2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Hem şans demek hem de yiğit,er,alp demek eşimin adı da Alp olduğu için çok hoşuma gitmişti bana kalsa direkt alp koyarım da izin vermiyo kaderi benzemesinmiş Deniz koyucaz biz sanırım, nasıl sence
Alp ismini de düşündük bizde Deniz çok güzel benim kuzenim var o yüzden hiç düşünmedim ama güzel isim

Harbi kızzz bütün masrafı isterim doktordan nasıl görmedin diye düşüncese erkek çıkıyor ben isimli hastane çıkışı giydiriyorum hoşgeldin Hira
Ayyy bende böyle bişey yaşamaktan çok korkuyorum yani tabi sağlıklı olsun da doktora derim yanii sen bunca zaman neye baktınnn

Ayyy bende böyle bişey yaşamaktan çok korkuyorum yani tabi sağlıklı olsun da doktora derim yanii sen bunca zaman neye baktınnn
Kız korkulmaz mı o kadar masraf kıyafeti süsü çikolatası ayy artık gelende payına düşeni alır evde kız dışarda erkek

Harbi kızzz bütün masrafı isterim doktordan nasıl görmedin diye düşüncese erkek çıkıyor ben isimli hastane çıkışı giydiriyorum hoşgeldin Hira
Allah korusun öyle bir şey olursa iyi gir gir geçeriz düşünsene Hira mi diyeyim yoksa sen mi gerçek ismini söylersin Yusuf

Yaaa kız mı erkek mi karakteri nasıl zıpır deli dolu yaramaz oluyo diyolar bi de nasıl sesleniyosunuz kısaltma falan olmuyo
Erkek canımmm ayy evet biraz zıpır yani bizimki artık büyüdü ama uslu bir çocuk olmadı hep bir dur Deniz yapma Deniz kısaltma hiç yapmadık biz yaa arkadaşlarından da duymadım hiç

Allah korusun öyle bir şey olursa iyi gir gir geçeriz düşünsene Hira mi diyeyim yoksa sen mi gerçek ismini söylersin Yusuf
Ay buda aklıma nerden geldi kız herkes beni rüyasında görmüş bebek erkekmiş. 2 gün öncede ben gördüm pipisi var yaa nasıl görmessin ordaki pipiyi diyorum rüyamda şaka gibi gerçekten

Hahahah ayyy düşündüm de yok yok amanınnn
Vallahi saglıkla gelsinler ama insan oturur aglar galiba. Haberlerde görmüştüm erkek beklenen bebek kız dogmuş oda felan isim hepsi erkek millet gülüyordu artık. Bakim bizde yaşayan olacak mı

Ay buda aklıma nerden geldi kız herkes beni rüyasında görmüş bebek erkekmiş. 2 gün öncede ben gördüm pipisi var yaa nasıl görmessin ordaki pipiyi diyorum rüyamda şaka gibi gerçekten
Allah allah bu zamana saklamissa helal olsun derim ama yok yok pipi mipi yok kız bebisin

Kanama durumun nasıl peki depend güzel mi
Evet canım sezaryen için soru işareti vardı ama oldu, bı beden büyük alabilirmisim. M aldım tam oldu biraz zorladım diyebilirim. Kanamam lavaboya çıkınca daha çok oluyor dependde öyle ahım şahım bir kanama yoktu ama kullanımı rahat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…