- 20 Kasım 2016
- 4.977
- 6.676
- 158
Ay benim de kalmıştı söylemeyi unuttum ama çok değildi birkaç damlacık gibi vardı sallaya sallaya çıkardım sonra, benim de aynı emzikten. Çıkar bence ya durdukça buharlaşır giderI ImaginaryLife bu emzikler içine su aldıağza alınacak kısmının içinde su kabarcıkları var buğulandı çıkmıyo of. Kullanım kılavuzunda 5 dk kaynatın sonra suyunu sıkın yazıyo sıktım ama çıkmıyo ki nerden çıkıcak anlamadım avent ultra air emzikler
Alpten güzel yiğit ama sıralama yiğit hasan olmalıKız keşke bana kalsa Ege koyardım benim gönlüm Ege’de ama eşim diyor Ege olursa nonoş olur küpe takar şort giyer diyor
Hasan alpten daha güzel demi
Oyyyy yaaaKaslar sapsarı, saçları da altın sarısı, kumral gibimsi
Usg güvenilmez yaa zayıf dersin tosun çıkar tosun dersin zayıf çıkarGeçen hafta 47 mi 48 mi ne demişti Dr, kilosu da 2980 mi ne demişti bu hafta 3200 olur diyordum 2850 doğdu
Bencede hasan alpten daha güzel geliyo bana aslında hasan olmasa alpte guzelde yapacak bir şey yok hasan kesin bu yüzden yigitte çok güzelKız keşke bana kalsa Ege koyardım benim gönlüm Ege’de ama eşim diyor Ege olursa nonoş olur küpe takar şort giyer diyor
Çok sinirlendim şu anda nasıl sana kalmıyo yaKız keşke bana kalsa Ege koyardım benim gönlüm Ege’de ama eşim diyor Ege olursa nonoş olur küpe takar şort giyer diyor
Evet evet net görmüş oldumUsg güvenilmez yaa zayıf dersin tosun çıkar tosun dersin zayıf çıkar
Kız kıvanç koydun acaba bi benzerlik oldu mu kivanc tatlitugaKaslar sapsarı, saçları da altın sarısı, kumral gibimsi
Ailem bı kivanc dogurursun sen zaten diyorduKız kıvanç koydun acaba bi benzerlik oldu mu kivanc tatlituga
Desene söylenenden az dogdu bebekler. Çok fazla ölçüm yapanlar suyu ile kilo karışıyormuş ondan öyle oluyormuşGeçen hafta 47 mi 48 mi ne demişti Dr, kilosu da 2980 mi ne demişti bu hafta 3200 olur diyordum 2850 doğdu
Benimkide yanlışlıkla oglan çıkarsa yusuf koyacamKız kıvanç koydun acaba bi benzerlik oldu mu kivanc tatlituga
Oy maşallah maşallahKaslar sapsarı, saçları da altın sarısı, kumral gibimsi
Evet ilerde instagram açarsa kızlara daha çekici gelir bir de boydan bir foto koyar deri ceketiyleevet dimiiii
Evet Uras benimde içime çok sindi anlamıda güzel şans demeksiz neye karar verdiniz
Ana doğru bak düşünmedim orasınıBu sefer de tekrar kaynatıp sterilize etmem gerekcek yine su alıcak
hasan Ali kapıcı ismine benziyor dedi eşimAlpten güzel yiğit ama sıralama yiğit hasan olmalı
Hasan Ali
Hasan Efe
bunlarda uyuyor sanki
Benim enerjim kalmadı vallahi 9 aydır şu isme karar veremedikÇok sinirlendim şu anda nasıl sana kalmıyo yababasının adını koyduğun yetmiyo diğerine de mi karışıyo aaa zaten hormonlardan sinir küpüyüm kocanı dövesim geldi
Kesinlikle bakalım Prof Dr. ordinaryüs yengem bile isimleri kağıda yazıp kura çekmişler seçmişler ismiBencede hasan alpten daha güzel geliyo bana aslında hasan olmasa alpte guzelde yapacak bir şey yok hasan kesin bu yüzden yigitte çok güzel
Hem şans demek hem de yiğit,er,alp demek eşimin adı da Alp olduğu için çok hoşuma gitmişti bana kalsa direkt alp koyarım da izin vermiyo kaderi benzemesinmişevet dimiiii
Evet Uras benimde içime çok sindi anlamıda güzel şans demeksiz neye karar verdiniz
Yaa hadi inşallah çıkarAy benim de kalmıştı söylemeyi unuttum ama çok değildi birkaç damlacık gibi vardı sallaya sallaya çıkardım sonra, benim de aynı emzikten. Çıkar bence ya durdukça buharlaşır gider
Yusuf Yusuf oluruz harbidenBenimkide yanlışlıkla oglan çıkarsa yusuf koyacam
Ben de öyle diyorum bazen eşime yol olsa ağzımdan çıkacak diye ne zaman inecek aşağı bilmiyorum her gün nutuk çekiyorum iki saat artık aşağı in diyeAy ne bilem valla ses felan yokda agzımdan çıkacak gibi sanki
Vay anasını ya bu konuda yengenle eşinin yanında akıl danisabilirsin o bile öyle yapmış diye dicem de şansa hasan çıkar g.. gibi kalırızOy maşallah maşallah
Evet ilerde instagram açarsa kızlara daha çekici gelir bir de boydan bir foto koyar deri ceketiyletam bir playboy
Ana doğru bak düşünmedim orasını
hasan Ali kapıcı ismine benziyor dedi eşimefeyi de teklif ettim yok dedi Alp ismini de ben seslenince zor oluyor Allahtan yiğiti beğendi şimdi ben Hasan demem çünkü yanına daha modern bir isim koyarsak diğer adını kullanırım büyük ihtimalle bebek de Hasanı kullanmaz
Benim enerjim kalmadı vallahi 9 aydır şu isme karar veremedik
Kesinlikle bakalım Prof Dr. ordinaryüs yengem bile isimleri kağıda yazıp kura çekmişler seçmişler ismiben şu kadar modern olamadım ya Hakkari’nin köyünde olsaydım aşirete gelin gitseydim bu kadar olmazdı
Aşağı dönmemiş mi daha başı benim ayakları yan tarafımda o da çok acıtıyor ittiriyor ısrarla ulaşacağı yer varmış gibiKemiklerini kırmadan doğursaydın hayırlısıylabenim de ayakları aşağıda vurunca vajina dan bir şey çıkıyor sanki ödüm koptu bugün ağrım çok ve karnım taş gibi toplanıyor bir yerde
Yan durunca rahat oluyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?