bu hafta 3200 olur diyordum 2850 doğdu
Desene söylenenden az dogdu bebekler. Çok fazla ölçüm yapanlar suyu ile kilo karışıyormuş ondan öyle oluyormuş

Kaslar sapsarı, saçları da altın sarısı, kumral gibimsi
Oy maşallah maşallah
evet dimiiii

Evet Uras benimde içime çok sindi anlamıda güzel şans demek siz neye karar verdiniz
Evet ilerde instagram açarsa kızlara daha çekici gelir bir de boydan bir foto koyar deri ceketiyle tam bir playboy
Bu sefer de tekrar kaynatıp sterilize etmem gerekcek yine su alıcak
Ana doğru bak düşünmedim orasını
Alpten güzel yiğit ama sıralama yiğit hasan olmalı

Hasan Ali
Hasan Efe
bunlarda uyuyor sanki
hasan Ali kapıcı ismine benziyor dedi eşim efeyi de teklif ettim yok dedi Alp ismini de ben seslenince zor oluyor Allahtan yiğiti beğendi şimdi ben Hasan demem çünkü yanına daha modern bir isim koyarsak diğer adını kullanırım büyük ihtimalle bebek de Hasanı kullanmaz
Çok sinirlendim şu anda nasıl sana kalmıyo ya babasının adını koyduğun yetmiyo diğerine de mi karışıyo aaa zaten hormonlardan sinir küpüyüm kocanı dövesim geldi
Benim enerjim kalmadı vallahi 9 aydır şu isme karar veremedik
Bencede hasan alpten daha güzel geliyo bana aslında hasan olmasa alpte guzelde yapacak bir şey yok hasan kesin bu yüzden yigitte çok güzel
Kesinlikle bakalım Prof Dr. ordinaryüs yengem bile isimleri kağıda yazıp kura çekmişler seçmişler ismi ben şu kadar modern olamadım ya Hakkari’nin köyünde olsaydım aşirete gelin gitseydim bu kadar olmazdı

evet dimiiii

Evet Uras benimde içime çok sindi anlamıda güzel şans demek siz neye karar verdiniz
Hem şans demek hem de yiğit,er,alp demek eşimin adı da Alp olduğu için çok hoşuma gitmişti bana kalsa direkt alp koyarım da izin vermiyo kaderi benzemesinmiş Deniz koyucaz biz sanırım, nasıl sence

Vay anasını ya bu konuda yengenle eşinin yanında akıl danisabilirsin o bile öyle yapmış diye dicem de şansa hasan çıkar g.. gibi kalırız riske atmamak en iyisi

Aşağı dönmemiş mi daha başı benim ayakları yan tarafımda o da çok acıtıyor ittiriyor ısrarla ulaşacağı yer varmış gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…