Hem şans demek hem de yiğit,er,alp demek eşimin adı da Alp olduğu için çok hoşuma gitmişti bana kalsa direkt alp koyarım da izin vermiyo kaderi benzemesinmiş Deniz koyucaz biz sanırım, nasıl sence
Erkek canımmm ayy evet biraz zıpır yani bizimki artık büyüdü ama uslu bir çocuk olmadı hep bir dur Deniz yapma Deniz kısaltma hiç yapmadık biz yaa arkadaşlarından da duymadım hiç
Ay buda aklıma nerden geldi kız herkes beni rüyasında görmüş bebek erkekmiş. 2 gün öncede ben gördüm pipisi var yaa nasıl görmessin ordaki pipiyi diyorum rüyamda şaka gibi gerçekten
Vallahi saglıkla gelsinler ama insan oturur aglar galiba. Haberlerde görmüştüm erkek beklenen bebek kız dogmuş oda felan isim hepsi erkek millet gülüyordu artık. Bakim bizde yaşayan olacak mı
Benimki de onden gidiyor normal dogum istyordum ama iri olursa korkuyorm acikcasi sezeryana donebilirim ama degisiyor diyende olmustu seninkide 2 hafta onceye goreyse tam çıkmamış yanilma payı dogru demek ki
Ay buda aklıma nerden geldi kız herkes beni rüyasında görmüş bebek erkekmiş. 2 gün öncede ben gördüm pipisi var yaa nasıl görmessin ordaki pipiyi diyorum rüyamda şaka gibi gerçekten
Evet canım sezaryen için soru işareti vardı ama oldu, bı beden büyük alabilirmisim. M aldım tam oldu biraz zorladım diyebilirim. Kanamam lavaboya çıkınca daha çok oluyor dependde öyle ahım şahım bir kanama yoktu ama kullanımı rahat
Erkek canımmm ayy evet biraz zıpır yani bizimki artık büyüdü ama uslu bir çocuk olmadı hep bir dur Deniz yapma Deniz kısaltma hiç yapmadık biz yaa arkadaşlarından da duymadım hiç